• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu

Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Den perfekte gave til ham: Redaktionen guider

Den er her igen: Dagen, hvor du skal finde en gave til manden, der har alt. Men bare rolig – vi hjælper dig gerne med at tænke både ind i og ud af boksen til Fars Dag. For hvilke produkter kan man(d) altid bruge, og hvilke produkter ville han elske at have på badeværelseshylden uden nogensinde selv at investere sine penge i dem? Vi har fundet en hel masse gode gaver til far – også til dig, der har et lidt strammere budget.

Vi sendte LIVE mandag d. 30/05

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

3 gode gaveideer til manden der har alt

Kender du også det, at når man skal finde den perfekte gave til sin far, bror, kæreste eller mand, så står man på fuldstændig bar bund? Det gør vi i hvert fald på LIVE-redaktionen. Af den grund har vi i denne Matas LIVE samlet en masse fantastiske gaveideer til manden der har alt. Vi har desuden allieret os med vores kære gæst Klaus Fridorf, der undervejs reagerer på de gaveideer som vi har udvalgt. Du kan trykke produkterne i kurv direkte fra LIVEN eller du kan shoppe alle de produkter vi omtaler herunder.

1. Gaveidé: Revolutionerende hårpleje fra KÉRASTASE til manden der oplever hårtab

KÉRASTASE er et af de førende brands indenfor hårpleje, og deres produkter er elsket verden over af professionelle frisører og stylister. Heldigvis laver KÉRASTASE også hårpleje til mænd, og ét af deres nyeste skud på stammen er serien 'Genesis Homme'.


Serien 'Genesis Homme' er specielt udviklet til at modvirke hårtab hos mænd. Serien kommer som en komplet rutine, der er nem at integrere i hverdagen, og den garanterer et synligt resultat hos mænd i alle aldre, som oplever tyndere hår.

​​​​​​​

Vi har her samlet en komplet rutine, som er den perfekte gaveide til manden, der ønsker at komme det tynde hår til livs. Rutinen indeholder en forstærkende shampoo, et revolutionerende serum, der hjælper med at reducere hårfald på blot 6 uger samt en voks og spray, der øjeblikkeligt gør, at håret ser tykkere ud.

2. Gaveidé: Fantastiske hudplejeprodukter fra Recipe for Men til den aktive mand

Recipe for Men er et svensk mærke, der blev lanceret tilbage i 2004. Hele ideen opstod, da 3 venner fra skisportsverdenen oplevede, at deres hud blev fuldstændig ødelagt i det iskolde vejr på pisterne. Sammen valgte de at udvikle hudpleje, specielt målrettet den aktive mand, som nemt kunne integreres i hverdagens rutiner og effektivt pleje huden.


Siden da har Recipe for Men virkelig udvidet deres sortiment, og de har nu ikke blot rens og cremer men også selvbrunere og concealere til mænd. Vi har her samlet nogle af vores favoritter fra det svenske mærke, som er den perfekte gave til manden, der ønsker gode og effektive produkter til at pleje huden, eller til manden, der ønsker at dække urenheder og give huden en lækker og solbrun kulør.

​​​​​​​

Forkæl din far på fars dag - 5 betænksomme gaver

Vi guider

Forkæl din far på fars dag - 5 betænksomme gaver

Kære far. Tak, fordi du altid står klar med begge arme til at gribe mig, når jeg er på nippet til at falde. Da jeg var lille, og blev spurgt, hvilken superheltinde jeg vil være, var mit svar altid min far. Jeg vil nok erkende, at jeg har udsat den mand for en del – særligt gennem mine teenageår. Alt fra taxakørsel kl. 04 om morgenen til at fikse min computer, når den ikke ville samarbejde. Derfor skal han naturligvis forkæles med de bedste produkter fra skønhedsuniverset på fars dag d. 5. juni!

Læs også

3. Gaveidé: Det perfekte kit fra Ecooking til manden på farten

Ecooking er et dansk brand, der på blot få år tog landet med storm. De er især kendt for deres effektive hudplejeprodukter til en formidable pris, og nu har de heldigvis også en hel linje dedikeret til mænd, nemlig 'Ecooking Men'. I serien finder du noget til alle behov, da der er både rensegel, ansigtscreme, hår & kropssæbe samt skæg & kropsolie.


Desuden har de samlet hele molivitten i et perfekt starterkit, der indeholder hår- & kropssæbe, rensegel, skæg- & kropsolie, ansigtscreme og wet wipes i den helt rette størrelse til at have med i håndbagagen i flyveren. Kittet kommer endda i en praktisk transparent taske, der lever op til internationale flyveregler og er derfor den perfekte gave til manden, der rejser meget.

​​​​​​​

7 spørgsmål, mænd meget gerne vil have svar på

Vi guider

7 spørgsmål, mænd meget gerne vil have svar på

Døjer du med uønsket hårvækst på ryggen, er din ånde begyndt at lugte fælt og er du måske ved at blive tynd på toppen? Mange mænd tumler med issues, som kan være lidt akavede og grænseoverskridende at spørge til råds om nede i Matas, og genkender du problemet, så læs med her. Vi har nemlig samlet de spørgsmål, som mænd oftest ikke tør stille om deres krop og hygiejne, og giver dig selvfølgelig svarene på det hele.

Læs også

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Den store guide til smukke krøller

Matas LIVE

Den store guide til smukke krøller

Af Matas

Hokus pokus, krøller i fokus! Indrømmet; det kan være svært at tæmme viltre krøller, men med de rette metoder og produkter kan naturlige krøller til gengæld også være supersmukke. Se med i denne live, hvor en af Danmarks førende hårstylister Marianne Jensen gæster studiet og deler ud af sine bedste hemmeligheder til krøllet hår. Som altid kan I glæde jer til masser af ekspert-tips, og så kan I stille spørgsmål undervejs.

Læs mere
Tættere på Svanemærket

Matas LIVE

Tættere på Svanemærket

Af Ida Hinchely Kyhn

I denne live dykker vi ned i de bedste Svanemærkede produkter og gør dig klogere på, hvad den lille, hvide svane egentlig betyder for dig og din hverdag. Sammen med Heidi Belinda Bugge, som er miljøekspert hos Svanemærket, guider vi til en håndfuld skønne, Svanemærkede produkter, som du kan bruge i din daglige rutine. OBS: LIVEN var planlagt til d. 21/04 men grundet tekniske udfordringer er den rykket til d. 18/05

Læs mere