• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu

Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Helserådgiveren guider til Skønhed Indefra

Vi gør meget ud af at pleje vores hud, hår og krop udefra, men overser tit, at vi faktisk kan gøre rigtig meget for øget sundhed og velvære indefra også. Marianne er helserådgiver og ekspert i kosttilskud; i dag guider hun dig til at finde de produkter, som kan hjælpe dig med skønheden indefra.

Vi sendte LIVE tirsdag d. 23/06

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Se med tirsdag d. 23/6 kl. 20:00
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herunder

Helserådgiveren guider til Skønhed Indefra Vi gør meget ud af at pleje os selv udefra, men overser tit, at vi kan gøre rigtig meget for øget sundhed og skønhed indefra. I dag hjælper helserådgiveren dig på vej. Tirsdag d. 23.06 kl. 20.00

Velvære i krop og sind

Der findes i dag alverdens skønne produkter til at understøtte vores daglige skønhedsrutiner indefra. Nogen ønsker at have fokus på rynkerne i ansigtet, mens andre ønsker kroppen i fokus. Om man er ung eller ældre ønsker mange kvinder at være den bedste version af sig selv. Det handler ikke altid om at se ud på en bestemt måde, men også om at have det godt i krop og sind. Marianne er helserådgiver og kommer her med sine bud på hvordan, du plejer dig selv indefra..

Gode olier

Biosym EPA-GLA+ indeholder omega 3-6-7-8 fedtsyrer fra højkvalitets fiskeolie, samt nøje udvalgte planteolier. Det er gode, sunde olier som er essentielle for huden.

Biosym EPA-GLA+

Biosym EPA-GLA+® 240 kaps.
405,95
Optjen 41 point

Ro og velbehag i maven

Marianne anbefaler mælkesyrebakterier Biosym Symbioflor+, som kan modstå galde og mavesyre og nå uskadt frem til tyktarmen. Mælkesyrebakterier virker generelt velbefindende samt støtter immunsystemet.

Biosym Symbioflor+

Biosym Symbioflor+ 180 kaps.
259,95
Optjen 26 point
Biosym Symbioflor+ 300 stk.
395,95
Optjen 40 point

Gør huden klar til solen

Ønsker du at forberede din hud til solen indefra, så anbefaler Marianne Imedeen Tan Optimizer. Vitamin A bidrager til at vedligeholde en normal hud. Vitamin C og E bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress. Den sørger for at din solbrune hud holder sig sund og bidrager til, at du får en flot, jævn farve.

Imedeen Tan Optimizer

Imedeen Tan Optimizer 60 tabl.
409,95
Optjen 41 point

Styrk hudens udseende

Ønsker du er styrke og udglatte din hud, anbefaler Marianne kollagen. Collagen GOLD fra VILD NORD består af mikro hydrolyseret marine kollagen peptider, Vitamin C og tang. Kollagen har en positiv effekt på huden ved blandt andet at forbedre hudens struktur og udglatte linjer og rynker. Vitamin C bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende hud. Tang indeholder jod, som bidrager til vedligeholdelse af en normal hud.


Collagen Beauty Remedy fra VILD NORD indeholder også kollagen, Vitamin C og tang samt en unik blanding af antioxidanter.


New Nordic Skin Care Collagen Filler indeholder også kollagen og Vitamin C samt granatæble. Det er en hudplejetablet, der tilfører din hud næringsstoffer indefra. Den hjælper med at forbedre hudens fasthed og elasticitet.

Kollagen

Vild Nord Collagen GOLD 300g
399,95
Optjen 40 point
Vild Nord Collagen BEAUTY REMEDY 315g
649,95
Optjen 65 point

Styrk håret

New Nordic Hair Volume tilfører næringsstoffer til hovedbunden og hårsækkene, hvor håret dannes. Indholdet af biotin og zink bidrager til et normalt hår og en normal hud. Zink bidrager desuden til at bevare normale negle.

Hair Volume

How-to: Høj hestehale med fylde

Sørg for at skabe fylde i hårbunden ved at spraye tørshampoo i hele hårbunden. Herefter tager du fingrene og kører let igennem håret og skaber noget bevægelse i det. Saml håret i en høj hestehale, da det giver løft til ansigtet. Der er forskellige udgaver af hestehalen alt efter hvilket look du ønsker, og hvad der passer til din hovedform og hårtype.

How-to: Knold med donut

Start med at lave en stram hestehale. Elastikken skal sidde stramt, da den skal bære knolden. Spray med hårlak for at fiksere håret undervejs og brug en brynbørste eller en ekstra tandbørste til at få alle de små hår med. Så sørger du for at looket bliver helt skarpt og stramt. Der er flere måder at påsætte donuten. Du kan starte med den for enden af din hestehale og rulle håret indunder donuten og ned mod hovedbunden. Du kan også sno hestehalen rundt om den. Prøv at se hvad der virker for dig alt efter dit ønske til looket.

How-to: Knold med eget hår

Du kan også kreere en knold med kun dit eget hår. Her er det ekstra vigtigt, at du skaber fylde i håret ved hjælp af produkter. Brug en stor elastik, så du kan køre den rundt flere gange om knolden og hive lidt i håret, hvis den skal løsnes lidt. Pynt evt. med hårbøjle eller spænder.

Brynpomade: når brynene skal være perfekte

KVD Beauty Brow Crème Pot Taupe
164,95
Optjen 17 point
KVD Beauty Brow Crème Pot Dark Brown
164,95
Optjen 17 point
(7)
Anastasia Beverly Hills Brow Brush Nr. 7B
184,95
Optjen 19 point

Bryn-pen: når brynene skal være fluffy

Mild behandling og vedligeholdelse

Det sidste Louise anbefaler at du tænker over, når du vil gro sunde negle, er at behandle dem mildt. Det gør du bl.a. ved at investere i en god neglefil eller -klipper, samt bruge milde neglelaksfjernere.


Louise sværger selv til en glasfil, og kunne se stor forskel i sine egne negles sundhed efter hun begyndte at bruge glasfil fremfor metalfil. Husk, at du kun må file neglene i én retning, ellers flækker du dem. Er du mere til en negleklipper, så vælg da ligeledes en i god kvalitet, som er skarp og klipper neglen fint og jævnt ved første tryk.


Neglelakfjerner uden acetone er mindre hårdt mod neglene end en acetoneholdig neglelaksfjerner. Til gengæld fjerner de ikke din lak ligeså hurtigt, men er bestemt ikke ueffektive. Louise anbefaler klart, at man anskaffer sig en mild neglelakfjerner - det er nemlig rigtig hårdt og udtørrende for neglene, når lakken skal af igen.

Mildt vedligehold

(27)
Nilens Jord Neglefil 199 Glass
84,95
Optjen 9 point
(6)
Mavala Neglelakfjerner uden Acetone 50 ml
47,95
Optjen 5 point

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Opgrader din makeup til sommeren

Matas LIVE

Opgrader din makeup til sommeren

Af Matas

Temperaturerne stiger, og med sæsonernes skiften kommer lysten til at forny sit look snigende. I dag viser Maria, hvordan hun nemt og hurtigt opgraderer sin makeup til sommeren - og hun giver dig en masse teknikker, til at opnå et friskt og lækkert look.

Læs Mere
Vi guider til selvbruner: Alt du skal vide

Matas LIVE

Vi guider til selvbruner: Alt du skal vide

Af Matas

Slut med striber, ujævn påføring og mærkelig lugt. Se med, når materialisten Janni guider dig igennem selvbruner-junglen. Janni deler alle sine bedste tips til at få et smukt og naturligt resultat, og svarer selvfølgelig på spørgsmål undervejs.

Læs Mere