• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage

Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Hemmeligheden bag Tina Marias Instagram-succes

Tina Maria er en af Danmarks mest succesfulde influencere og hun er bestemt ikke kommet sovende til den succes. I dag gæster hun Matas LIVE til en snak om, hvad hun har gjort for at bygge et succesfuldt univers op. Som ambassadør for YSL Beauty betyder æstetik og kvalitet meget for Tina Maria, og hun vil også dele sine daglige must-have produkter med os, samt løfte sløret for noget spændende hun arbejder på...

Vi sendte LIVE torsdag d. 08/10

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Vi sendte LIVE mandag d. 5/10 - men du kan altid se videoen her:

KUN på Matas.dk: Ole Henriksen går LIVE Ole Henriksen gæster Matas LIVE til et eksklusivt interview, hvor du kan stille ham spørgsmål undervejs! Tirsdag d. 07.07 kl. 09.30
Hemmeligheden bag Tina Marias Instagram-succes Tina Maria er en af Danmarks mest succesfulde influencere. Se med, når hun deler hemmelighederne bag sin succes - og tipper om sine favoritprodukter fra YSL Beauty. Torsdag d. 08.10 kl. 20.00

Se med torsdag d. 08/10 kl. 20:00
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Nøglen er æstetik

En af hemmelighederne bag Tina Marias succes på Instagram er, at hun sikrer sig, at mange af de ting hun omgiver sig til hverdag, er æstetisk smukke. På den måde er hun sikker på, at lige meget hvor og hvornår hun tager et billede, så passer det i hendes feed og ser godt ud.


YSL Beauty passer perfekt ind i Tina Marias stil, og det egner sig godt til at stå fremme på makeupbordet eller på badeværelset med sin smukke guldindpakning. Som ambassadør for YSL Beauty, vil Tina Maria derfor i dag dele sine makeupfavoritter, som er produkter hun bruger på daglig basis og ikke kan leve foruden.  

En fejlfri base

Pga. Tina Marias store kærlighed til YSL Beauty, så kunne hun simpelhent ikke vælge blot én foundation – hun skifter nemlig mellem disse tre, og hun elsker dem hver især lige højt.


Touche Éclat Le Tein Foundation er en klassiker, og har været en fast del af Tina Marias makeuppung i årevis. Formlen indeholder musetorn-ekstrakt, der modvirker træthedstegn, og den giver huden energi ved at stimulere mikrocirkulationen. Desuden indeholder foundationen SPF 22, så huden beskyttes mod solens skadelige UVA- og UVB-stråler. Den efterlader huden med en naturlig og glødende dækning, der giver liv til selv den tørreste hud.  


Når Tina Maria skal ud til events eller andre begivenheder, så elsker hun at bruge Alle Hours Encre de Peau Foundation, da den bliver siddende på huden uanset hvad klokken bliver! Foundationen har en smuk mat finish, der minimerer porernes synlighed og efterlader huden fin og glat. Derfor egner den sig rigtig godt på billeder – noget Tina Maria tager mange af.


Om sommeren foretrækker Tina Maria noget mere let på huden, og her bruger hun Touche Éclat All-In-One Glow. Creme-til-vand-formlen dækker små skønhedsfejl og giver en fin teint til huden, der ser sund og glødende ud. Formlen indeholder tre gange flere fugtgivende ingredienser end andre YSL-foundations, og sikrer derfor at huden er fugtet hele dagen.

Snyd dig til 8 timers søvn

Tina Maria er en travl kvinde som både influencer, iværksætter og mor, så derfor kan det med søvnen godt knibe engang imellem.


Når hun ikke har nået at få sin 8 timers skønhedssøvn, så snyder Tina Maria sig frem til det med Touche Éclat Luminous Highlighter Pen. Denne concealer lysner øjeblikkeligt huden omkring øjet og sikrer at mørke rander dækkes væk. Den giver et meget naturligt udtryk mens den udglatter fine linjer og rynker, samt giver illusionen af et mere vågnet øje.

Solkysset og glødende hud

Tina Maria elsker, som de fleste andre, at have en glødende og solkysset hud. Desværre tillader det danske klima ikke at vi har dette længe, men så snyder vi os da bare til det!


Til at varme ansigtet op med, der bruger Tina Maria All Hours Powder i en mørk farve. Denne bronzer er en 24-timers shine-free & opbyggelig, langtidsholdbar pudder med udglatter huden. Tina Maria bryder sig ikke om glimmer i sin solpudder, og fortrækker derfor at bruge en almindelig pudder, blot i en mørkere farve.


På kinderne bruger Tina Maria Couture Blush i farven 04. Denne blush giver en naturlig glød til kinderne og har en silkeblød tekstur, hvilket gør den meget nem at arbejde med.


Til at skabe den smukke sommerglød, bruger Tina Maria Couture Highlighter i farven 3. Denne highlighter har ligeledes en silkeblød tekstur og lægger sig naturligt på huden, hvor den reflekterer solens stråler på subtil vis. Nogle gange bruger Tina Maria den desuden våd og påfører den på øjenlågene. Herved skaber hun en mere intens farve, der stadig ser naturligt ud på øjenlåget.

Kysseklare læber

Tina Maria har altid elsket at have noget på læberne, men det er vigtigt for hende at det ikke er ukomfortabelt. Derfor har hun i mange år brugt Rouge Volupté Shine Lip Gloss, der indeholder en formel der fugter læberne i dybden.


Formlen indeholder seks olier, der har seks fordele: fugt, højglans, velvære, ultrasmeltende, klarhed og glathed.

Tina Marias nye signaturduft

Tina Maria er ikke meget for at skifte sine parfumer ud, men lige siden YSL lancerede parfumen Libre, der har hun ikke gået med andet.


Parfumen er rettet mod den stærke, dristige og frie kvinde, der ikke er bange for at påtage sig nye udfordringer. Duften byder på frisk lavendel fra Frankrig blandet med Marokkos sensuelle orangeblomst. En fantastisk duft med bundnoter af vaniljeekstrakt fra Madagaskar, cedertræsolie, ambergris og moskus.   

Look 2: No makeup-makeup

Et no makeup-makeup look ses også tit blandt Parisiske kvinder. Her skal de naturlige, smukke træk i ansigtet fremhæves. Påfør en farvet dagcreme, da det giver let farve til huden. Brug kun pudder i T-zonen og dup blotting papers på huden i løbet af dagen for at fjerne fedtet i huden. Tæm brynene med en god browgel. Den kan evt. indeholde en smule farve, og ellers kan den være helt transparent. Definér dit ansigt med contour og highlighter og tilføj en smule mascara, hvis dine vipper er lyse. Slut af med en lip balm med plumping effekt. TIP: Ønsker du en smule mere farve til ansigtet, kan du med fordel have røde læber. Den røde farve går rigtig godt med en neutral ansigtsmakeup.

No makeup-makeup look

(247)
L'Oréal Paris Volume Million Lashes Mascara Black
99,95
Førpris 139,95
Optjen 10 point
(7)
Sisley BLUR Expert
619,95
Optjen 62 point
(6)
Clarins Pore Perfecting Perfect Skin Kit
227,95
Førpris 349,95
Optjen 23 point
Sisley Tinted Moisturizer SPF15 2 Medium
734,95
Optjen 74 point
Sisley Le Phyto Rouge 42 Rouge Rio
364,95
Optjen 37 point

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Opgrader din makeup til sommeren

Matas LIVE

Opgrader din makeup til sommeren

Af Matas

Temperaturerne stiger, og med sæsonernes skiften kommer lysten til at forny sit look snigende. I dag viser Maria, hvordan hun nemt og hurtigt opgraderer sin makeup til sommeren - og hun giver dig en masse teknikker, til at opnå et friskt og lækkert look.

Læs Mere
Vi guider til selvbruner: Alt du skal vide

Matas LIVE

Vi guider til selvbruner: Alt du skal vide

Af Matas

Slut med striber, ujævn påføring og mærkelig lugt. Se med, når materialisten Janni guider dig igennem selvbruner-junglen. Janni deler alle sine bedste tips til at få et smukt og naturligt resultat, og svarer selvfølgelig på spørgsmål undervejs.

Læs Mere