• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 270 butikker
  • Byt frem til 28/2-2022
  • Mere end 1000 brands
Menu

Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Frisøren: Sådan laver du knold eller hestehale

I sommermånederne vil mange gerne have håret op for at skabe et køligere klima i nakken. Her er hestehale og knold populære frisurer, men de bliver hurtigt lidt kedelige og triste at se på. Frisøren Maj viser dig, hvordan du nemt og hurtigt kan pifte både en knold og hestehale op for et mere fyldigt og professionelt look.

Vi sendte LIVE onsdag d. 17/06

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Se med onsdag d. 17/6 kl. 20:00
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herunder

Frisøren: Sådan laver du knold eller hestehale med fylde Frisøren Maj viser dig, hvordan du nemt og hurtigt kan pifte både en knold og hestehale op for et mere fyldigt og professionelt look. Onsdag d. 17.06 kl. 20.00

Volumen i knold og hestehale

Du kender det helt sikkert. Du ser nogen med den lækreste frisure, men uanset hvor meget du prøver derhjemme, så får du aldrig det samme, fyldige look. Det hjælper vi med i dag! Vores dygtige frisør, Maj, vil guide dig til hvordan du laver knold og hestehale med masser af fylde.

Brug de rigtige produkter og det rette værktøj

Maj understeger, det er vigtigt at bruge de rigtige produkter samt rette værktøj. Det er bedst at arbejde i hår som ikke er helt nyvasket, da der er bedre struktur og naturligt fedt i håret. Det gør, at din hestehale og knold holder langt bedre, da det ikke er for rent og dermed undgår at glide ned. Maj anbefaler nogle must haves til at gøre det nemt at komme i gang med de lækre hårstyles. Du finder produkterne herunder.

Must haves til hårstyling

(30)
Gun-Britt Styling Spray Soft 150 ml
134,95
Du optjener 14 point
(25)
Björn Axén Powerful Volume Mineral Dry Paste 80 ml
259,95
Du optjener 26 point
(6)
Björn Axén Texture & Volume Dry Spray 200 ml
129,95
Du optjener 13 point
ghd Narrow Dressing Brush
214,95
Du optjener 22 point
(43)
Björn Axén Megafix Hairspray 250 ml
59,97
Førpris 119,95
Du optjener 6 point

How-to: Høj hestehale med fylde

Sørg for at skabe fylde i hårbunden ved at spraye tørshampoo i hele hårbunden. Herefter tager du fingrene og kører let igennem håret og skaber noget bevægelse i det. Saml håret i en høj hestehale, da det giver løft til ansigtet. Der er forskellige udgaver af hestehalen alt efter hvilket look du ønsker, og hvad der passer til din hovedform og hårtype.

How-to: Knold med donut

Start med at lave en stram hestehale. Elastikken skal sidde stramt, da den skal bære knolden. Spray med hårlak for at fiksere håret undervejs og brug en brynbørste eller en ekstra tandbørste til at få alle de små hår med. Så sørger du for at looket bliver helt skarpt og stramt. Der er flere måder at påsætte donuten. Du kan starte med den for enden af din hestehale og rulle håret indunder donuten og ned mod hovedbunden. Du kan også sno hestehalen rundt om den. Prøv at se hvad der virker for dig alt efter dit ønske til looket.

How-to: Knold med eget hår

Du kan også kreere en knold med kun dit eget hår. Her er det ekstra vigtigt, at du skaber fylde i håret ved hjælp af produkter. Brug en stor elastik, så du kan køre den rundt flere gange om knolden og hive lidt i håret, hvis den skal løsnes lidt. Pynt evt. med hårbøjle eller spænder.

Brynpomade: når brynene skal være perfekte

(20)
M.COSMETICS Professional Lash & Brow Brush No. 117
69,95
Du optjener 7 point
(7)
Anastasia Beverly Hills Brow Brush Nr. 7B
194,95
Du optjener 20 point

Bryn-pen: når brynene skal være fluffy

Mild behandling og vedligeholdelse

Det sidste Louise anbefaler at du tænker over, når du vil gro sunde negle, er at behandle dem mildt. Det gør du bl.a. ved at investere i en god neglefil eller -klipper, samt bruge milde neglelaksfjernere.


Louise sværger selv til en glasfil, og kunne se stor forskel i sine egne negles sundhed efter hun begyndte at bruge glasfil fremfor metalfil. Husk, at du kun må file neglene i én retning, ellers flækker du dem. Er du mere til en negleklipper, så vælg da ligeledes en i god kvalitet, som er skarp og klipper neglen fint og jævnt ved første tryk.


Neglelakfjerner uden acetone er mindre hårdt mod neglene end en acetoneholdig neglelaksfjerner. Til gengæld fjerner de ikke din lak ligeså hurtigt, men er bestemt ikke ueffektive. Louise anbefaler klart, at man anskaffer sig en mild neglelakfjerner - det er nemlig rigtig hårdt og udtørrende for neglene, når lakken skal af igen.

Mildt vedligehold

(29)
Nilens Jord Neglefil 199 Glass
84,95
Du optjener 9 point
(8)
Mavala Neglelakfjerner uden Acetone 50 ml
37,95
Førpris 47,95
Du optjener 4 point

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Opgrader din makeup til sommeren

Matas LIVE

Opgrader din makeup til sommeren

Af Matas

Temperaturerne stiger, og med sæsonernes skiften kommer lysten til at forny sit look snigende. I dag viser Maria, hvordan hun nemt og hurtigt opgraderer sin makeup til sommeren - og hun giver dig en masse teknikker, til at opnå et friskt og lækkert look.

Læs mere
Vi guider til selvbruner: Alt du skal vide

Matas LIVE

Vi guider til selvbruner: Alt du skal vide

Af Matas

Slut med striber, ujævn påføring og mærkelig lugt. Se med, når materialisten Janni guider dig igennem selvbruner-junglen. Janni deler alle sine bedste tips til at få et smukt og naturligt resultat, og svarer selvfølgelig på spørgsmål undervejs.

Læs mere