• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage

Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Andrea Rudolphs ultimative hudplejerutine

Andrea Elisabeth Rudolph gæster Matas LIVE og deler sin ultimative hudplejerutine, der understøtter en naturligt smuk, sund og frisk hud. Se med og stil Andrea spørgsmål undervejs! Vi har også sørget for et rigtig godt tilbud i dagens anledning - det vil du ikke gå glip af!

Vi sendte LIVE torsdag d. 10/09

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Vi sendte LIVE torsdag d. 10/9 - men du kan altid se videoen her:

KUN på Matas.dk: Ole Henriksen går LIVE Ole Henriksen gæster Matas LIVE til et eksklusivt interview, hvor du kan stille ham spørgsmål undervejs! Tirsdag d. 07.07 kl. 09.30
Andrea Elisabeth Rudolphs ultimative hudplejerutine Andrea Elisabeth Rudolph gæster Matas LIVE, hvor hun deler sin ultimative hudplejerutine og giver alle seere adgang til et eksklusivt tilbud! Torsdag d. 10.09 kl. 20.00

Se med torsdag d. 10/09 kl. 20:00
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Historien om Rudolph Care

Andrea Elisabeth Rudolph skabte Rudolph Care i 2009 efter at have fået målt en høj mængde skadelige kemikalier i hendes højgravide krop, da hun var testperson for en undersøgelse om giftige kemikalier i skønhedsprodukter. Hun var herefter på jagt efter gennemsigtighed og rene alternativer til skønhedsprodukter og resultatet blev begyndelsen på Rudolph Care.


Rudolph Care er skønhedsprodukter, som forener eksklusiv luksus med bæredygtighed, ansvarlighed og gennemsigtighed. Andrea har skabt et univers, hvor man ikke skal gå på kompromis med kvaliteten og bæredygtig ansvarlighed.

Andreas hudplejerutine

Andrea har en meget intuitiv tilgang til sin hudplejerutine. Hun skifter produkter fra dag til dag alt efter hvad hendes hud har behov for. Andrea anbefaler at mærke efter, hvad din hud egentlig har brug for fra dag til dag. Sæt vækkeuret 5 minutter før om morgenen, så du har tid til at kigge på og observere din hud samt nyde din hudplejerutine. Andrea elsker at bruge god tid på at forkæle sin hud og sætter gerne ekstra tid af til at passe på sin hud.

Step 1: Rensemælk

Andrea elsker at bruge Hydrating Cleansing Milk som er en let og ekstremt plejende rensemælk. Den bruger hun både morgen og aften. Den behøver faktisk ikke renses af. Hun skyller først ansigtet med vand og tørrer det af, og masserer herefter rensemælken ind, som giver masser af plejer.

Hydrating Cleansing Milk

(31)
Rudolph Care Hydrating Cleansing Milk 100 ml
294,95
Optjen 30 point

Step 2: Facial Mist

Andrea elsker at bruge Acai Antioxidant Facial Mist, som fungerer ligesom en skintonic. Den er rensende og har en opstrammende effekt. Hvis hun skal bruge en lettere facial mist eller vil opfriske huden i løbet af dagen, så er Mist Delight helt fantastisk til det. Den er meget let, kan bruges når end man har behov for det og forfrister og fugter huden.

Acai Antioxidant Facial Mist og Mist Delight

(43)
Rudolph Care Acai Antioxidant Facial Mist 100 ml
294,95
Optjen 30 point
(26)
Rudolph Care Mist Delight 100 ml
294,95
Optjen 30 point

Step 3: Serum

Andrea bruger serum to gange om dagen, og hun skifter mellem to forskellige, alt efter hvad hendes hud har behov for. Instantly Smoothing Serum giver ensartet hud og virker som en slags primer. Giver fugt til huden og blødgør. Firming Perfector Serum er med til at opstramme huden. Andrea smører den også ned på halsen og brystet.

Instantly Smoothing Serum og Firming Perfector Serum

(60)
Rudolph Care Instantly Smoothing Serum 30 ml
794,95
Optjen 80 point
(18)
Rudolph Care Firming Perfector Serum 30 ml
994,95
Optjen 100 point

Step 4: Olie og creme

Andrea bruger Acai Facial Oil. Varm den op i håndfladerne og dup den på huden. Den fedter ikke, men giver en fin glød til din hud. Hun elsker også at bruge den i løbet af dagen, hvis huden mangler noget glød og energi. Herefter bruger hun Moisture Delight som er en let, fugtighedgivende creme fyldt med lækre olier som er med til at give glød.

Acai Facial Oil og Moisture Delight

(60)
Rudolph Care Acai Facial Oil 15 ml
794,95
Optjen 80 point
(26)
Rudolph Care Moisture Delight 50 ml
394,95
Optjen 40 point

Step 5: Fugt- og skrubbemaske

På dage hvor huden skal renses endnu mere i dybden, er Andrea er vild med Acai Facial Scrub Mask som er en to-i-en maske: fugtmaske og skrubmaske. Den er fyldt med økologiske olier og små korn fra acaibær abrikos. Masser den ind i huden med lette cirkelbevægelser i ansigtet i 30 sekunder og skyl af. Ønsker du ekstra forkælelse, er det utroligt dejligt for huden at tilføje lidt Gentle Cleansing Foam på toppen af masken og massere det ind i yderligere 30 sekunder. Herefter skyller du begge produkter af og efterlades med en blød, velplejet hud.

Acai Facial Scrub Mask og Cleansing Foam

(67)
Rudolph Care Acai Facial Scrub Mask 100 ml
294,95
Optjen 30 point
(68)
Rudolph Care Gentle Cleansing Foam 150 ml
264,95
Optjen 27 point

Look 2: No makeup-makeup

Et no makeup-makeup look ses også tit blandt Parisiske kvinder. Her skal de naturlige, smukke træk i ansigtet fremhæves. Påfør en farvet dagcreme, da det giver let farve til huden. Brug kun pudder i T-zonen og dup blotting papers på huden i løbet af dagen for at fjerne fedtet i huden. Tæm brynene med en god browgel. Den kan evt. indeholde en smule farve, og ellers kan den være helt transparent. Definér dit ansigt med contour og highlighter og tilføj en smule mascara, hvis dine vipper er lyse. Slut af med en lip balm med plumping effekt. TIP: Ønsker du en smule mere farve til ansigtet, kan du med fordel have røde læber. Den røde farve går rigtig godt med en neutral ansigtsmakeup.

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Opgrader din makeup til sommeren

Matas LIVE

Opgrader din makeup til sommeren

Af Matas

Temperaturerne stiger, og med sæsonernes skiften kommer lysten til at forny sit look snigende. I dag viser Maria, hvordan hun nemt og hurtigt opgraderer sin makeup til sommeren - og hun giver dig en masse teknikker, til at opnå et friskt og lækkert look.

Læs Mere
Vi guider til selvbruner: Alt du skal vide

Matas LIVE

Vi guider til selvbruner: Alt du skal vide

Af Matas

Slut med striber, ujævn påføring og mærkelig lugt. Se med, når materialisten Janni guider dig igennem selvbruner-junglen. Janni deler alle sine bedste tips til at få et smukt og naturligt resultat, og svarer selvfølgelig på spørgsmål undervejs.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage