• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu

Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Carla Mickelborg: Bliv tilfreds med dit udseende

De fleste kender nok det dér med at stirre sig blind på en eller to ting ved sig selv, man bare er utilfreds med. Til sidst ser man slet ikke alle sine gode sider, og det er en skam! I dag har vi Carla Mickelborg som er uddannet coach og selvdeklareret skønhedsnørd i studiet til en snak om, hvordan man slipper de negative tanker om sig selv, og hvilke produkter der personligt får hende til at føle sig naturligt smuk.

Vi sendte LIVE torsdag d. 20/08

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Vi sendte LIVE torsdag d. 20/8 - men du kan altid se videoen her:

KUN på Matas.dk: Ole Henriksen går LIVE Ole Henriksen gæster Matas LIVE til et eksklusivt interview, hvor du kan stille ham spørgsmål undervejs! Tirsdag d. 07.07 kl. 09.30
Carla Mickelborg: Slip utilfredsheden med dit udseende Carla Mickelborg, uddannet coach og selvdeklareret skønhedsnørd deler, hvordan man slipper de negative tanker om sig selv, og hvilke produkter der får hende til at føle sig naturligt smuk. Torsdag d. 20.08 kl. 20.00

Se med torsdag d. 20/8 kl. 20:00
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Velvære er nøglen til positiv energi

Det kan være svært at finde ud af hvem man i virkeligheden er. Mange påtager sig en speciel rolle blandt venner, kollegaer og familie – en rolle som man måske ikke er bevidst om. Det er helt naturligt at opføre sig forskelligt alt afhængig af hvem man omgiver sig med, men for nogen bliver masken en nødvendighed, og pludselig er man i sig selv ikke god nok.


Influencer og iværksætter Carla Mickelborg har gjort op med den maske som hun tog på hver morgen inden hun gik ud ad døren. Carla har lært at være 100% sig selv og elske sig selv som den hun er. I dag prøver Carla at omgive sig med alle de ting der gør hende glad – alt fra god mad og dejlige venner, til lækre hudpleje- og makeupprodukter.


I dagens LIVE vil Carla dele ud af sine 10 favoritprodukter, der får hende til at føle sig smuk og godt tilpas. Hun vil undervejs svare på jeres spørgsmål til, hvordan man får det bedre mig sig selv – både psykisk og fysisk.

DIOR Lip Maximizer

Carlas første favoritprodukt er Lip Maximizer fra DIOR. Denne signatur-lipgloss tilfører ikke blot en smuk glans til læberne, men indeholder også kugler af hyaluronsyre, der har en volumengivende effekt på læberne.


Carla fortæller, at glossen har en dejlig duft af vanilje og mynte og, at den virker kølende på læberne, hvilket giver hende en følelse af ro.

GOSH Copenhagen Eyeliner Kohl

Carlas andet favoritprodukt er Eyeliner Kohl fra GOSH i en frisk nude farve. Eyelineren indeholder E-vitamin og er uden parfume og konserveringsmidler.


Carla fortæller, at du kan bruge eyelineren på flere forskellige måder. Den kan bruges på den våde kant som en kohl, langs vippekanten som en eyeliner, som øjenskygge eller som markering i globelinjen. Carla selv bruger den på den våde kant, da det giver hende illusionen af større øjne.

Anastasia Beverly Hills Pincet

En Pincet fra Anastasia Beverly Hills er Carlas tredje favoritprodukt. Pincetten er specialdesignet med en skrå spids og skarp kant, der fanger selv de fineste og mest genstridige hårstrå. Carla bruger pincetten til at plukke sin bryn med, og hun anbefaler, at du skaffer dig en pincet i god kvalitet, da det giver det bedste resultat.

Nuxe Huile Prodigieuse Dry Oil

Carlas fjerde favorit er Nuxe Huile Prodigieuse Dry Oil, som er en verdenskendt olie, der kan anvendes på kroppen, i ansigtet og i håret. Olien indeholder seks æteriske planteolier, bl.a. hasselnød, mandel og macademia. Olien er derudover også beriget med E-vitaminer, der sikrer en smidig og glat hud, og et silkeblødt hår.


Carla bruger selv olien på flere forskellige måder – bl.a. blander hun den med sin dagcreme, hvilket giver hende ekstra fugt og en fantastisk glød til ansigtet. Hun bruger også olien i hårets spidser, hvilket gør dem silkebløde, og hvis hun døjer med meget tørre områder som på fx albuer og knæ, bruger hun også olien her.  

Matas Natur Havtorn & Blåbær Håndcreme

Den femte favorit som Carla har taget med til dagens LIVE, er Matas Natur Havtorn & Blåbær Håndcreme. Den rige og velduftende håndcreme indeholder stærke antioxidanter, der effektivt beskytter huden.


Carla fortæller, at hendes hænder er det første sted, der viser tegn på udtørring, og derfor har de brug for intensiv næring hver dag. Carla er en travl kvinde, og idet håndcremen har en praktisk størrelse, som passer ned i hendes håndtaske, så kan hun altid holde sine hænder velplejede og bløde.

Ole Henriksen Banana Bright Face Primer

Carlas sjette favorit er Ole Henriksens Banana Bright Face Primer. Denne let-farvede makeupprimer er inspireret af makeupartisternes vidunderprodukt ”bananpudder”, og den indeholder lysnende pigmenter, der giver ansigtet den smukkeste glød.


Carla bruger primeren på flere forskellige måder – båder under makeuppen, i sin foundation, som highlighter og nogle gange alene på huden. Hun fortæller, at den giver en fantastisk, sund glød til huden, og at den udvisker hendes fine linjer, der giver hende en ”soft-focus-effekt” – bedre kendt som ”the Ole Glow”.

Escentric Molecules Molecule 02 Eau de Toilette

Den syvende favorit er parfumen Molecule 02 fra Escentric Molecules. Dette har været Carlas signaturduft i flere år, og den bringer adskillige sentimentale minder frem i hende, når hun dufter til den.


Parfumen indeholder den rene essens fra ét enkelt aroma-molekyle, der er naturidentisk med ambroxan. Duften har en frisk, næsten mineralsk lethed, som udvikler sig specielt til den der bærer parfumen.  

Matas Striber Luksus Bodyscrub

Carlas næste favorit er Luksus Bodyscrub fra Matas Striber. Bodyscrubben er en eksfolierende gele, som indeholder små bambus-slibekorn, der skånsomt sliber de døde hudceller af og gør din hud blød og smidig.


Bodyscrubben er beriget med antioxidativ kollagen, som hjælper med at beskytte hudens naturlige barriere, så huden forbliver frisk og velplejet. Derudover indeholder scrubben også glycerin, der bidrager med masser af fugt.

IT Cosmetics Your Skin But Better CC+ SPF 50

Your Skin But Better CC+ SPF 50 fra IT Cosmetics er Carlas niende favorit. Denne fuldt dækkende foundation korrigerer hudtonen og mindsker synligheden af fine linjer, samtidig med, at den tilfører fugt til huden. Et sandt mirakelprodukt, der er udviklet i samarbejde med plastikkirurger.


Carla er glad for makeup, så længe det ikke er voldsomt unaturligt, så derfor er denne foundation en af hendes favoritter, da den lægger sig jævnt på huden uden at kage. Derudover indeholder den SPF 50, der sikrer en stærk beskyttelse mod solens skadelige UVA- og UVB-stråler.

Clarins Gentle Care Deo Roll-On

Det sidste favoritprodukt som Carla har taget med til dagens LIVE, er Gentle Care Deo Roll-On fra Clarins. Deoen yder anti-perspirant beskyttelse, der båder opfrisker og modvirker lugt.


Nøgleingrediensen i deodoranten er ekstrakt af Buchu-blade, der er kendt for at forebygge og neutralisere lugt, samtidig med, at de virker opfriskende på huden. Deoen kan anvendes af alle hudtyper, selv den mest sensitive, og den efterlader ikke hvide pletter på tøjet – hvilket er meget vigtigt for Carla.  

Look 1: Birgitte Bardot

Den franske skuespillerinde Birgitte Bardot var kendt for sit ikoniske mørke look. Her er mat hud essentielt, men det skal ikke være for tung en ansigtsmakeup. Man kommer langt med blot en let solkysset kulør. Til gengæld skal der være fuld fokus og knald på øjnene. Definér globelinjen og tegn en blød eyeliner rundt om hele øjet. Sørg for en god mængde mascara, så du får voluminøse vipper. Læberne skal holdes i en neutral farve såsom nude eller ferskenfarvet.

Look 2: No makeup-makeup

Et no makeup-makeup look ses også tit blandt Parisiske kvinder. Her skal de naturlige, smukke træk i ansigtet fremhæves. Påfør en farvet dagcreme, da det giver let farve til huden. Brug kun pudder i T-zonen og dup blotting papers på huden i løbet af dagen for at fjerne fedtet i huden. Tæm brynene med en god browgel. Den kan evt. indeholde en smule farve, og ellers kan den være helt transparent. Definér dit ansigt med contour og highlighter og tilføj en smule mascara, hvis dine vipper er lyse. Slut af med en lip balm med plumping effekt. TIP: Ønsker du en smule mere farve til ansigtet, kan du med fordel have røde læber. Den røde farve går rigtig godt med en neutral ansigtsmakeup.

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Opgrader din makeup til sommeren

Matas LIVE

Opgrader din makeup til sommeren

Af Matas

Temperaturerne stiger, og med sæsonernes skiften kommer lysten til at forny sit look snigende. I dag viser Maria, hvordan hun nemt og hurtigt opgraderer sin makeup til sommeren - og hun giver dig en masse teknikker, til at opnå et friskt og lækkert look.

Læs mere
Vi guider til selvbruner: Alt du skal vide

Matas LIVE

Vi guider til selvbruner: Alt du skal vide

Af Matas

Slut med striber, ujævn påføring og mærkelig lugt. Se med, når materialisten Janni guider dig igennem selvbruner-junglen. Janni deler alle sine bedste tips til at få et smukt og naturligt resultat, og svarer selvfølgelig på spørgsmål undervejs.

Læs mere