• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage

Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Marianne Tromborg om skønhed i alle aldre

Marianne Tromborg har om nogen sat danske skønhedsprodukter på agendaen og gået forrest i missionen for at kombinere den særlige skandinaviske ro og lækkerhed med videnskab og effektivitet i sine produkter. I dag har vi Marianne i studiet til en snak om skønhed i alle aldre, ingredienser og en fantastisk iværksætter-rejse.

Vi sendte LIVE torsdag d. 11/06

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Se med torsdag d. 11/6 kl. 20:00
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herunder

Marianne Tromborg om skønhed i alle aldre I dag har vi Marianne Tromborg i studiet til en snak om skønhed i alle aldre, ingredienser og en fantastisk iværksætter-rejse. Torsdag d. 11.06 kl. 20.00

Den danske skønhedsdronning

Marianne Tromborg er kvinden bag det kendte og fantastiske skønhedsmærke ’Tromborg’, der fokuserer på økologiske og naturlige hudpleje- og makeupserier. Marianne Tromborg er en ikonisk figur inden for den danske skønhedsbranche, og den kvinde der for alvor satte dansk udviklet og producerede produkter på Danmarkskortet.


Marianne Tromborg ønsker at gøre op med den forvirring, der let opstår ved kosmetik ved at skabe økologiske og naturlige produkter, der er til at forstå – selv for den gængse dansker. Vi er i dag så heldige at have besøg af ’skønhedsdronningen’, der vil dele ud af sine erfaringer inden for den kosmetiske verden, og give os tips og tricks til, hvordan vi i alle aldre opnår en smuk og velplejet hud.  


Se med for at få svar på, hvilket produkt der har en helt særlig betydning for Marianne Tromborg, hvordan udviklingsprocessen foregår (hint: nogle af produkterne har taget 6 år at udvikle!), om produkterne kan bruges både af mænd og kvinder og meget, meget mere.

Jeg kan ikke finde motivationen i dag – hvad skal jeg gøre?

Det er helt okay at have en dag, hvor man slet ikke kan få sig selv i gang. Alle kan have svært ved at finde motivationen, så du må endelig ikke slå dig selv i hovedet over det eller give op. I stedet anbefaler Cecilie, at du sætter din yndlingsmusik på og snupper en kop kaffe. Du finder ikke motivationen ved at skælde ud på dig selv, tværtimod. Du skal gøre ting, som gør dig glad. Det hjælper desuden Cecilie at finde gode, motiverende træningsvideoer, så du får følelsen af at træne med andre. Det er rart at vide, at man ikke er alene om at yde hårdt for at nå sine mål.

Det skal være sjovt at træne

Rigtig mange ser desværre motion som en sur pligt, der skal overstås hurtigst muligt. Du skal lære at se motion som en god gerning, du gør for dig selv og din krop. Det handler om at have det rette mindset og finde en træningsform, som du synes er sjov og gør dig glad. Og så skal du huske, at det er okay at skippe en træning eller to, hvis du har behov for det. Du må endelig ikke tro, at alt nu er ødelagt, fordi du sprang en løbetur over eller fordi du spiste et stykke jordbærtærte. Det er helt okay og er en den af den balance mellem nydelse og træning, du skal lære at kende.

Lækre proteinbarer

The Protein Kitchen har produceret lækre proteinbarer til at supplere din træning. Det er en 100 % naturlig proteinbar uden tilsat smag, farve eller sødestof. Du finder dem lige her.

Brynpomade: når brynene skal være perfekte

KVD Vegan Beauty Brow Crème Pot Taupe
164,95
Optjen 17 point
KVD Vegan Beauty Brow Crème Pot Dark Brown
164,95
Optjen 17 point
(6)
Anastasia Beverly Hills Brow Brush 7B
184,95
Optjen 19 point

Bryn-pen: når brynene skal være fluffy

(13)
MAC Shape & Shade Brow Tint Spiked
169,95
Optjen 17 point

Mild behandling og vedligeholdelse

Det sidste Louise anbefaler at du tænker over, når du vil gro sunde negle, er at behandle dem mildt. Det gør du bl.a. ved at investere i en god neglefil eller -klipper, samt bruge milde neglelaksfjernere.


Louise sværger selv til en glasfil, og kunne se stor forskel i sine egne negles sundhed efter hun begyndte at bruge glasfil fremfor metalfil. Husk, at du kun må file neglene i én retning, ellers flækker du dem. Er du mere til en negleklipper, så vælg da ligeledes en i god kvalitet, som er skarp og klipper neglen fint og jævnt ved første tryk.


Neglelakfjerner uden acetone er mindre hårdt mod neglene end en acetoneholdig neglelaksfjerner. Til gengæld fjerner de ikke din lak ligeså hurtigt, men er bestemt ikke ueffektive. Louise anbefaler klart, at man anskaffer sig en mild neglelakfjerner - det er nemlig rigtig hårdt og udtørrende for neglene, når lakken skal af igen.

Mildt vedligehold

(16)
Depend Neglefil glas med sten
99,95
Optjen 10 point
(17)
Nilens Jord Neglefil 199 Glass
84,95
Optjen 9 point
Mavala Neglelakfjerner uden Acetone 50 ml
47,95
Optjen 5 point

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Opgrader din makeup til sommeren

Matas LIVE

Opgrader din makeup til sommeren

Af Matas

Temperaturerne stiger, og med sæsonernes skiften kommer lysten til at forny sit look snigende. I dag viser Maria, hvordan hun nemt og hurtigt opgraderer sin makeup til sommeren - og hun giver dig en masse teknikker, til at opnå et friskt og lækkert look.

Læs Mere
Vi guider til selvbruner: Alt du skal vide

Matas LIVE

Vi guider til selvbruner: Alt du skal vide

Af Matas

Slut med striber, ujævn påføring og mærkelig lugt. Se med, når materialisten Janni guider dig igennem selvbruner-junglen. Janni deler alle sine bedste tips til at få et smukt og naturligt resultat, og svarer selvfølgelig på spørgsmål undervejs.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage