• Hjemmelevering
 • Afsendelse 1-2 hverdage
 • Byt i 270 butikker
 • Mere end 1000 brands
 • Byt frem til 31/1-2022
Menu

IT Cosmetics

IT står for innovativ teknologi. Alle IT Cosmetics-produkter er udviklet i samarbejde med plastikkirurger og dermatologer med det fælles mål om at skabe makeup- og hudplejeprodukter, der med en banebrydende teknologi og aktive, skånsomme ingredienser sikrer dig effektive skønhedsløsninger - der både får dig til at se smuk ud og føle dig smuk!

BESTSELLERE

SHOP KATEGORIERHVILKEN UDFORDRING OPLEVER DU?

Vælg og se de produkter der kan hjælpe dig

HVILKEN UDFORDRING OPLEVER DU?

Vælg og se de produkter der kan hjælpe dig


SHOP HELE KOLLEKTIONEN

Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr.side: 36 60 120 180
Side: 1 / 3
Vælg filtre

Serier

På abonnement

Prøv det på

Pris

Indhold

Certificeringer

Farve

Bedømmelser

Aktuelt

157 produkter
157 produkter
Sortér efter: Mest populære
(27)
IT Cosmetics Bye Bye Pores Pressed Translucent
244,95
Du optjener 25 point
Maria Lucias morgenrutine med IT Cosmetics som nybagt morMaria Lucias morgenrutine med IT Cosmetics som nybagt mor
(29)
IT Cosmetics Bye Bye Pores - Translucent 6,8 g
224,95
Du optjener 23 point
(7)
IT Cosmetics Bye Bye Redness Light Beige
244,95
Du optjener 25 point
(36)
IT Cosmetics Superhero Mascara Sort
194,95
Du optjener 20 point
(9)
IT Cosmetics Bye Bye Redness Neutral Beige
244,95
Du optjener 25 point
IT Cosmetics Bye Bye Lines Hyaluronic Acid Serum 30 ml
184,95
Du optjener 19 point
Forrige
Gå til side
1
ud af 3
Næste
Produkter pr.side: 36 60 120 180

Innovativ Makeup

It Cosmetics er USA's førende makeup brand - og i Danmark kan du købe det eksklusivt hos Matas!

Idéen bag It Cosmetics var, at skabe dokumenterede, plejende og problemløsende makeup- og hudplejeprodukter, der rent faktisk har en synlig effekt. Af samme årsag, har It Cosmetics tæt samarbejde med dermatologer og plastikkirurger, for at skabe de bedste og mest effektive produkter.

It Cosmetics mission er, at inspirere kvinder til at tro på, at alt er muligt, at ændre opfattelsen om hvad der er smukt, og at gøre verden smukkere. It Cosmetics står for Innovative Technology, og tilbyder en lang række makeup- og hudplejeprodukter.

It Cosmetics' Top 5


 • Your Skin But Better CC+ Cream
  It Cosmetics' CC Cream er et rent vidunderprodukt! Ja, faktisk er det 7 produkter i 1. CC står for Color Correcting, og er en fuldt dækkende foundation med SPF 50+, der farvekorrigerer, fugter, minimerer porer, giver glød og har anti age egenskaber. CC Cream'en findes i 12 forskellige farver, nuancer og toner - så der er rig mulighed for at finde en farve der passer til dig! OBS! CC Cream fås endda også til fedtet ud, i en udgave uden olie!

 • Bye Bye Under Eye Concealer
  En fantastisk, multitaskende concealer, der er fuldt dækkende, højt pigmenteret og ekstremt holdbar! Brug den under øjnene i en farve lidt lysere end din normale hudtone, for at friske øjnene op, og sige bye bye til mørke rander og poser under øjnene.

 • Superhero Mascara
  Superhero Mascara forvandler dine øjenvipper, og løfter dem til nye højder! Den giver fantastisk volumen og længde. Og vil du have mere? Så læg mere på - du kan alt med denne mascara!

 • Brow Power
  Latest trend er brows on fleak - og det kan du få med Brow Power fra It Cosmetics! It Cosmetics har et bredt udvalg af produkter til brynene, så du kan finde lige den type der passer til dig. Er du til en blød og lækker pen eller en gel der holder brynene på plads? Uanset hvad giver disse produkter dig de smukkeste og mest naturlige bryn - uanset om du har bryn eller ej i forvejen.

 • Bye Bye Pores Powder
  Denne transparente pudder gør nærmest dine porer usynlige! Pudderet bliver helt gennemsigtigt, når det kommer i kontakt med huden og hjælper dig med at reducere synligheden af porer og ujævnheder, så din hud synes fin, flot og fejlfri.
Caroline J.
Materialist
"Hudpleje er alfa og omega for mig. Det er fantastisk, hvad man kan udrette med de rigtige produkter og ingredienser - kemi er den rene magi!".
Caroline blev i 2015 uddannet materialist hos Matas i Brønderslev, og hun har en stor passion inden for hudpleje. Caroline er det vi kalder en hudplejeekspert, og hun sætter en ære i at kende ingredienslister ned til sidste detalje. I Carolines mange år i skønhedsbranchen er hun lynhurtig til at rådgive kunderne til hv...