• Afsendelse 1-2 hverdage
 • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
 • Byt i 260 butikker
 • Byt frem til 28/2-2022
 • Mere end 1000 brands
Menu

Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Sådan laver du en professionel manicure hjemme

Se med, når vores helt egen negletekniker Zita guider dig til at lave en professionel manicure hjemme. I samarbejde med Depend gennemgår vi alt du skal vide om at forlænge holdbarheden af din manicure, pleje neglene, så de holder sig sunde samt vælge den helt rigtige form til dine egne negle.

Vi sendte LIVE torsdag d. 12/11

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Vi sendte LIVE torsdag d. 12/11 - men du kan altid se videoen her:

KUN på Matas.dk: Ole Henriksen går LIVE Ole Henriksen gæster Matas LIVE til et eksklusivt interview, hvor du kan stille ham spørgsmål undervejs! Tirsdag d. 07.07 kl. 09.30
Sådan laver du en professionel manicure hjemme Se med, når vores helt egen negletekniker Zita guider dig til at lave en professionel manicure hjemme Torsdag d. 12.11 kl. 20.00

Se med torsdag d. 12/11 kl. 20:00
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Negle er svære end man lige tror

Hvis du vil gøre et godt førstehåndsindtryk, og generelt fremstå velplejet, så gør du klogt i at passe og pleje dine negle. Pæne negle er med til at understrege dit personlige udtryk – dit visitkort, om man vil sige. Gode vaner betaler sig, når det gælder neglene. Men kender du også det, at din neglelak bare ikke vild holde i mere end to dage? Eller, at så snart dine negle bliver en lille smule lange, så knækker de?


I dagens Matas LIVE har vi allieret os med Depend samt vores dygtige negleteknikker, Zita Gaston, som guider dig til, hvordan du plejer neglene derhjemme samt, hvordan du opnår det smukkeste resultat når du lakerer neglene selv.

1. Hjælp mine negle knækker og er bløde!

Mange oplever, at de enten har svækkede eller flossede negle, og disse er forskellige. Flossede negle deler sig i lag, svækkede negle er meget bløde. Begge dele har brug for olie, og de flossede har brug for ”lim” til lagene, gerne i form af hærder og evt. kosttilskud.   

Det ultimative kit mod tørre og flossede negle

02 3-Step Action Nail Care Kit er en rigtig god 3-trins pleje til dine negle, hvis du ønsker at genopbygge tørre, flossede eller bløde negle. Den indeholder Cuticle Peeling, Grape & Avocado Nail Oil og Hand & Cuticle Cream. Sættet virker rengørende, genopretter fugtbalancen og virker styrkende for neglene. Resultater er stærke, fleksible negle med ekstremt god holdbarhed

(7)
Depend O2 3-Step Action Nail Care Kit
199,95
Du optjener 20 point

Neglelakker der styrker og reparerer

Strength Instant Repair egner sig også godt til tynde, bløde negle. Lakken styrker og reparerer øjeblikkeligt neglen og danner en fleksibel overflade med en stærk armering. Lakken påføres to gange om ugen i tynde lag som ufarvet lak eller som underlak.


O2 Strength Anti-Age er en unik 2-i-1-formel, som indeholder både en olie og en styrkelak, der giver en hård og fleksibel overflade til neglen. Lakken påføres to gange om ugen i tynde lag, og er beriget med kokosolie, abrikosolie, avocadoolie samt vitamin B og C.  

(28)
Depend O2 Neglepleje Strength Instant Repair
109,95
Du optjener 11 point
(18)
Depend O2 Neglepleje Strength Anti-Age
109,95
Du optjener 11 point

Spis dig til smukke negle

Som så meget andet i kroppen bliver dine negle påvirket af din kost. Og der er især to ting, som bidrager positivt til neglene:


 1. Biotin, som bl.a. findes i æggeblommer, soja, kål og indmad, er en god kilde til sunde negle
 2. Zink, som f.eks. findes i østers, hvedekim, krabbeklør og kakao, er ligeledes en god hjælp til sunde og stærke negle.
VitaYummy Hair & Nails 60 stk.
149,95
Du optjener 15 point

2. Sådan plejer du neglene

Det er vigtigt at pleje neglene, hvis du ønsker et godt resultat med lakken. En negl der ikke plejes, er en negl som hurtigt flækker eller, hvor lakken ikke holder længe.


Zitas gode rutiner til neglene:

 • Brug din negleolie to gange dagligt
 • Klip dine negle, hvis de er for lange, flækker eller flosser
 • Fil neglene i én retning
 • Fjern altid din neglelak med den mildeste neglelakfjerner du kan finde – uden acetone
 • Krads aldrig din neglelak af. Det ødelægger neglens overflade
 • Beskyt dine negle mest muligt mod vand og kulde
 • Brug handsker, både når det er koldt, når du gør rent, og når du vasker op

Giv fugt til dine negle

Du passer bedst dine negle ved at holde dem fugtet. Ligesom håret og huden, har vores negle det nemlig med at tørre ud, og har derfor brug for daglig pleje. Når du fjerner lakken, er det desuden vigtigt, at du vælger en mild neglelakfjerner – uden acetone – så du ikke tørrer neglene mere ud end nødvendigt.


O2 Grape & Avocado Nail Oil er beriget med druekerneolie, avocadoolie, mandelolie og vitamin E, der tilsammen giver intensiv pleje til tørre og sprukne negle.


O2 Aloe Vera Hand & Cuticle Cream giver intensiv fugt til dine hænder og neglebånd. Cremen er beriget med aloe vera, solsikkeolie, fjeldkvan, kakaosmør, sheasmør, vitamin E samt panthenol. Et fantastisk produkt, hvis du lider af tørhed på hænderne og omkring neglebåndene.

(33)
Depend O2 Grape & Avocado Nail oil
99,95
Du optjener 10 point
(5)
Depend O2 Aloe Vera Hand & Cuticle Creme 20 ml
79,95
Du optjener 8 point
(5)
Depend O2 Dip-in Neglelakfjerner Lilla 75 ml
54,95
Du optjener 6 point

Klip og fil neglene korrekt

Tag et dejligt bad, eller vask hænderne godt, inden du klipper dine negle. Varmen fra vandet er nemlig med til at blødgøre dine negle, de bliver nemmere at klippe, og du undgår, at de flækker. Klip små stykker af neglen ad gang, og fil til sidst for et godt finish, når du har fundet den længde som du ønsker, at dine negle skal have.


Det er altid en god ide at file neglene inden du lægger en lak. For at få det bedste resultat, så skal du forme din negl ved at følge dit neglebånd. Korriger evt. hvis du har meget brede negle ved at file dem rundere. Prøv at vælg en så fin fil som muligt, hvor du brugere de grovere korn på filen til at skabe din ønskede form, og de finere korn til at afslutte og polere neglen. Når du filer dine negle, så hold dig til at file i én retning. Grunden hertil er, at du risikerer at ødelægge neglepladerne, så de skiller og flosser. Fil udefra og ind mod midten, og husk at løfte filen fra neglen hver gang.

Gør dine negle smukke og blanke

Så snart neglene får en smule glans, ser de allerede mere velplejede og pæne ud. Anskaf dig en poleringsfil, og giv dig i kast med at gøre dine negle blanke. Polering består af flere trin, hvor du polerer neglene med den groveste side først og så polerer med finere og finere korn.

3. Lad kreativiteten gå løs med neglelakken

Når først al plejen af neglene er overstået, så er det kun fantasien der sætter grænser for, hvad du kan lave med neglelakken. Med julen for døren, hvor alt glimter i de smukkeste farver, hvorfor så ikke lade dine negle matche den eventyrlige årstid? Der findes dog nogle gode tips og tricks til, hvordan du opnår det bedste resultat med din neglelak, og de er meget simple:


Sørg for at neglen er ren og tør: Nogle gange kan der komme små bobler på neglen, hvis den ikke er helt tør, eller hvis der sidder nogle olie- eller cremerester på neglen. Sørg derfor for, at dine negle er helt rene og tørre, inden du lægger din lak.  


Brug altid en basecoat: Inden du påfører din neglelak, så brug altid en basecoat. En basecoat giver nemlig din neglelak et godt underlag at hænge fast på og forlænger holdbarheden på dit neglelook. Desuden modvirker en basecoat, at din negl bliver misfarvet, hvis du bruger meget farverige lakker.


Less is more: ”Less is more” er helt klart en god regel, når du skal lægge neglelak. Et flot resultat får du typisk, hvis du lægger lakken i tre lange strøg. Først et midt på neglen og så et strøg på hver side. Læg tynde lag – tørrer din lak hurtigere, og du undgår for meget grisseri på fingeren.


Topcoat på neglespidsen: Topcoat er ligeså vigtig som basecoat. Afslut med en topcoat, der får neglelakken til at holde længere og giver masser af glans. Når du lægger din topcoat, så slut af med at lade penslen glide hen over kanten af neglespidsen, så modvirker du nemlig, at din neglelak krakelerer, når du rammer fingersiderne mod eksempelvis et tastatur eller andet.


Mærk med neglen: Er du i tvivl om din neglelak er helt tør og good to go, så sæt forsigtigt dine lillefinger-negle mod hinanden. Mærker du modstand og klistrer de en smule til hinanden, ja, så skal du fortsat væbne dig med lidt mere tålmodighed.

Depend O2 Neglepleje Base Bonder
74,95
Du optjener 8 point
(15)
Depend O2 Neglepleje Top Gel
89,95
Du optjener 9 point

Andet step: Fugt

Når Maria har renset sin hud godt og grundigt er det tid til at fugte den. Her bruger hun to produkter både morgen og aften.


Om aftenen bruger Maria Confidence In Your Beauty Sleep Night Cream, som er en fugtighedscreme, der virker i løbet af natten, hvor hudcelleomsætningen arbejder på at forbedre overfladecellefornyelsen vha. eksfoliering. Derudover indeholder cremen også anti-age ingredienser, der effektivt forebygger ældning af huden.


Om morgenen benytter Maria sig af Confidence In A Cream, som er en blødgørende og superabsorberende fugtighedscreme med anti-age effekt, der egner sig til alle hudtyper. Cremen hjælper dig med at få huden til at fremstå fastere, samtidig med, at den reducerer synligheden af porer og misfarvninger. Derudover fungerer den som en sand fugtbombe, der får din hud til at føles fløjlsblød, glat og med en glødende udstråling.


Både morgen og aften bruger Maria Confidence In An Eye Cream, som er en ultra-fugtgivende øjencreme med et strejf af abrikosfarve, der er med til at farvekorrigere og lysne huden omkring øjet, så du opnår et friskt udtryk.

Tredje step: En god base

Nu er det blevet tid for Maria til en lækker en dejlig let og smuk makeup. For Maria er det vigtigt at makeuppen er hurtig og nem, men samtidig giver et resultat der får hende til at føle sig smuk og præsentable.


Først så lægger Maria en base med Your Skin But Better CC+ SPF 50+, som er en fuldt dækkende foundation, der korrigerer hudtonen og mindsker synligheden af fine linjer. Herefter bruger hun Bye Bye Under Eye Concealer, der er en fuldt dækkende concealer, som holder hele dagen uden at lave striber eller sætte sig i de fine linjer i huden.

Fjerde step: Hold makeuppen på plads

Efter, at Maria har lagt sin foundation og concealer, så sætter hun makeuppen med Bye Bye Pores Pressed i ansigtet. Pudderen reducerer synligheden af porer og ujævnheder samtidig med, at den holder makeuppen på plads hele dagen.


Under øjnene bruger Maria Bye Bye Pores, som er en løs pudder der ligeledes hjælper med at reducere synligheden af porer og ujævnheder i huden. Den sikrer desuden, at concealeren holdes på plads hele dagen og at mascaraen på undervipperne ikke smudger på huden

(29)
IT Cosmetics Bye Bye Pores Pressed Translucent
249,95
Du optjener 25 point
(29)
IT Cosmetics Bye Bye Pores - Translucent 6,8 g
234,95
Du optjener 24 point

Femte step: Tid til at bringe farven tilbage

Nu er det blevet tid for Maria til at bringe farve og korrektur tilbage til ansigtet. Her bruger hun Your Most Beautiful You, som er en ansigtspalette, der indeholder blush, highlighter og bronzer.


Den matte bronzer giver varme til din hud, mens den lysreflekterende highlighter skaber en naturlig glød, og blushen giver dig en frisk farve til kinderne.

Sjette step: Brows on fleek

Bryn er vigtige for Maria, men ligesom alt andet makeup, så ønsker hun ikke at bruge alverdens tid på det. Derfor benytter hun sig af Brow Power Universal Eyebrow Pencil, som er en smart, let anvendelig øjenbrynsblyant, der hjælper dig med at skabe veldefinerede, voluminøse bryn på et split-sekund.

Syvende step: Forførende vipper

Efter, at Maria har tegnet sine bryn op, så bruger hun Superhero Mascara til at definere sine vipper med.


Mascaraen indeholder plejende ingredienser og supersorte pigmenter, der adskiller, løfter og gør øjenvipperne voluminøse. Mascaraen er opbyggelig, så du til hverdag kan have et naturligt look og til fest bygge den op til en sand wow-effekt!

Ottende step: Smukke læber

Det sidste step i Maria Lucias morgenrutine er læbestift. Dette er noget Maria bruger hver dag, og det får hende til at føle sig ekstra feminin.


Maria bruger Pillow Lips Lipstick, som er en kollagenberiget læbestift, der både fås i en mat og cremet finish. Læbestiften er specielt udviklet til at komplementere forskellige hudtoner og læbetyper, og den er beriget med kollagen, der effektivt mindsker synligheden af læbelinjer og bidrager til et mere fyldigt udseende.  

Look 1: Birgitte Bardot

Den franske skuespillerinde Birgitte Bardot var kendt for sit ikoniske mørke look. Her er mat hud essentielt, men det skal ikke være for tung en ansigtsmakeup. Man kommer langt med blot en let solkysset kulør. Til gengæld skal der være fuld fokus og knald på øjnene. Definér globelinjen og tegn en blød eyeliner rundt om hele øjet. Sørg for en god mængde mascara, så du får voluminøse vipper. Læberne skal holdes i en neutral farve såsom nude eller ferskenfarvet.

Look 2: No makeup-makeup

Et no makeup-makeup look ses også tit blandt Parisiske kvinder. Her skal de naturlige, smukke træk i ansigtet fremhæves. Påfør en farvet dagcreme, da det giver let farve til huden. Brug kun pudder i T-zonen og dup blotting papers på huden i løbet af dagen for at fjerne fedtet i huden. Tæm brynene med en god browgel. Den kan evt. indeholde en smule farve, og ellers kan den være helt transparent. Definér dit ansigt med contour og highlighter og tilføj en smule mascara, hvis dine vipper er lyse. Slut af med en lip balm med plumping effekt. TIP: Ønsker du en smule mere farve til ansigtet, kan du med fordel have røde læber. Den røde farve går rigtig godt med en neutral ansigtsmakeup.

No makeup-makeup look

(265)
L'Oréal Paris Volume Million Lashes Mascara Black
139,95
Du optjener 14 point
(8)
Sisley BLUR Expert
639,95
Du optjener 64 point
(6)
Clarins Pore Perfecting Perfect Skin Kit
349,95
Du optjener 35 point
Sisley Tinted Moisturizer SPF15 2 Medium
759,95
Du optjener 76 point
Sisley Le Phyto Rouge 42 Rouge Rio
379,95
Du optjener 38 point

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Singles Day: Carla Mickelborgs Datingbrevkasse

Matas LIVE

Singles Day: Carla Mickelborgs Datingbrevkasse

Af Matas

Se med, når coach, iværksætter og influencer Carla Mickelborg besvarer sine følgers dating-dilemmaer, deler sine egne historier og lægger den perfekte makeup til en date-night. Vi tør godt love masser af grin, smukke makeup-looks og tid til seerspørgsmål! Vi fejrer Singles Day på Matas LIVE, men alle beauty tips kan selvfølgelig bruges uanset om du er i et forhold eller ej.

Læs mere
Ole Henriksen: A very glowy Christmas

Matas LIVE

Ole Henriksen: A very glowy Christmas

Af Matas

Ole Henriksen er tilbage! Se med, når han eksklusivt gæster Matas LIVE til en snak om egne juletraditioner, de bedste gaveidéer, fantastiske hudplejeråd og selvfølgelig masser af godt humør, sjov og spas. Du kan stille ham spørgsmål direkte i videoen, og vi vil besvare så mange vi kan nå! Vi kan også allerede nu afsløre, at vi har sikret dig en skøn, tidlig julegave når du shopper på dagen…

Læs mere