• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu
Johannesbrød kernemel 100 g
Johannesbrød kernemel 100 g
MEST
SOLGTE

Natur Drogeriet Johannesbrød kernemel 100 g

Natur Drogeriet Johannesbrød kernemel 100 g
99,95 kr.
  • Du optjener 10 point hos Club Matas
  • Fri fragt ved køb over 399 kr.
Sendes fra Matas Specialvarelager - Afsendes inden for 1-2 hverdage
Dette produkt er en bestillingsvare, hvorfor købsaftalen først er bindende for Matas, når vi sender dig bekræftelse. Ved levering af større varer med fragtmand, vil levering være til kantsten. Læs mere om køb af bestillingsvarer .
På lager i 12 butikker -
Beskrivelse

Johannesbrødkernemel.
Brugsanvisning og forholdsregler: Til ca. 200 ml modermælkserstatning anvendes 1 gram (½ teskefuld) johannesbrødkernemel:1. Afmål den mængde vand, der skal bruges til modermælkserstatningen, og varm det i en gryde.2. Når vandet koger, tages gryden fra varmen.3. Den afmålte mængde johannesbrødkernemel, som er opløst i lidt koldt vand, piskes i det spilkogende vand.4. Jævningen afkøles til ca. 40 grader.5. Modermælkserstatnings-pulveret piskes ud i jævningen.6. Blandingen stilles i køleskabet i flasker med låg.

Detaljer
Ingredienser

Johannesbrødkernemel


OBS: Der kan være små uoverensstemmelser mellem ovenstående indhold og indholdsdeklarationen på den vare, du som kunde modtager fra Matas. Vi anbefaler derfor, at du altid tjekker indholdsdeklarationen på det fysiske produkt, du modtager.

Levering & returnering

Dette produkt er en bestillingsvare, hvorfor købsaftalen først er bindende for Matas, når vi sender dig en bekræftelse. Ved levering af større varer med fragtmand, vil levering være til kantsten. Læs mere om køb af bestillingsvarer .

OBS:

Produktet sendes ikke fra vores eget lager, men direkte fra producenten.

Vores rådgivere er klar med rådgivning igen fra kl. 10.00 til 16.00
Vores rådgivere er klar med rådgivning igen fra kl. 10.00 til 16.00