Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Vil du i gang med Curly Girl Metoden? Sådan gør du

Drømmer du om at have flotte og bouncy krøller? Så er Curly Girl-metoden muligvis noget for dig! ?I denne live guider vores frisør Mike til, hvordan du bedst kommer igang med metoden med Matas Stribernes nye Curly Girl-serie. Du får masser af brugbare ekspertråd og gode fifs til, hvordan du bedst vasker, plejer og styler dine krøllede lokker. Se med, og deltag i vores konkurrence, hvor vi udlodder lækre præmier til de heldige vindere!

Vi sendte LIVE torsdag d. 29/09

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Hvad er Curly Girl Metoden?

Curly Girl Metoden handler om at få det bedste og smukkeste ud af dine krøller. Vi har udarbejdet en guide til Curly Girl Metoden, der tager dig og dine krøller i hånden, så resultatet bliver vanedannende - på den gode måde!


Vil du se flere LIVES? Kig med her

8 beauty hacks, du skal kende

Vi guider

8 beauty hacks, du skal kende

Af Nanna Skousbøll

Beauty hacks kan ikke kun spare dig tid foran spejlet, men også gøre dit liv meget nemmere og sjovere! De sociale medier bugner af smarte (og lidt skøre!) beauty hacks, og der kommer hele tiden nye teknikker og tricks til. Har du dog svært ved at finde rundt i junglen af hacks, så har vi her samlet otte geniale hacks, som, vi tror, du vil få mest ud af derhjemme.

Læs Mere
Træt af tyndt hår?

Nyhed

Træt af tyndt hår?

Af Matas

Giv dit hår nyt liv og få din normale hårvækst tilbage

Læs Mere