• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage

Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Makeup fra dag til nat: Transformer dit look

Nogle af de sjoveste aftener med venner og familie opstår spontant. Her er der ikke altid tid til at tage hjem og klæde om. I dag viser Tine dig nogle helt simple tricks til lynhurtigt at opgradere din dagsmakeup til aftenbrug.

Vi sendte LIVE torsdag d. 18/06

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Se med torsdag d. 18/6 kl. 20:00
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herunder

Makeup fra dag til nat: Sådan transformerer du dit look Nogle af de sjoveste aftener med venner og familie opstår spontant og så er det godt at vide, hvordan man lynhurtigt kan opgradere sin dagsmakeup til en sjovere aftenmakeup. Torsdag d. 18.06 kl. 20.00

Fra dag til nat

Nogle gange er der ikke tid til at lægge en helt ny makeup, når man skal videre ud i byen efter arbejde eller skole. Så er det hurtigere og nemmere blot at friske makeuppen op. I dag guider Tine dig til hvordan du bedst transformerer din dagsmakeup til aftenmakeup.

Om morgenen

Du kan allerede gøre noget om morgenen for, at din aftenmakeup holder langt bedre. Tine anbefaler, at du bruger en primer om morgenen, så din ansigtsmakeup holder langt bedre og ser pænere ud. Hun anbefaler Estee Lauder The Smoother Primer som minimerer synligt porer og urenheder og efterlader huden med en blød, jævn overflade. Den skal du påføre efter din dagcreme og inden du lægger noget som helst makeup.


Du kan også sørge for, at din øjenmakeup holder bedre. Her anbefaler Tine Estee Lauder Double Wear Eyeshadow Base som binder øjenskyggen hele dagen. Den er let, cremet og passer til enhver teint. Påfør basen over hele øjet, inden du lægger din øjenskygge.

Primers

(32)
Estée Lauder Double Wear Eye Shadow Base 7 gr
209,95
Optjen 21 point

Transformer fra dag til nat

Når der er gået flere timer siden, du lagde din makeup, kan huden godt begynde at fedte og skinne. Her er det oplagt at bruge Shiseido Blotting Paper, som er små papirark man dupper på huden. De fjerner skinnende glans ved at absorbere overskydende talg. De er perfekte til at friske din makeup og hud op, uden at du skal fjerne noget makeup.

Shiseido Blotting Paper

Fremhæv eller dæk træk

Estee Lauder Double Wear Glow BB Highlighter er en langtidsholdbar BB highlighter der lysner og udjævner hudtonen. Den er nem og let at påføre, og du kan nemt rette små skønhedsfejl, som du ønsker. Den giver desuden fugt til huden for bedre udstråling og mere komfort.

Estee Lauder Double Wear Glow BB Highlighter

Mineral foundation

Ønsker du en let dækkeevne over hele ansigtet, anbefaler Tine Tromborg Mineral Foundation som er let mineral foundation som du påfører med Deluxe Kabuki Brush. Den lægger sig naturligt på huden og giver en fin glød. Den er god til at opfriske med i løbet af aftenen, da den ikke er så tung på huden.

Tromborg Mineral Foundation

(77)
Tromborg Mineral Foundation Favorite
379,95
Optjen 38 point
(20)
Tromborg Deluxe Kabuki Brush
239,95
Optjen 24 point

Multifunktionelt produkt

Tine anbefaler Shiseido Aura Dew i farven Cosmic 03 som er et multifunktionelt cremeprodukt, du kan bruge på øjne, læber og kinder. Denne farve er god til give en frisk glød og tilføje lidt naturlig farve til ansigtet. Den er nem og hurtig at påføre, og den findes også i guld og sølv nuancer.

Shiseido Aura Dew

Shiseido Aura Dew 03 Cosmic
259,95
Optjen 26 point

Øjenbrynene

Til brynene anbefaler Tine Nilens Jord Brow Fix enten med eller uden farve. Den er nem til at fiksere øjenbrynene med og rette dem til. Ønsker du mere farve i øjenbrynene om aftenen, kan du med fordel bruge den med farve i.

Nilens Jord Brow Fix

(27)
Nilens Jord Brow Fix 211 Transparent
139,95
Optjen 14 point
(72)
Nilens Jord Brow Fix 212 Brown
139,95
Optjen 14 point

Holdbar læbestift

Skal læbestiften holde i lang tid, er Dior Universel Contour perfekt til det formål. Det er en gennemsigtig pen, som du kan lægge langs læbekanten eller over hele læben. Den sørger for, at den læbestift eller læbeblyant på påfører ovenpå, holder i langt længere tid. Den sørger for, at læbestiften ikke løber.

Jeg kan ikke finde motivationen i dag – hvad skal jeg gøre?

Det er helt okay at have en dag, hvor man slet ikke kan få sig selv i gang. Alle kan have svært ved at finde motivationen, så du må endelig ikke slå dig selv i hovedet over det eller give op. I stedet anbefaler Cecilie, at du sætter din yndlingsmusik på og snupper en kop kaffe. Du finder ikke motivationen ved at skælde ud på dig selv, tværtimod. Du skal gøre ting, som gør dig glad. Det hjælper desuden Cecilie at finde gode, motiverende træningsvideoer, så du får følelsen af at træne med andre. Det er rart at vide, at man ikke er alene om at yde hårdt for at nå sine mål.

Det skal være sjovt at træne

Rigtig mange ser desværre motion som en sur pligt, der skal overstås hurtigst muligt. Du skal lære at se motion som en god gerning, du gør for dig selv og din krop. Det handler om at have det rette mindset og finde en træningsform, som du synes er sjov og gør dig glad. Og så skal du huske, at det er okay at skippe en træning eller to, hvis du har behov for det. Du må endelig ikke tro, at alt nu er ødelagt, fordi du sprang en løbetur over eller fordi du spiste et stykke jordbærtærte. Det er helt okay og er en den af den balance mellem nydelse og træning, du skal lære at kende.

Lækre proteinbarer

The Protein Kitchen har produceret lækre proteinbarer til at supplere din træning. Det er en 100 % naturlig proteinbar uden tilsat smag, farve eller sødestof. Du finder dem lige her.

Brynpomade: når brynene skal være perfekte

KVD Beauty Brow Crème Pot Taupe
164,95
Optjen 17 point
KVD Beauty Brow Crème Pot Dark Brown
164,95
Optjen 17 point
(7)
Anastasia Beverly Hills Brow Brush Nr. 7B
184,95
Optjen 19 point

Bryn-pen: når brynene skal være fluffy

(13)
MAC Shape & Shade Brow Tint Spiked
169,95
Optjen 17 point
(11)
Gosh Copenhagen Brow Hair Stroke 001 Brown
74,95
Førpris 99,95
Optjen 8 point

Mild behandling og vedligeholdelse

Det sidste Louise anbefaler at du tænker over, når du vil gro sunde negle, er at behandle dem mildt. Det gør du bl.a. ved at investere i en god neglefil eller -klipper, samt bruge milde neglelaksfjernere.


Louise sværger selv til en glasfil, og kunne se stor forskel i sine egne negles sundhed efter hun begyndte at bruge glasfil fremfor metalfil. Husk, at du kun må file neglene i én retning, ellers flækker du dem. Er du mere til en negleklipper, så vælg da ligeledes en i god kvalitet, som er skarp og klipper neglen fint og jævnt ved første tryk.


Neglelakfjerner uden acetone er mindre hårdt mod neglene end en acetoneholdig neglelaksfjerner. Til gengæld fjerner de ikke din lak ligeså hurtigt, men er bestemt ikke ueffektive. Louise anbefaler klart, at man anskaffer sig en mild neglelakfjerner - det er nemlig rigtig hårdt og udtørrende for neglene, når lakken skal af igen.

Mildt vedligehold

(17)
Depend Neglefil glas med sten
99,95
Optjen 10 point
(24)
Nilens Jord Neglefil 199 Glass
84,95
Optjen 9 point
Mavala Neglelakfjerner uden Acetone 50 ml
47,95
Optjen 5 point

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Opgrader din makeup til sommeren

Matas LIVE

Opgrader din makeup til sommeren

Af Matas

Temperaturerne stiger, og med sæsonernes skiften kommer lysten til at forny sit look snigende. I dag viser Maria, hvordan hun nemt og hurtigt opgraderer sin makeup til sommeren - og hun giver dig en masse teknikker, til at opnå et friskt og lækkert look.

Læs Mere
Vi guider til selvbruner: Alt du skal vide

Matas LIVE

Vi guider til selvbruner: Alt du skal vide

Af Matas

Slut med striber, ujævn påføring og mærkelig lugt. Se med, når materialisten Janni guider dig igennem selvbruner-junglen. Janni deler alle sine bedste tips til at få et smukt og naturligt resultat, og svarer selvfølgelig på spørgsmål undervejs.

Læs Mere