• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage

Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Sådan får du makeuppen til at holde i sommervarmen

Varme sommerdage og makeup er ikke altid den bedste kombination: nogle gange kan man blive udfordret på makeuppens holdbarhed. I dag guider makeupekspert Maria dig til at "låse" makeuppen fast - selv i fuld sol og sommervarme.

Vi sendte LIVE mandag d. 08/06

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Se med mandag d. 8/6 kl. 20:00
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herunder

Sådan får du makeuppen til at holde i sommervarmen I dag guider makeupekspert Maria dig til at "låse" makeuppen fast - selv i fuld sol og sommervarme. Mandag d. 08.06 kl. 20.00

Makeup i sommervarmen

For rigtig mange er det en udfordring at få makeuppen til at holde i sommervarmen. Mascara kan løbe lidt mere, foundation bliver blandet med sved og de markerede øjenbryn kan smelte væk. Det er selvfølgelig lettest at droppe makeuppen helt, men de fleste af os ønsker alligevel en smule makeup til at fremhæve vores bedste træk. Det afhænger meget af hudtype, og hvordan din hud reagerer på varme. I dag fortæller Maria, hvad du kan gøre for at få makeuppen til at holde i sommervarmen og anbefaler nogle af de bedste produkter til netop det.

Men først - tips til din hudpleje

Hvis man har tendens til at fedte noget mere i huden om sommeren, anbefaler Maria en god fugt rutine som man plejer at have. Brug den samme rutine som normalt, men suppler med enkelte produkter som kan kontrollere fedt balancen. Et oplagt produkt til dette er Ole Henriksen Balancing Force Oil Control Toner, som er med til at balancere huden. Den fjerner overskydende talg og døde hudceller. Du kan både købe den enkeltvis eller som et sæt med hele Ole Henriksen Balance serien, hvis du generelt døjer med ubalance i din huds fedtproduktion og ønsker mere matterende hud.

Ole Henriksen

(39)
Ole Henriksen Balancing Force Oil Control Toner 198 ml
219,95
DU OPTJENER 22 Point
(81)
Ole Henriksen Balance It All Oil Control Set 103 ml
309,95
DU OPTJENER 31 Point

En solid makeup base

Det er en god ide at påføre en primer, som du lægger efter din hudplejerutine men før din makeup. Den får generelt din makeup til at se pænere ud på huden og forlænger holdbarheden. Maria anbefaler Smashbox Photo Finish primer, som lægger sig blødt og transparent på huden og gør din hud silkeblød inden makeuppen påføres. Et alternativ er Rimmel Stay Matte primer.

Let farve til huden

Ønsker du lidt farve anbefaler Maria en BB-creme, som har en let konsistens og evt. indeholder solfaktor. Det kan være Clinique Moisture Surge Sheertint med SPF 25, som båder giver god fugt til huden, men har en smule farve i samt solfaktor. Et alternativ til denne kan være Gosh Copenhagen BB cream.

Indram ansigtet

Ønsker du at indramme ansigtet anbefaler Maria Bronzing powder fra Miild. Som et alternativ kan du også bruge en bronzer fra Max Factor. Ønsker du lidt farve i kinderne kan du bruge en blush fra Miild eller Lorèal. Her ser du de farver, som Maria anbefaler er gode til de fleste om sommeren.

Bronzer og blush

(52)
MIILD Mineral Bronzing Pudder 01 Apricity
369,95
DU OPTJENER 37 Point
(20)
L'Oréal Paris Back to Bronze Matte Bronzing Powder
129,95
DU OPTJENER 13 Point
(16)
MIILD Mineral Blush 02 Beige Aura
259,95
DU OPTJENER 26 Point
(12)
L'Oréal Paris Life's a Peach Skin Awakening Blush
129,95
DU OPTJENER 13 Point

Definerede øjenbryn

Øjenbrynene kan for mange hurtigt forsvinde væk pga. sved, så derfor anbefaler Maria at du bruger en øjenbrynspomade. Det sætter sig bedre på huden og holder i længere tid. Hun anbefaler øjenbrynspomaderne fra Depend som du påfører med en skrå makeuppensel. Du kan også farve dine bryn med Depend brynfarve, så du ikke behøver at tegne dem op så ofte. Suppler med Gosh Copenhagen Brow Gel for at låse hårene fast i den retning du ønsker.

Øjenbrynspomade og farve

Depend Øjenbrynspomade Taupe
129,95
DU OPTJENER 13 Point
MIILD Eyebrow & Liner Brush 05
159,95
DU OPTJENER 16 Point
(121)
Depend Øjenbrynsfarve Brun/Sort
114,95
DU OPTJENER 12 Point

Øjenmakeup

Som øjenskygge anbefaler Maria Lancome Ombre Hypnose Stylo, som en cremet øjenskygge, der holder hele dagen. Den er nem at påføre og fås i flere farver. Desuden anbefaler hun at du bruger vandfast eyeliner såsom Rimmel Exaggerate og vandfast mascara. Hun anbefaler Lancome Hypnose Waterproof eller Loreal Double Extension Mascara.

Øjenskygge, eyeliner og mascara

(10)
Lancôme Ombre Hypnôse Stylo Erika F
234,95
DU OPTJENER 24 Point
(6)
Lancôme Ombre Hypnôse Stylo Brun Captivant
234,95
DU OPTJENER 24 Point
(6)
Lancôme Ombre Hypnôse Stylo Or Rose
234,95
DU OPTJENER 24 Point
MAC Blending Brush 217s
194,95
DU OPTJENER 20 Point
(61)
Lancôme Hypnôse Mascara Waterproof
259,95
DU OPTJENER 26 Point
(155)
L'Oréal Paris Double Extension Mascara Waterproof Black
99,95
Førpris 149,95
DU OPTJENER 10 Point

Lås makeuppen fast

Til slut skal hele makeuppen låses fast, og der bruger hun Gosh Copenhagen Setting Powder Vandfast. Den sørger for at holde på din BB creme og bronzer. Ovenpå anbefaler hun Nilens Jord Priming and Setting spray, som binder det hele sammen.

Setting pudder og spray

(18)
Nilens Jord Priming and Setting Mist 274
144,95
DU OPTJENER 15 Point

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Opgrader din makeup til sommeren

Matas LIVE

Opgrader din makeup til sommeren

Af Matas

Temperaturerne stiger, og med sæsonernes skiften kommer lysten til at forny sit look snigende. I dag viser Maria, hvordan hun nemt og hurtigt opgraderer sin makeup til sommeren - og hun giver dig en masse teknikker, til at opnå et friskt og lækkert look.

Læs Mere
Vi guider til selvbruner: Alt du skal vide

Matas LIVE

Vi guider til selvbruner: Alt du skal vide

Af Matas

Slut med striber, ujævn påføring og mærkelig lugt. Se med, når materialisten Janni guider dig igennem selvbruner-junglen. Janni deler alle sine bedste tips til at få et smukt og naturligt resultat, og svarer selvfølgelig på spørgsmål undervejs.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage