Lactocare

0 produkter
0 produkter

Mælkesyrebakterier fra Lactocare

Mælkesyrebakterier findes i bl.a. syrnede mælkeprodukter og er også naturligt tilstede i vores egen mave-tarm-kanal. Lactocare har mange års erfaring og som brand går de ind for inklusivitet. Lactocare-serien består af 11 produkter, så der er en variant til alle i familien, enhver situation eller dig der ønsker kosttilskud uden laktose eller gelatine.

Deres produkter er alle baseret på mælkesyrebakterier. Kapslerne er gelatinefri og de fleste varianter er faktisk laktosefri og kan derfor også tages af mælkeallergikere. Undtaget er Travel, Stop og Re-balance, der kan indeholde spor af laktose.

Med Lactocare får du et koncentreret tilskud af mælkesyrebakterier fra stammer velkendt af din tarm. I flere af produkterne har de kombineret mælkesyrebakterier med andre aktive ingredienser for at sikre dig et produkt til enhver situation.

Unik Teknologi Beskytter Kapslen mod Mavesyre

For at kapslens koncentrerede mælkesyrebakterier kan nå tarmen, skal kapslen først passere maven. Mavesækkens mavesyre dræber bakterier som del af fordøjelse og immunforsvar.

For at sikre at så mange af de gode bakterier som muligt når frem til tarmsystemet, anvender Lactocare en patenteret Cryo-teknologi. Teknologien øger bakteriernes resistens og beskytter dem mod påvirkninger fra den mavesyre og galde, samt sikrer bedre effekt og øget holdbarhed ved opbevaring.

Har du synkebesvær? De fleste varianter kan åbnes og drysses ud på kold mad, det står tydeligt angivet i produktets indlægsseddel. Dette påvirker ikke den beskyttende Cryo-teknologi.

Populære produkter fra Lactocare

Lactocarehar en række produkter som er blandt de helst store favoritter hos danskerne.

Lactocare Baby - Den nemme med pipette!

Sundhedsstyrelsen anbefaler et dagligt tilskud på 10 mikrogram D vitamin til børn fra 2 uger til 4 år. Derfor er Lactocare Baby D dråber er en vigtig del af din babys sundhed. Dråberne er baseret på mælkesyrebakterier fra 2 stammer og er også tilsat D-vitamin, som dækker barnets anbefalede daglige tilskud. Dråbernes indhold af D vitamin er med til at støtte op om en normal vækst, knogleudvikling samt bidrager til den normale funktion af immunforsvaret hos barnet.

Lactocare Daily - Til din hverdag

Lactocare Daily er dit daglige tilskud af mælkesyrebakterier. Tilskuddet giver dig hele 8 milliarder levende mælkesyrebakterier fra 8 forskellige stammer. Kapslen er desuden tilsat zink, der bidrager til et normalt syre-base-stofskifte og en normal omsætning af kulhydrater. Zink bidrager desuden til dannelse af proteiner i kroppen.

  • Laktosefri, glutenfri og gelatinefri formurlering
  • Patenteret emballage med 3 års holdbarhed
  • Individuel daglig dosering efter behov

Lactocare Kids - Til verdens bedste børn

Det kan for nogle børn være en udfordring at tage kosttilskud. Både smagen eller synkebesvær med kapsler eller tabletter kan gøre processen besværlig. Denne variant af mælkesyrebakterier med en sød ananassmag er til alle børn. Én enkelt tyggetablet indeholder 5 milliarder mælkesyrebakterier fra to forskellige stammer.

Lactocare Pregnant - Mens du er gravid og ammer

Lactocare Pregnant er tilskuddet af mælkesyrebakterier til dig, der er gravid. De kan tages under hele graviditeten samt i tiden efter, hvor du ammer.

Én enkelt kapsel indeholder 3 milliarder mælkesyrebakterier fordelt på tre forskellige stammer.

Under amningen bliver mælkesyrebakterierne overført til barnet via modermælken, som indeholder levedygtige bakterier, der stammer fra morens mikroflora.

Lactocare Feminine - Støt den feminine balance

Lactocare Feminine er kapsler af levende mælkesyrebakterier tilsat tranebær-ekstrakt. I Feminine til dagligt brug er der tilsat vitamin B2, der bidrager til at vedligeholde normale slimhinder.

Hver kapsel indeholder 2,5 milliarder levende mælkesyrebakterier fra 3 forskellige stammer og 250 mg tranebærekstrakt af CranMax®.

  • Glutenfri og gelantinefri formel
  • Pantenteret Cran-Max®
  • Pantenteret emballage med 3 års holdbarhed

Lactocare har som sagt hele 11 varianter alt efter dit behov og ønske om sammensætning af mælkesyrebakterier, vitaminer eller antal stammer.

​​​​​​​Så er du på udkig efter et kosttilskud med mælkesyrebakterier, er der helt sikkert en variant hos Lactocare for dig eller din familie.

Alt du skal vide om mælkesyrebakterier

Vi guider

Alt du skal vide om mælkesyrebakterier

Af Matas

Måske er du blevet lært, at bakterier primært er kilder til sygdom – men det er langtfra rigtigt. I denne artikel stiller vi skarpt på én af disse bakterietyper; nemlig mælkesyrebakterier.

Læs Mere
5 kosttilskud til dit efterår

Din sundhed

5 kosttilskud til dit efterår

Af Ida Hinchely Kyhn

De sidste sensommerdage har så småt haft sin gang, og nu banker efteråret på døren. Det betyder kortere dage og mindre solskin, så nu er et godt tidspunkt at gå sine kosttilskud efter i sømmene. I denne artikel guider vi til fem kosttilskud til dit efterår.

Læs Mere