• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage

Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Rockpaperdresses' bæredygtige skønhedsfavoritter

Cathrine Wichmand, som står bag den populære blog og Instagramprofil Rockpaperdresses, gæster Matas LIVE, hvor hun vil afsløre hvilke skånsomme skønhedsprodukter hun selv sværger til og dele nogle af sine bæredygtige vaner. Som altid kan du regne med at vi også overrasker dig undervejs!

Vi sendte LIVE tirsdag d. 08/09

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Vi sendte LIVE tirsdag d. 8/9 - men du kan altid se videoen her:

KUN på Matas.dk: Ole Henriksen går LIVE Ole Henriksen gæster Matas LIVE til et eksklusivt interview, hvor du kan stille ham spørgsmål undervejs! Tirsdag d. 07.07 kl. 09.30
Rockpaperdresses' bæredygtige skønhedsfavoritter Cathrine Wichmand, som står bag den populære blog og Instagramprofil Rockpaperdresses, gæster Matas LIVE, hvor hun vil afsløre hvilke skånsomme skønhedsprodukter hun selv sværger til og dele nogle af sine bæredygtige vaner. Tirsdag d. 08.09 kl. 20.00

Se med tirsdag d.8/9 kl. 20:00
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Matas Striber til alle hudtyper

Skånsomme hudplejeprodukter er for mange et must, da blot en smule kringlet ingrediensliste kan irritere huden. Det er vigtigt, at du lytter til din hud – også hvis den siger fra overfor produkter, der enten er meget populære eller har virket godt for andre.


Matas Striber ambassadør, Cathrine Wichmand, gæster dagens Matas LIVE, hvor hun fortæller om sine personlige favoritter indenfor skånsom og bæredygtig pleje. Cathrine er en fast bruger af Matas Striber produkterne, som har stået på hendes hylder siden hun var barn, og hun forbinder dem med en vis nostalgi og gode minder, fra både børne-, teenage- og voksenlivet.  

Håndsprit Gel 70% Uden Parfume

Cathrines første favorit er Håndsprit Gel 70% Uden Parfume, som er uundværligt i disse Corona-tider. Gelen virker desinficerende og bakteriedræbende, og den indeholder ikke parfume, så alle kan bruge den!


Det er vigtigt for Cathrine, at vi passer godt på os selv og andre, så derfor er det ifølge hende altid en god ide at have håndsprit i hjemmet og med sig rundt.

(123)
Matas Striber Håndsprit Gel 70% Uden Parfume 500 ml
48,95
Førpris 69,95
Optjen 5 point

Glycerin Håndcreme Uden Parfume

Når Cathrine har brugt håndsprit, skal hun næsten altid supplere med en håndcreme. Her bruger hun Glycerin Håndcreme Uden Parfume, som er specielt effektiv til ru og tørre hænder.


Den lækre håndcreme er rig på glycerin, der giver huden masser af fugt samtidig med, at den beskytter og binder vandet i hudens overflade.

Fod- & Hælkur Ekstra Plejende Uden Parfume

Ligesom det er vigtigt at pleje hænderne, så er det også vigtigt for Cathrine at holde fødderne dejlige bløde. Her bruger hun Fod- & Hælkur Ekstra Plejende Uden Parfume, som er en intens plejende creme, der er ideel til meget tør hud, hælrevner og sprukne fodsåler.


Kuren går aktivt ind og mindsker tørhed på fødderne og øger hudens fugtighed. Cathrine fortæller, at kuren er mest effektiv, hvis du smører den på efter et beroligende fodbad inden sengetid, og sover med et par bomuldssokker. Om morgenen vil du vågne med bløde og glatte fødder.  

Mild Micellar Water til Sensitiv Hud Uden Parfume

Når dagen er omme og Cathrine skal fjerne sin makeup bruger hun Mild Micellar Water til Sensitiv Hud Uden Parfume. Denne alt-i-én-ansigtsrens fjerner skånsomt makeup, snavs og urenheder fra huden, og efterlader den ren og klar til efterfølgende pleje.

Firming Dagcreme SPF 15 til Tør Hud Uden Parfume

Efter rens bruger Cathrine Firming Dagcreme med SPF 15 til Tør Hud Uden Parfume. Denne dagcreme indeholder et aktivt 3-dobbelt hyaluronsyrekompleks, der tilfører fugt og giver øjeblikkelig fylde af rynker, så de fremtræder mindre synlige.  


Selvom Cathrine endnu ikke har rynker, så anbefaler hun, at man starter med anti-age produkter i en ung alder, så du forebygger rynkerne. Hyaluronsyre øger hudens spændstighed og elasticitet, mens peptidkomplekset matrixyl stimulerer dannelsen af kollagen og strammer huden op.


Derudover indeholder cremen også SPF 15, som beskytter din hud mod solens skadelige UVA- og UVB-stråler, hvilket er meget vigtigt for Cathrine.

Anti Wrinkle Serum til Tør Hud Uden Parfume

En anden fast del af Cathrines hudplejerutine er Anti Wrinkle Serum til Tør Hud Uden Parfume. Dette serum har en høj koncentration af aktive ingredienser, der virker plejende i dybden.


Serummet indeholder det aktive ingrediens kreatin, der virker cellefornyende samtidig med, at det styrker bindevævet og dermed forbedrer hudens elasticitet. Kreatin er også med til at reducere rynker. Indholdet af algeekstrakt, hvilket er en antioxidant, giver huden fugt, fremmer dannelsen af kollagen og strammer huden op.


Cathrine er vild med serummets lette tekstur, der gør at produktet absorberes hurtigt i huden, så hun nemt og hurtigt kan afslutte sin hudplejerutine.

Anti Wrinkle Øjencreme til Tør Hud Uden Parfume

Da huden omkring øjet er helt fin og tynd, så bruger Cathrine Anti Wrinkle Øjencreme til Tør Hud Uden Parfume. Øjenområdet er det første sted, der viser tydelige tegn på træthed, og derfor er det vigtigt at give huden intensiv pleje.


Øjencremen indeholder det aktive ingrediens kreatin, der virker cellefornyende samtidig med, at det styrker bindevævet og dermed forbedrer hudens elasticitet. Kreatin er også med til at reducere rynker. Indholdet af algeekstrakt, hvilket er en antioxidant, giver huden fugt, fremmer dannelsen af kollagen og strammer op.

Firming Serum til Tør Hud Uden Parfume

Et andet serum, som Cathrine også har brugt i lang tid, er Firming Serum til Tør Hud Uden Parfume.


Serummet, som har en høj koncentration af aktive ingredienser og molekyler, trænger hurtigt ned i hudens lag og plejer intensivt. Et aktivt 3-dobbelt hyaluronsyrekompleks tilfører fugt og giver øjeblikkeligt fylde af rynker, så de fremtræder mindre synlige.

Firming Natcreme til Tør Hud Uden Parfume

Om aften bruger Cathrine Firming Natcreme til Tør Hud Uden Parfume. Huden har brug for ekstra meget pleje og fugt i løbet af natten, for at kunne regenerere på bedste vis. Aminosyren kreatin stimulerer cellefornyelsen og virker regenererende på huden. Derudover virker kreatin styrkende på bindevævet og øger spændstigheden i huden.


Et aktivt 3-dobbelt hyaluronsyrekompleks tilfører fugt og giver øjeblikkelig fylde af rynker, så de fremtræder mindre synlige.

Anti Wrinkle Ansigtsolie til Tør/Meget Tør Hud Uden Parfume

Når vejret bliver koldere, har Cathrines hud en tendens til at blive meget tør. Derfor supplerer hun med Anti Wrinkle Ansigtsolie til Tør/Meget Tør Hud Uden Parfume.


Produktet indeholder lette planteolier fra bl.a. jojoba, der virker plejende og holder på hudens fugt. Jojobaolie er desuden blødgørende og gør huden mere smidig samt reducerer rynker.


Den bløde olie er perfekt som et fugtgivende og blødgørende fundament under din dag- eller natcreme men kan også bruges som alternativ til en creme, hvis du har tendens til meget tørhed.

Mild Bodybutter Uden Parfume

På kroppen bruger Cathrine Mild Bodybutter Uden Parfume. Denne lækre og fede creme indeholder provitamin B5, der tilfører din hud godt med fugt gennem hele dagen. Derudover indeholder cremen kreatin, som virker cellefornyende samt allantoin der beroliger huden.   

Luksus Shampoo til Normalt Hår Uden Parfume

Cathrines sidste favorit i dagens Matas LIVE er Luksus Shampoo til Normalt Hår Uden Parfume. Shampooen giver intensiv pleje, så dit hår bliver smidigt og let at rede ud.


Shampooen indeholder antioxidativ kollagen, der hjælper med at beskytte den naturlige barriere samtidig med, at det styrker og plejer håret. Derudover indeholder shampooen også glycerin, der tilfører en masse fugt til hovedbunden så den ikke tørrer ud.    

Step 2: En holdbar foundation

Det er enormt vigtigt at vælge en foundation, der er ekstra holdbar, når du ønsker en mundbind-sikker makeup. Derfor bruger Cecilia Lasting Finish 25H Foundation, som er en fuldt dækkende foundation med et særligt Comfort Serum, der tilfører huden en masse fugt.  


Denne foundation er blevet testet af Rimmel selv til at være særlig ”mask proof”, og den er både sved-, fugt- og varmeafvisende, der sikrer, at huden holdes perfekt og fejlfri hele dagen – selv under masken.

Step 3: Ekstra dækning med concealer

Efter foundation er det en god ide at benytte en concealer til de områder på huden der kræver lidt ekstra dækning. Cecilia bruger Lasting Radiance Concealer, som er en let flydende concealer, der blender naturligt ind i huden og giver en fuld dækning af urenheden med det samme.


Cecilia bruger også concealeren under øjnene, da den har en illuminerende effekt der giver et smukt løft til øjnene og får dem til at se mere vågne ud. Concealerens lysnende effekt mindsker synligheden af mørke områder, pigmentfejl og rødme.

Step 4: Fiksér makeuppen

Nu er det tid til at fiksere makeuppen, så den holdes på plads hele dagen. Her bruger Cecilia Insta Fix & Matte Pudder i ansigtet, som er en transparent pudder, der matterer og udjævner hudtonen.


Under øjnene bruger Cecilia Stay Matte Fast Pudder, da denne har en smule farve i sig og derfor giver en lysnende effekt til huden. Pudderen holder huden fri for shine i op til 5 timer, og den har en perfekt størrelse til at have med i tasken.

Step 5: Varm ansigtet op igen

Man kan komme til at miste farven og strukturen i ansigtet efter at have lagt base-makeuppen, så derfor vælger Cecilia at bruge Natural Bronzer til at skabe skygger i ansigtet. Cecilia påfører bronzeren under kindbenene og ved kæbelinjen, hvilket skaber en illusion af et mere defineret ansigt.


Herefter bruger Cecilia Lasting Radiance Powder på de områder, hvor solen naturligt rammer ansigtet. Denne ultra-lette pudder giver øjeblikkeligt en naturlig glød til huden. Pudderens formular føles blød og behagelig på huden, der sikrer at pudderen ikke skøjter rundt under masken.

Step 6: Fiksér makeuppen igen

Inden Cecilia rykker videre til øjenskyggen, så vælger hun at fiksere makeuppen igen. Her bruger hun Insta Fix & Go 2-i-1 Primer & Setting Spray, der får makeuppen til at holde længere.


Produktet indeholder en formel med argurkeekstrakt, som får huden til at se mere frisk og jævn ud, og den har en hurtigtørrende formel, der ikke efterlader huden klistret eller stram.

(79)
Rimmel Insta Fix & Go 2-i-1 Primer & Setting Spray
34,97
Førpris 69,95
Optjen 4 point

Step 7: Gøre øjnene uimodståelige

Nu er det tid til at være kreativ! Da øjnene næsten er det eneste som ikke er dækket af masken, så handler det om at gøre dem så uimodståelige som muligt.


Cecilia bruger paletten Magnif’eyes Eyeshadow Palette, som består af 12 nøje sammensatte, smukke og holdbare nuancer. Farverne kan kombineres på utallige måder, og har forskellige finisher – fra mat til shimmer og metallic.   

Step 8: Volume!

Efter øjenskygge er det tid til at give en masse volumen til øjenvipperne. Her starter Cecilia med at bruge Scandal Eyes Primer, der er den perfekte base til din mascara-rutine. Denne primer indeholder en unik kombination af olier, som forstærker vipperne og tilfører dem ultimativ længde og volumen.


Herefter bruger Cecilia en sammensætning af to forskellige mascaraer – Scandal Eyes Volume On Demand og Wonder’Luxe Volume Mascara. Disse to mascaraer giver vipperne en ultra-sort farve og masser af længde. De er begge beriget med nærende ingredienser, der styrke vipperne indefra. Derudover indeholder de begge en formel der ikke drysser eller smudger hen af dagen.  

Step 9: Brows on fleek

Intet look er fuldendt uden øjenbryn. Cecilia starter med at bruge Professionel Øjenbrynsblyant til at optegne sine bryn. Øjenbrynsblyanten indeholder en blød formel, der gør den nem til at definere brynene med.


Herefter bruger Cecilia Brow This Way Gel med Argan Olie, til at forme og fiksere brynene. Argan olien blødgør brynene og giver et naturligt og velplejet udseende.  

Step 10: En holdbar læbe

Det sidste step i Cecilias mundbindssikre makeup er læberne. Her er det enormt vigtigt at vælge nogle læbeprodukter, der holder under masken.


Cecilia starter med at bruge Exaggerate Lipliner, der er en super blød og cremet lipliner, som definerer læberne på smukkeste vis. Liplineren har en lang holdbarhedstid og fungerer som en primer på læberne til den efterfølgende læbestift.  


Ovenpå liplineren vælger Cecilia at påføre Provocalips Læbepen, der sikrer at farven bliver præcis hvor den skal i op til 16 timer! Den flydende læbestift beriger læberne med en intens farve og en vidunderlig blank finish.  

Look 1: Birgitte Bardot

Den franske skuespillerinde Birgitte Bardot var kendt for sit ikoniske mørke look. Her er mat hud essentielt, men det skal ikke være for tung en ansigtsmakeup. Man kommer langt med blot en let solkysset kulør. Til gengæld skal der være fuld fokus og knald på øjnene. Definér globelinjen og tegn en blød eyeliner rundt om hele øjet. Sørg for en god mængde mascara, så du får voluminøse vipper. Læberne skal holdes i en neutral farve såsom nude eller ferskenfarvet.

Look 1: Birgitte Bardot

Den franske skuespillerinde Birgitte Bardot var kendt for sit ikoniske mørke look. Her er mat hud essentielt, men det skal ikke være for tung en ansigtsmakeup. Man kommer langt med blot en let solkysset kulør. Til gengæld skal der være fuld fokus og knald på øjnene. Definér globelinjen og tegn en blød eyeliner rundt om hele øjet. Sørg for en god mængde mascara, så du får voluminøse vipper. Læberne skal holdes i en neutral farve såsom nude eller ferskenfarvet.

Look 2: No makeup-makeup

Et no makeup-makeup look ses også tit blandt Parisiske kvinder. Her skal de naturlige, smukke træk i ansigtet fremhæves. Påfør en farvet dagcreme, da det giver let farve til huden. Brug kun pudder i T-zonen og dup blotting papers på huden i løbet af dagen for at fjerne fedtet i huden. Tæm brynene med en god browgel. Den kan evt. indeholde en smule farve, og ellers kan den være helt transparent. Definér dit ansigt med contour og highlighter og tilføj en smule mascara, hvis dine vipper er lyse. Slut af med en lip balm med plumping effekt. TIP: Ønsker du en smule mere farve til ansigtet, kan du med fordel have røde læber. Den røde farve går rigtig godt med en neutral ansigtsmakeup.

No makeup-makeup look

(7)
Sisley BLUR Expert
619,95
Optjen 62 point
(6)
Clarins Pore Perfecting Perfect Skin Kit
227,95
Førpris 349,95
Optjen 23 point
Sisley Tinted Moisturizer SPF15 2 Medium
734,95
Optjen 74 point
Sisley Le Phyto Rouge 42 Rouge Rio
364,95
Optjen 37 point

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Opgrader din makeup til sommeren

Matas LIVE

Opgrader din makeup til sommeren

Af Matas

Temperaturerne stiger, og med sæsonernes skiften kommer lysten til at forny sit look snigende. I dag viser Maria, hvordan hun nemt og hurtigt opgraderer sin makeup til sommeren - og hun giver dig en masse teknikker, til at opnå et friskt og lækkert look.

Læs Mere
Vi guider til selvbruner: Alt du skal vide

Matas LIVE

Vi guider til selvbruner: Alt du skal vide

Af Matas

Slut med striber, ujævn påføring og mærkelig lugt. Se med, når materialisten Janni guider dig igennem selvbruner-junglen. Janni deler alle sine bedste tips til at få et smukt og naturligt resultat, og svarer selvfølgelig på spørgsmål undervejs.

Læs Mere