Lægemiddel
1 / 1
Lægemiddel

Once 1%

Variant:4 g

114,95 kr.

På lager i 23 butikker.

Fri fragt til butik ved køb over 129 kr..

Anvendelse og virkning
Lamisil Once er beregnet til en enkelt dosisbehandling af fodsvamp (tinea pedis).
Lamisil Once virker ved at dræbe de svampe, som forårsager fodsvamp. Når den påsmøres fødderne, efterlader den en farveløs film, som bliver på huden og afgiver det aktive stof til huden.
Fodsvamp optræder kun på fødderne. Den begynder ofte mellem tæerne, men kan også sprede sig til fodsålerne og siderne af fødderne.
Den mest almindelige form for fodsvamp fører til, at huden sprækker eller flager, men man kan også have lettere hævelse, blærer eller væskende sår. Dette er ofte forbundet med en kløende eller brændende følelse.
Hvis du er i tvivl om, dine problemer virkelig skyldes fodsvamp, så kontakt apoteket eller lægen, før du anvender Lamisil Once.
Lægen kan have givet dig Lamisil Once for noget andet. Følg altid lægens anvisning. Kontakt lægen, hvis du får det værre, eller hvis du ikke får det bedre i løbet af en uge.

Dosering
Den anbefalede dosis er påsmørelse af Lamisil Once én gang, som beskrevet herunder. Behandlingsvejledning, voksne på 18 år og derover: Det er bedst at påsmøre Lamisil Once efter et bad. Dette er en éndosis-behandling. Vask begge fødder, og tør dem omhyggeligt.
Vask og tør hænderne. Skru låget af tuben.
Smør på begge fødder - brug ca. halvdelen af tubens indhold på hver fod, eller hvad der måtte være nødvendigt for at dække huden.
Gør én fod færdig før behandlingen af den anden. Opløsningen skal ikke gnides eller masseres ind i huden. Behandl den anden fod på samme måde, også selv om huden ser rask ud.
Dette skal sikre, at svampen forsvinder fuldstændigt. Der kan være svamp på den anden fod, uden at der er synlige tegn derpå. Lad opløsningen tørre ind til en film i 1-2 minutter, før du tager strømper og sko på.
Sæt hætten på tuben og smid det resterende ud. Du skal ikke beholde resten eller give det til andre personer.
Vask hænder med varmt sæbevand efter påsmøringen.
Undgå at vaske eller at gøre fødderne våde i 24 timer efter påsmøring.
Dup fødderne tørre efter forsigtig vask. Påsmør kun én gang, gentag ikke påsmøringen.
Lamisil Once vil straks begynde at slå fodsvampen ihjel. Filmen, der er dannet, vil få det aktive stof til at trænge ind i huden, hvor det vil virke i adskillige dage. Huden vil begynde at læges efter få dage.
Hvis du ikke oplever forbedringer inden for 1 uge efter påsmøring, bør du spørge apotekspersonalet til råds for at få bekræftet, at du har anvendt produktet korrekt eller kontakte lægen for at få bekræftet diagnosen. Anvend ikke lægemidlet endnu en gang til behandling af samme udbrud af fodsvamp, hvis det ikke hjalp efter første behandling.
Påsmør Lamisil Once på begge fødder, også selv om der kun er synlige tegn på fodsvamp på den ene fod. Dette skal sikre, at du slipper helt af med svampen, da den kan være til stede, hvor der ikke er synlige tegn derpå. Når opløsningen er påsmurt fødderne, vil den hurtigt tørre ind til en farveløs film.
Tuben indeholder nok Lamsil Once til behandling af begge fødder.
Lamisil Once fører det aktive stof ind i huden, hvor det vil være i nogle dage og slår den svamp ihjel, som forårsager fodsvampen.
For at opnå det bedste resultat bør du ikke ikke vaske fødder i 24 timer efter at have påsmurt opløsningen. Understøttende behandling: Hold det inficerede område rent ved at vaske det regelmæssigt efter 24 timer. Tør det omhyggeligt uden at gnubbe.
Selv om huden måtte klø, så lad være med at kradse, da dette kan gøre mere skade og forsinke helbredelse eller sprede smitten.
Da fodsvamp let smitter, bør du kun bruge dit eget håndklæde og tøj og ikke dele dette med andre.
Hyppig vask af dine håndklæder og dit tøj kan forhindre, at du bliver smittet igen.
Må ikke bruges til børn og unge under 18 år.
Kontakt læge eller skadestue, hvis du ved en fejltagelse sluger noget af lægemidlet.
Indholdet af alkohol skal tages i betragtning.
Hvis du ved en fejltagelse får noget af lægemidlet i ansigtet eller øjet, skal du skylle ansigtet eller øjnene under rindende vand. Søg læge eller skadestue, hvis ubehaget fortsætter.
Spørg din læge eller på apoteket, hvis der er noget du er i tvivl om.

Advarsler og forsigtighedsregler
Tag ikke dette lægemiddel hvis du er allergisk over for terbinafinhydrochlorid eller et af de øvrige indholdsstoffer.
Fortæl din læge eller apoteket, hvis dette gælder for dig og lad være med at bruge Lamisil Once.
Dette lægemiddel indeholder 3316,8 mg alkohol (ethanol) i hver daglig dosis svarende til 863,75 mg/g 96 % ethanol.
Det kan forårsage en brændende fornemmelse på skadet hud.

Særlige advarsler og forsigtighedsregler
Kontakt lægen eller apotekspersonalet, før du bruger Lamisil Once.
Hvis du lider af langvarig svampeinfektion på fodsåler og hæle med fortykninger og/eller tydelige flager, må du ikke bruge dette lægemiddel. Tal med en læge, hvis du mener, at lide af dette, da du kan have brug for anden medicin.
Lamisil Once er kun til udvortes brug.
Må ikke bruges i munden eller synkes.
Undgå kontakt med ansigt, øjne eller beskadiget hud (efter udsættelse for sol eller ved svær hudskalering), hvor alkohol kan virke irriterende.
Hvis opløsningen ved en fejltagelse skulle komme i øjnene, så skyl dem omhyggeligt med rindende vand. Søg læge, hvis ubehaget fortsætter.
Brug kun Lamisil Once til behandling af huden på dine fødder og tæer.
Lamisil Once indeholder alkohol.
Må ikke bruges nær åben ild. Skal opbevares utilgængeligt for børn.
Børn og unge under 18 år må ikke bruge Lamisil Once.

Brugen af anden medicin
Fortæl det altid til lægen eller på apoteket, hvis du bruger anden medicin eller har gjort det for nylig. Dette gælder også medicin, som ikke er købt på recept, fx naturlægemidler, vitaminer og mineraler. Brug ikke andre lægemidler til behandling af dine fødder (heller ikke håndkøbslægemidler) samtidig med Lamisil Once.

Graviditet og amning
Hvis du er gravid eller ammer, har mistanke om, at du er gravid, eller planlægger at blive gravid, skal du spørge din læge eller apoteket til råds, før du bruger Lamisil Once.
Graviditet: Lamisil Once må ikke anvendes under graviditet medmindre det er absolut nødvendigt og efter aftale med lægen.
Amning: Dette lægemiddel kan passere over i modermælken. Hvis du ammer, skal du spørge din læge til råds før anvendelse af Lamisil Once. Sørg for, at barnet ikke kommer i kontakt med det behandlede område, herunder brystet.

Trafik og arbejdssikkerhed
Lamisil Once påvirker ikke evnen til at føre motorkøretøj eller betjene maskiner.

Overdosering

Bivirkninger
Læs indlægssedlen for fuldstændig liste over bivirkninger. Dette lægemiddel kan som al anden medicin give bivirkninger, men ikke alle får bivirkninger.

Holdbarhed
3 år.

Opbevaring
Opbevar Lamisil Once utilgængeligt for børn.
Brug ikke Lamisil Once efter den udløbsdato, der står på pakningen.
Udløbsdatoen er den sidste dag i den nævnte måned.
Opbevar Lamisil Once i original emballage, da det er følsomt for lys.
Opbevar ikke Lamisil Once ved temperaturer over 30°C.
Spørg på apoteket, hvordan du skal bortskaffe medicinrester.
Af hensyn til miljøet må du ikke smide medicinrester i afløbet, toilettet eller skraldespanden.

Læs indlægssedlen
Vi opfordrer til, at du læser indlægssedlen, som følger med produktet.

Generelt
DET ER DESVÆRRE IKKE MULIGT AT FORTRYDE KØB AF LÆGEMIDLER.

Forklaringen er, at det ikke er lovligt at gensælge et lægemiddel, der har været ude hos en forbruger. På den måde sikres du som kunde, at du altid modtager et lægemiddel der har været opbevaret og håndteret korrekt og derfor virker efter hensigten. Det er naturligvis muligt at reklamere over et lægemiddelkøb, i tilfælde af at produktet er defekt ved modtagelsen.

Dato
26-08-2022.

Klassificering
Lægemiddel.
Aktivt stof: Terbinafinhydrochlorid 10 mg/g.Øvrige indholdsstoffer: Acrylat/octylacrylamid-copolymer, hydroxypropylcellulose,mellemkædetriglycerider, ethanol.

OBS: Der kan være små uoverensstemmelser mellem ovenstående indhold og indholdsdeklarationen på den vare, du som kunde modtager fra Matas. Vi anbefaler derfor, at du altid tjekker indholdsdeklarationen på det fysiske produkt, du modtager.

Indhold4 g
Enhedspris28.737,50 kr./kg
MærkeLamisil
KategoriFodsvamp
Se altLamisil Fodsvamp
Varenummer575264

Fri fragt: Ved køb for min. 499 kr.
Vi tilbyder følgende leveringsformer:

 • Levering til butik
 • Privatadresse/arbejdsplads/pakkeshop
 • Privatadresse
 • Privatadresse/pakkeshop
 • Privatadresse/pakkeshop
 • Privatadresse/pakkeshop

DET ER DESVÆRRE IKKE MULIGT AT FORTRYDE KØB AF LÆGEMIDLER.

Forklaringen er, at det ikke er lovligt at gensælge et lægemiddel, der har været ude hos en forbruger.

På den måde sikres du som kunde, at du altid modtager et lægemiddel der har været opbevaret og håndteret korrekt og derfor virker efter hensigten.

Det er naturligvis muligt at reklamere over et lægemiddelkøb, i tilfælde af at produktet er defekt ved modtagelsen.

Hos Matas kan du betale med alle de måder du kender. Du vælger betaling i checkout.

 • Dankort
 • MobilePay
 • Visa
 • Mastercard
 • Anyday