Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE
Mundbind-sikker makeup
Kan man lægge en makeup, der stadig ser pæn ud selvom man tager et mundbind af og på? Det har Rimmel sat sig for at sikre! I dagens Matas LIVE deler vi derfor de bedste tips, tricks og produkter til en makeup, der holder selvom vi er i en periode, hvor mundbind desværre bliver en nødvendighed i flere og flere sammenhænge. Vi krydser alle fingre for, at det snart er overstået, men indtil da, håber vi at kunne dele nogle brugbare tips.
Makeup
Vi sendte LIVE mandag d. 31/08

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Vi sendte LIVE mandag d. 31/8 - men du kan altid se videoen her:

Vi sendte LIVE mandag d. 31/08

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

KUN på Matas.dk: Ole Henriksen går LIVE Ole Henriksen gæster Matas LIVE til et eksklusivt interview, hvor du kan stille ham spørgsmål undervejs! Tirsdag d. 07.07 kl. 09.30
Mundbind-sikker makeup Kan man lægge en makeup, der stadig sidder pænt selvom man tager mundbind af og på? Det har Rimmel sat sig for at sikre, at man kan! I dag viser vi dig et mundbinds-sikkert look og lover at sætte makeuppen på en ordentlig prøve. Mandag d. 31.08 kl. 20.00

Se med mandag d. 31/8 kl. 20:00
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Bliv chic med dit mundbind

I disse tider kan det være svært at gøre lidt ekstra ud af sig selv, når man alligevel trækker et mundbind over hovedet. Urenheder, olieret hud og kaget makeup kan opstå under mundbindet, og ingen gider at spilde unødvendig tid på at lægge en flot makeup, der alligevel forsvinder efter to minutter.


Men frygt ej! I dagens Matas LIVE har skønhedseksperten Cecilia sat sig for at lave et makeuplook i samarbejde med Rimmel London, der egner sig under masken. Undervejs vil Cecilia give sine tips og tricks til, hvordan du påfører makeuppen bedst og hvilke produkter du skal bruge.

Step 1: Prime huden

Det første step til en mundbind-sikker makeup er at prime huden. Her bruger Cecilia Lasting Matte Primer, som har en ultra-let formel, der giver en øjeblikkelig mat hud. Cecilia fortæller, at der er vigtigt at prime, da de efterfølgende produkter vil fæstne sig meget bedre til huden.


Med Lasting Matte Primer kan du minimere skinnende områder og sikre, at huden holdes frisk og perfekt mat hele dagen, også selvom du måske har det lidt varmt under masken

Step 2: En holdbar foundation

Det er enormt vigtigt at vælge en foundation, der er ekstra holdbar, når du ønsker en mundbind-sikker makeup. Derfor bruger Cecilia Lasting Finish 25H Foundation, som er en fuldt dækkende foundation med et særligt Comfort Serum, der tilfører huden en masse fugt.  


Denne foundation er blevet testet af Rimmel selv til at være særlig ”mask proof”, og den er både sved-, fugt- og varmeafvisende, der sikrer, at huden holdes perfekt og fejlfri hele dagen – selv under masken.

Step 3: Ekstra dækning med concealer

Efter foundation er det en god ide at benytte en concealer til de områder på huden der kræver lidt ekstra dækning. Cecilia bruger Lasting Radiance Concealer, som er en let flydende concealer, der blender naturligt ind i huden og giver en fuld dækning af urenheden med det samme.


Cecilia bruger også concealeren under øjnene, da den har en illuminerende effekt der giver et smukt løft til øjnene og får dem til at se mere vågne ud. Concealerens lysnende effekt mindsker synligheden af mørke områder, pigmentfejl og rødme.

Step 4: Fiksér makeuppen

Nu er det tid til at fiksere makeuppen, så den holdes på plads hele dagen. Her bruger Cecilia Insta Fix & Matte Pudder i ansigtet, som er en transparent pudder, der matterer og udjævner hudtonen.


Under øjnene bruger Cecilia Stay Matte Fast Pudder, da denne har en smule farve i sig og derfor giver en lysnende effekt til huden. Pudderen holder huden fri for shine i op til 5 timer, og den har en perfekt størrelse til at have med i tasken.

Step 5: Varm ansigtet op igen

Man kan komme til at miste farven og strukturen i ansigtet efter at have lagt base-makeuppen, så derfor vælger Cecilia at bruge Natural Bronzer til at skabe skygger i ansigtet. Cecilia påfører bronzeren under kindbenene og ved kæbelinjen, hvilket skaber en illusion af et mere defineret ansigt.


Herefter bruger Cecilia Lasting Radiance Powder på de områder, hvor solen naturligt rammer ansigtet. Denne ultra-lette pudder giver øjeblikkeligt en naturlig glød til huden. Pudderens formular føles blød og behagelig på huden, der sikrer at pudderen ikke skøjter rundt under masken.

Step 6: Fiksér makeuppen igen

Inden Cecilia rykker videre til øjenskyggen, så vælger hun at fiksere makeuppen igen. Her bruger hun Insta Fix & Go 2-i-1 Primer & Setting Spray, der får makeuppen til at holde længere.


Produktet indeholder en formel med argurkeekstrakt, som får huden til at se mere frisk og jævn ud, og den har en hurtigtørrende formel, der ikke efterlader huden klistret eller stram.

Step 7: Gøre øjnene uimodståelige

Nu er det tid til at være kreativ! Da øjnene næsten er det eneste som ikke er dækket af masken, så handler det om at gøre dem så uimodståelige som muligt.


Cecilia bruger paletten Magnif’eyes Eyeshadow Palette, som består af 12 nøje sammensatte, smukke og holdbare nuancer. Farverne kan kombineres på utallige måder, og har forskellige finisher – fra mat til shimmer og metallic.   

Step 8: Volume!

Efter øjenskygge er det tid til at give en masse volumen til øjenvipperne. Her starter Cecilia med at bruge Scandal Eyes Primer, der er den perfekte base til din mascara-rutine. Denne primer indeholder en unik kombination af olier, som forstærker vipperne og tilfører dem ultimativ længde og volumen.


Herefter bruger Cecilia en sammensætning af to forskellige mascaraer – Scandal Eyes Volume On Demand og Wonder’Luxe Volume Mascara. Disse to mascaraer giver vipperne en ultra-sort farve og masser af længde. De er begge beriget med nærende ingredienser, der styrke vipperne indefra. Derudover indeholder de begge en formel der ikke drysser eller smudger hen af dagen.  

Step 9: Brows on fleek

Intet look er fuldendt uden øjenbryn. Cecilia starter med at bruge Professionel Øjenbrynsblyant til at optegne sine bryn. Øjenbrynsblyanten indeholder en blød formel, der gør den nem til at definere brynene med.


Herefter bruger Cecilia Brow This Way Gel med Argan Olie, til at forme og fiksere brynene. Argan olien blødgør brynene og giver et naturligt og velplejet udseende.  

Step 10: En holdbar læbe

Det sidste step i Cecilias mundbindssikre makeup er læberne. Her er det enormt vigtigt at vælge nogle læbeprodukter, der holder under masken.


Cecilia starter med at bruge Exaggerate Lipliner, der er en super blød og cremet lipliner, som definerer læberne på smukkeste vis. Liplineren har en lang holdbarhedstid og fungerer som en primer på læberne til den efterfølgende læbestift.  


Ovenpå liplineren vælger Cecilia at påføre Provocalips Læbepen, der sikrer at farven bliver præcis hvor den skal i op til 16 timer! Den flydende læbestift beriger læberne med en intens farve og en vidunderlig blank finish.  

Look 1: Birgitte Bardot

Den franske skuespillerinde Birgitte Bardot var kendt for sit ikoniske mørke look. Her er mat hud essentielt, men det skal ikke være for tung en ansigtsmakeup. Man kommer langt med blot en let solkysset kulør. Til gengæld skal der være fuld fokus og knald på øjnene. Definér globelinjen og tegn en blød eyeliner rundt om hele øjet. Sørg for en god mængde mascara, så du får voluminøse vipper. Læberne skal holdes i en neutral farve såsom nude eller ferskenfarvet.

Look 1: Birgitte Bardot

Den franske skuespillerinde Birgitte Bardot var kendt for sit ikoniske mørke look. Her er mat hud essentielt, men det skal ikke være for tung en ansigtsmakeup. Man kommer langt med blot en let solkysset kulør. Til gengæld skal der være fuld fokus og knald på øjnene. Definér globelinjen og tegn en blød eyeliner rundt om hele øjet. Sørg for en god mængde mascara, så du får voluminøse vipper. Læberne skal holdes i en neutral farve såsom nude eller ferskenfarvet.

Birgitte Bardot look

Look 2: No makeup-makeup

Et no makeup-makeup look ses også tit blandt Parisiske kvinder. Her skal de naturlige, smukke træk i ansigtet fremhæves. Påfør en farvet dagcreme, da det giver let farve til huden. Brug kun pudder i T-zonen og dup blotting papers på huden i løbet af dagen for at fjerne fedtet i huden. Tæm brynene med en god browgel. Den kan evt. indeholde en smule farve, og ellers kan den være helt transparent. Definér dit ansigt med contour og highlighter og tilføj en smule mascara, hvis dine vipper er lyse. Slut af med en lip balm med plumping effekt. TIP: Ønsker du en smule mere farve til ansigtet, kan du med fordel have røde læber. Den røde farve går rigtig godt med en neutral ansigtsmakeup.

No makeup-makeup look

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Opgrader din makeup til sommeren

Matas LIVE

Opgrader din makeup til sommeren

Af Matas

Temperaturerne stiger, og med sæsonernes skiften kommer lysten til at forny sit look snigende. I dag viser Maria, hvordan hun nemt og hurtigt opgraderer sin makeup til sommeren - og hun giver dig en masse teknikker, til at opnå et friskt og lækkert look.

Læs Mere
Vi guider til selvbruner: Alt du skal vide

Matas LIVE

Vi guider til selvbruner: Alt du skal vide

Af Matas

Slut med striber, ujævn påføring og mærkelig lugt. Se med, når materialisten Janni guider dig igennem selvbruner-junglen. Janni deler alle sine bedste tips til at få et smukt og naturligt resultat, og svarer selvfølgelig på spørgsmål undervejs.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.