• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage

Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Irina om bodyshaming, beauty og boss-attitude

"Irina the Diva" er både et navn og et brand de fleste kender. Hun har virkelig cementeret sig på den danske skønheds- og mediescene de sidste par år. Irina er en boss lady med klare holdninger og et hjerte der banker for skønhed. I dag gæster hun Matas LIVE og taler produktnyheder, bodyshaming og viljen til succes.

Vi sendte LIVE søndag d. 30/08

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Vi sendte LIVE søndag d. 30/8 - men du kan altid se videoen her:

KUN på Matas.dk: Ole Henriksen går LIVE Ole Henriksen gæster Matas LIVE til et eksklusivt interview, hvor du kan stille ham spørgsmål undervejs! Tirsdag d. 07.07 kl. 09.30
Irina the Diva om body shaming, beauty og boss-attitude Se med, når Irina gæster Matas LIVE til en snak om at gå benhårdt efter succes trods modstand og fordomme. Søndag d. 30.08 kl. 20.00

Se med søndag d. 30/8 kl. 20:00
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herunder

Started from the bottom...

Har du prøvet, at andre har talt grimt om din krop? Eller har du måske talt negativt om en andens krop? Bodyshaming er ikke et ukendt fænomen, og for nogle kendte personligheder er det nærmest hverdagskost at blive talt negativt om, hvad end de er for høje eller for lave, for tynde eller for tykke, for storbarmede eller for fladbarmede.


Influencer og mediepersonlighed Irina Olsen, bedre kendt som Irina the Diva, har specielt været eksponeret for bodyshaming over de sociale medier, men hun har valgt at vende den anden kind til og leve sit liv præcis som hun ønsker. Irina er i sandhed en stærk kvinde, der den ene dag er Bosslady, den anden dag DJ-wife og den tredje dag bare en normal mor for sin fem-årig datter. Hun har formået at bygge en solid karriere op, der blander livsstil, beauty og samfundsrelevante kommentarer, som er endt i et inspirationsunivers for både unge og voksne.  


I dagens Matas LIVE vil Irina dele ud af sine oplevelser gennem tiden i spotlightet på den danske mediescene. Hun vil tale om nogle af sine egne favorit-produkter, som langt hen ad vejen er inspireret af hendes rejse fra reality-stjerne til egen chef.

Diva Lash Curler

Det første favoritprodukt som Irina har taget med til dagens Matas LIVE, er Diva Lash Curler. Denne øjenvippebukker giver vipperne det perfekte buk inden du påfører din mascara. Øjenvippebukkeren er designet med et smukt rosegold hardware og funklende pyntesten, der gør den velegnet til en sand diva!

(31)
Irina The Diva Diva Lash Curler
189,95
Optjen 19 point

Lip Liner

Irinas andet favoritprodukt fra hendes egen serie er Lip Liner. Denne læbepensel giver med sin cremet tekstur et smukt og fejlfrit resultat på læberne. For Irina er en læbepensel et ”must have” til at skabe fyldige og flotte læber. Irina fortæller, at det især er vigtigt for hende, at læbepenslen er vandfast, så hun sikrer, at læbestiften bliver hvor den skal.


Irina har udvidet sin nuværende lipliner-kollektion med tre nye fantastiske farver: ”Mrs. Olsen” ”Natural-ish” og ”Witch Kiss”.

Flirty Eye Liner

Irina er en trofast bruger af eyeliner, og derfor har hun nu tilføjet en eyeliner til sin egen kollektion. Flirty Eye Liner er vandfast, smudge-proof og sweat-proof, og dette gør den perfekt til Irinas lange dage på filmsettet, til events eller andre begivenheder, hvor makeuppen skal holde hele dagen.


Irina bruger eyelineren til en masse forskellige looks, bl.a. et smokey eye eller til en flirty winged liner.   

(4)
Irina The Diva Flirty Eye Liner
99,95
Optjen 10 point

2in 1 Boss Brow  

Irinas fjerde favorit er 2in 1 Boss Brow. Dette multifunktionelle produkt er perfekt til at smide i makeuppungen eller håndtasken. Produktet har en cremet og langtidsholdbar formular, der sikrer, at dine ”brows er on fleek” hele dagen.


Brynfarven giver brynet et defineret og perfektformet bryn, mens den transparente setting-gel sikrer, at brynene holdes på plads i den form du ønsker.    

(7)
Irina The Diva 2in1 Boss Brow 002 Brown
199,95
Optjen 20 point

Lash & Brow Boost It Growth Serum  

Et ægte diva-look kan ikke eksistere uden lange og smukke vipper. Derfor har Irina tilføjet Lash & Brow Boost It Growth Serum til sin makeupkollektion.


Produktet stimulerer øjenvipperne og brynenes hårvækst, der på sigt giver dig et længere og fyldigere resultat. Du påfører blot serummet som du vil påføre en eyeliner, nemlig helt tæt på vippekanten - et voilà, efter et par uger vil du se en kæmpe forskel i længden af dine vipper.

(2)
Irina The Diva Lash & Brow Boost It Growth Serum 001
399,95
Optjen 40 point

Very Vixen Volume Mascara  

Ligesom alt andet makeup, så er det vigtigt for Irina, at hendes mascara bliver siddende hele dagen – lige meget om der er vådt eller tørt udenfor. Derfor har hun tilføjet en ny Very Vixen Volume Mascara med en vandfast formel, der giver vipperne et sexet og dramatisk look.


Irina bruger mascaraen til hverdag og til fester, da den både kan give ekstrem fylde og være naturlig – alt afhængig af, hvor meget du påfører.

Lipstick

Det sidste favoritprodukt, som Irina har taget med i dagens Matas LIVE, er Lipstick. Denne læbestift er perfekt til den travle kvinde, da den både har en høj dækkeevne og er meget langtidsholdbar.


Formuleringen er beriget med Hyaluronsyre, som har til formål at tilføre samt binde fugten i læberne.


Irina har udvidet sin nuværende læbestift-kollektion med tre nye fantastiske farver: ”Mrs. Olsen” ”Natural-ish” og ”Witch Kiss”.

(23)
Irina The Diva Lipstick 005 Natural - ish
129,95
Optjen 13 point
(4)
Irina The Diva Lipstick 006 Witch Kiss
129,95
Optjen 13 point
(6)
Irina The Diva Lipstick 004 Mrs. Olsen
129,95
Optjen 13 point

Look 1: Birgitte Bardot

Den franske skuespillerinde Birgitte Bardot var kendt for sit ikoniske mørke look. Her er mat hud essentielt, men det skal ikke være for tung en ansigtsmakeup. Man kommer langt med blot en let solkysset kulør. Til gengæld skal der være fuld fokus og knald på øjnene. Definér globelinjen og tegn en blød eyeliner rundt om hele øjet. Sørg for en god mængde mascara, så du får voluminøse vipper. Læberne skal holdes i en neutral farve såsom nude eller ferskenfarvet.

Look 2: No makeup-makeup

Et no makeup-makeup look ses også tit blandt Parisiske kvinder. Her skal de naturlige, smukke træk i ansigtet fremhæves. Påfør en farvet dagcreme, da det giver let farve til huden. Brug kun pudder i T-zonen og dup blotting papers på huden i løbet af dagen for at fjerne fedtet i huden. Tæm brynene med en god browgel. Den kan evt. indeholde en smule farve, og ellers kan den være helt transparent. Definér dit ansigt med contour og highlighter og tilføj en smule mascara, hvis dine vipper er lyse. Slut af med en lip balm med plumping effekt. TIP: Ønsker du en smule mere farve til ansigtet, kan du med fordel have røde læber. Den røde farve går rigtig godt med en neutral ansigtsmakeup.

No makeup-makeup look

(7)
Sisley BLUR Expert
619,95
Optjen 62 point
(6)
Clarins Pore Perfecting Perfect Skin Kit
349,95
Optjen 35 point
(1)
Sisley Tinted Moisturizer SPF15 2 Medium
734,95
Optjen 74 point
(0)
Sisley Le Phyto Rouge 42 Rouge Rio
364,95
Optjen 37 point

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Opgrader din makeup til sommeren

Matas LIVE

Opgrader din makeup til sommeren

Af Matas

Temperaturerne stiger, og med sæsonernes skiften kommer lysten til at forny sit look snigende. I dag viser Maria, hvordan hun nemt og hurtigt opgraderer sin makeup til sommeren - og hun giver dig en masse teknikker, til at opnå et friskt og lækkert look.

Læs Mere
Vi guider til selvbruner: Alt du skal vide

Matas LIVE

Vi guider til selvbruner: Alt du skal vide

Af Matas

Slut med striber, ujævn påføring og mærkelig lugt. Se med, når materialisten Janni guider dig igennem selvbruner-junglen. Janni deler alle sine bedste tips til at få et smukt og naturligt resultat, og svarer selvfølgelig på spørgsmål undervejs.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage