• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu

Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

De bedste gaver til konfirmanden

Vi går ind i den store konfirmationssæson, og det betyder, at det er blevet tid til at kigge efter gaver til konfirmanderne, der skal fejres. Men hvordan finder man den rigtige gave til en teenager, der lige er rykket ind i de voksnes rækker? Dét har vi svaret på! Se med i denne live, og få inspiration til konfirmationsgaven til både ham og hende. Psst: Er det dig, der skal konfirmeres, er du selvfølgelig velkommen til at se med og tyvstjæle de gode gaveideer til ønskelisten.

Vi sendte LIVE onsdag d. 13/04

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Vi har samlet de bedste konfirmationsgaver

Konfirmationen er en magisk tid, hvor du har mulighed for at være en ægte prinsesse for en dag. Men der er også rigtig mange valg der skal tages inden den store fest: konfirmationskjoler, konfirmationssko, konfirmationsmakeup og ikke mindst konfirmationsønsker. I denne Matas LIVE prøver vi at gøre den store dag lidt lettere for dig, ved at give dig nogle ideer til, hvilke konfirmationsgaver du kan ønske dig. Se med i ovenstående LIVE, og få inspiration til hvilke gaver du kan tilføje på ønskelisten eller bliv klogere på, hvad en konfirmand måske ønsker sig.

BaByliss Cordless Hot Brush

BaByliss er et ikonisk mærke når det kommer til hårstyling. De er en verdensledende producent af hår- og skønhedsprodukter til både hjemmebrug og som et professionelt tool i frisørsalonerne. Babyliss fokuserer på innovation med målsætningen om, at forbrugerne selv skal kunne style dig hår som professionelle.


Denne Cordless Hot Brush er den første højtydende ledningsfri Hot Brush, og er den perfekte gave til en konfirmand, som elsker at style håret. Cordless Hot Brush er med til at give masser af volumen til håret. Den er enormt nem at bruge og har hele 40 minutters ledningsfri brug i sig. Det er de færreste i konfirmationsalderen, der har råd til at gå til frisøren for at få en blow-out, så hvorfor ikke gøre det derhjemme? Børstehårenes unikke konfiguration giver den perfekte kontrol, så håret ubesværet løftes ved rødderne. Børsten glider let ned langs med håret, uden at sætte sig fast eller trække i det. Vi er på LIVE-redaktionen helt vilde med børsten, og vi mener det er en ideel konfirmationsgave eller det perfekte tool til at lave konfirmationshår med.

Starterkit fra Plaisir

I konfirmationsalderen er det en rigtig god ide, at gå i gang med en god hudplejerutine. Selvom huden er ung, har den godt af pleje og fugt. Plaisir har et fantastisk udvalg af hudpleje, der passer perfekt til den unge hud.


Vi har sammensat et godt starterkit, der indeholder en rens, et serum og en fugtighedscreme. Derudover har vi tilføjet nogle selvbrunerdråber, der er meget lette at bruge og som giver huden et fint solkysset look. En god konfirmationsgave til ham eller hende, der gerne vil i gang med en ordentlig hudplejerutine.  

Skønne og sjove gaver til konfirmanden

Vi guider

Skønne og sjove gaver til konfirmanden

Så er det igen ved at være konfirmationstid – og hvad giver man teenageren, som har alt, eller som har sin uforbeholdne mening om, hvad der cool, og hvad der er knap så cool? Vi guider dig til gaver til både de mandlige og kvindelige konfirmander.

Læs også

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Redaktionen guider: Must-have makeupprodukter

Matas LIVE

Redaktionen guider: Must-have makeupprodukter

Af Matas

Her hos Matas LIVE er vi vilde med makeup, og vi elsker at shoppe nyt efter sæson – men vi er om muligt endnu gladere for de musthave-produkter, vi bliver ved med at købe igen og igen. Se med i denne LIVE, hvor Matas LIVE-værterne Ida Hinchely og Natalie Khayat hjælper dig gennem kosmetik-junglen og deler deres personlige musthave-makeup med jer allesammen og selvfølgelig deres allerbedste tips til et flawless makeup-look!

Læs Mere
Sådan behandler du uren teenagehud

Matas LIVE

Sådan behandler du uren teenagehud

Af Matas

Selvom uren hud rammer langt de fleste mennesker i løbet af deres liv betyder det ikke, at det er sjovt at have med at gøre. Særligt i teenageårene ændrer huden sig meget på grund af hormonproduktionen, og det kan medføre uren hud i sværere eller mildere grad. I dag deler kosmetikeren og kemiingeniøren deres bedste tips til at behandle uren teenagehud - og kommer også ind på, hvad du bestemt IKKE skal gøre.

Læs Mere