• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage

Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Den perfekte Mors Dags gave

At finde den rigtige gave er langt mere end bare at vælge et lækkert produkt: det handler om empati, omtanke og oprigtig interesse. I dag guider Tine dig til sine bedste bud på de perfekte mors dags gaver til de kvinder, der betyder mest i vores liv.

Vi sendte LIVE onsdag d. 06/05

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Se med onsdag d. 6/5 kl. 20:00!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herunder

Den perfekte Mors Dags gave I dag guider Tine dig til sine bedste bud på de perfekte mors dags gaver, til de kvinder, der betyder mest i vores liv. Onsdag d. 06.05 kl. 20.00

Mors Dags gaver - fra kategorier og mærker der hitter

Selvom der ikke er en "one size fits all" når det kommer til at give gaver, ser materialist og butikschef Tine alligevel et mønster, når hendes kunder kommer og beder om råd til at finde den rigtige: lækker kropspleje, hudpleje og dufte hitter.


Derfor sætter hun i dag fokus på sine egne skønne favoritter, og fortæller både om produkter med og uden parfume, og i forskellige prisklasser, så der er noget for enhver.

Luksus i hverdagen: skønne kropsplejesæt

Nogle gange gør de små ting en stor forskel. En matchende showergel, body scrub og bodylotion kan være med til at give hverdagen et ekstra touch af luksus og lækkerhed. Herunder ser du nogle skønne produkter, der passer helt perfekt sammen til et gavesæt du selv sammensætter.

Kærlighed til hænder og fødder

Hvad siger "afslapning" som et dejligt fodbad - måske mens man læser en god bog? En anden af Tines bedste gaveidéer er at give hånd- og fodpleje fra samme serie. Især er hun glad for Ecookings produkter, som er intenst fugtgivende uden at virke fedtende. Og så gør det jo heller ikke noget, at indpakningen er rigtig fin.

Hænder og fødder i fokus

(7)
Matas Natur Fodbadesalt 350 g
74,95
Optjen 8 point
(136)
Ecooking Håndcreme 75 ml
129,95
Optjen 13 point
(53)
Ecooking Alt i En Balm 75 ml
159,95
Optjen 16 point
(97)
Ecooking Fodcreme 100 ml
229,95
Optjen 23 point

Fantastisk hudpleje

En sund og velfugtet hud er med til at skabe velbehag i hverdagen, men der er så mange produkter på markedet, at det kan være svært at udvælge de bedste. Herunder kan du finde Tines favoritter - både personlige favoritter, men også produkter hun ved, fungerer til en bred skare af hudtyper og som rigtig mange i forvejen elsker.

Hudpleje til sund og fin hud

Betænksomhed på flaske: dejlige dufte

Parfume er en meget personlig ting, og det kræver rigtig godt kendskab til en person, at udvælge den helt rigtige. Fordi der ligger så mange overvejelser i at vælge en duft til en anden person, er man virkelig tvunget til at sætte sig i den andens sted og vise, at man kender den anden. Af den grund er en parfumegave dét mere lækker og betænksom at modtage. Herunder finder du nogle af Tines favoritter på duftfronten: hendes erfaring siger hende, at disse går rent hjem.

Den personlige duft

Vil du se mere Matas LIVE?

Lær at beskrive parfume - og vælge den rigtige

Matas LIVE

Lær at beskrive parfume - og vælge den rigtige

Af Matas

Parfume er et svært emne at navigere i: hvordan sætter man ord på, hvad man godt kan lide? Og hvordan skal man beskrive en duft, hvis man gerne vil købe en gave til en man har kær? Se med, når vi guider dig til at tale flydende parfume, og finde frem til de helt rigtige dufte til dig selv - eller en, du holder af.

Læs Mere
Gør-det-selv guide til Gua Sha massage

Vi guider

Gør-det-selv guide til Gua Sha massage

Af Amalie Schiller

Gua Sha massage er i dag en af de mest populære, naturlige ansigtsbehandlinger i Asien og er efterhånden blevet en rigtig rockstar i skønhedsbranchen over hele verden. Vi guider til den populære, virkningsfulde sten - i samarbejde med Maria Zabrodina, der er certificeret Gua Sha behandler og ekspert i facelifting.

Læs Mere