• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu

Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

'No makeup'-makeup: Topmodellernes hemmelighed

No makeup-makeup er en naturligt forskønnende måde at bruge makeup på, hvor man fokuserer på at fremhæve de bedste træk ved sig selv. I dag får vi både historier direkte fra de internationale catwalks samt de bedste teknikker derude til en naturlig og usynlig makeup direkte leveret af Tanja Balsgaard - international makeupartist for Dior - som gæster Matas LIVE. Gå ikke glip af denne mulighed og stil hende spørgsmål undervejs!

Vi sendte LIVE torsdag d. 29/10

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Vi sendte LIVE torsdag d. 29/10 - men du kan altid se videoen her:

KUN på Matas.dk: Ole Henriksen går LIVE Ole Henriksen gæster Matas LIVE til et eksklusivt interview, hvor du kan stille ham spørgsmål undervejs! Tirsdag d. 07.07 kl. 09.30
'No makeup'-makeup: Topmodellernes hemmelighed Se med, når Diors internationalt anerkendte makeupartist, Tanja Balsgaard, gæster Matas LIVE og underviser i no makeup-makeup samt deler historier direkte fra de store modeshows. Torsdag d. 29.10 kl. 20.00

Se med torsdag d. 29/10 kl. 20:00
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Tips og Tricks fra DIOR's internationale makeupartist

’No makeup-makeup’ er indbegrebet af skandinavisk cool. Til hverdag, er det for mange kvinder en kamp at opnå et naturligt makeup-look, der hverken ser for kaget eller pudret ud. Vi drømmer alle om en fejlfri, glowy hud, men det er de færreste der har dette fra naturens side.


Derfor guider den internationale makeupartist, Tanja Balsgaard, i dagens Matas LIVE til, hvordan du opnår et så naturligt udseende som muligt. Se med og bliv inspireret til, hvordan du kan gøre derhjemme.

1: Prep huden med fugt

Et af de bedste trick til, at huden ser så naturlig ud som muligt er at fugte den. Hvis huden ikke er plejet og fugtet, så vil resten af makeuppen for det meste heller ikke se godt ud – makeuppen vil enten kage, krakelere eller hurtigt blive olieret.


Et serum er essentielt i en god hudpleje, der bidrager til en flot hud. DIOR Capture Totale Serum er et alderskorrigerende serum, der bygger på DIOR’s stamcelleforskning og blomsterekspertise. Den giver huden et sundt og strålende udseende, uanset alder.


Fugtighedscreme er ligeledes altafgørende for, om din hud fremstår glowy. DIOR Capture Totale Creme er ligeledes alderskorrigerende, og bidrager til en fastere hud, hvor rynker og fine linjer mindskes. Suppler med DIOR Capture Totale Øjencreme, for at sikre, at huden omkring øjet ligeledes er fugtet.

2: Smuk, glødende hud

Tricket til en naturlig hud er at vælge en foundation med en glowy finish. Herved sikrer du, at huden ikke ser fuldstændig mat ud, hvilket huden ALDRIG ville gøre naturligt.


DIOR Skin Glow Foundation er perfekt til et ’no-makeup’-makeup look, da den dækker alle urenheder og misfarvninger i ansigtet, men samtidig smelter ind i huden og efterlader en smuk og naturlig glød.


Huden er ikke naturligt fuldstændig ensfarvet, da den normalt er lysere i midten af panden, under øjnene og på hagen. Dette skyldes den måde solen rammer vores ansigt på. For at skabe illusionen af lysere område kan du bruge DIOR Flash Luminizer, som er en concealer der øjeblikkeligt lysner huden op. Den mindsker tegn på træthed og giver dig øjeblikkeligt et udtryk af, at du har fået din skønhedssøvn.  


At bruge en svamp til at lægge makeup med er efterhånden de flestes favoritmetode – og det er der en god grund til. En makeupsvamp er det ideelle værktøj til den perfekte foundation og concealer applikation, da den sikrer, at produktet bliver presset ned i huden i stedet for, at det lægger sig oven på huden. Derudover suger den også overskydende produkt op, hvis du er kommet til at påføre for meget på huden, og herved får du ikke et kaget udtryk.

3: Giv farven tilbage til ansigtet

Som sagt vil en naturlig hud aldrig være fuldstændig ensfarvet, og mens den er lysere i midten af panden, under øjet og på hagen, så er den mørkere i tindingerne, på kindbenene, over næseryggen og under kæbelinjen.


DIOR Backstage Contour Palette er perfekt til at skabe dimensioner og farve i ansigtet med. Den indeholder fire forskellige farver, der gør det muligt at skabe et så naturligt, kontureret ansigt som muligt. I paletten finder du både matte og illuminerende farver, der gør, at den ikke blot egner sig til at konturere med, men også til at skabe den smukke glød huden får om sommeren.


En anden måde, hvorpå du kan tilføre mere spil tilbage i huden er at bruge en highlighter. DIOR Backstage Glow Palette er et fantastisk produkt, der giver et naturligt men glødende udtryk til huden. For at løfte ansigtet kan du påføre highlighteren under brynet, på kindbenene, på spidsen af næsetippen og på amorbuen ved overlæben. Herved vil solen reflektere smukt disse steder og give illusionen af et løftet ansigt.

4: Definér brynene

Bryn er vigtige, når du skruer ned for makeuppen. Børst dine bryn på plads, og påfør derefter DIOR Brow Pencil, en innovativ bryn-mascara, der giver brynene en flot farve med en naturlig finish.

5: Smukke øjne

Det siger sig selv, at man ikke kan gå amok med de vilde farver øjenskygge, når man ønsker et ’no-makeup-’makeup look. Øjenskygge, eyeliner og mascara kan dog sagtens være naturligt forskønnende, hvis du bruger dem rigtigt.  


DIOR Backstage Eye Palette indeholder ni forskellige farver, der egner sig godt til et naturligt look. En defineret globelinje er altid pæn, så her kan du påføre en brunlig farve med en større øjenskyggebørste. Herefter kan du med en mindre øjenskyggebørste påføre en lys farve, direkte på øjenlåget, for at give et udtryk af et løft.


Et andet trick til et naturligt øjenmakeup-look er at åbne øjet mere med en nude eyeliner. DIOR Kohl Pencil er vandfast, og den påfører du på den nederste våde kant i øjet. Herved lysner du huden her og giver illusionen af et større øje – perfekt, hvis du føler, at du ser lidt træt ud.


Selvom øjenvipperne ikke er naturligt mørke for alle, så kan man ikke komme udenom, at det er flot med lange, mørke vipper til de fleste. Idet resten af makeuppen er så subtil, så kan du sagtens give vipperne lidt ekstra kærlighed. DIOR Spectacular Mascara er fantastisk til at give vipperne et smukt buk, masser af farve og dådyr-længde.

6: Fyldige, juicy læber

Det sidste tip til et perfekt ’no-makeup’-makeup look er at skabe illusionen af juicy lips. DIOR Addict Lip Balm er et must-have til dette. Denne læbepomade tilfører en fin lyserød tint til læberne og giver dem et naturligt shine, samtidig med at den plejer og fugter læberne.


Ønsker du mere voluminøse og glossy læber, så prøv DIOR Lip Maximizer, der giver en smule mere farve og shine til læberne. Derudover indeholder formlen volumengivende kugler af hyaluronsyre, så læberne får rigelig fugt og ser mere fyldige ud.  

Andet step: Fugt

Når Maria har renset sin hud godt og grundigt er det tid til at fugte den. Her bruger hun to produkter både morgen og aften.


Om aftenen bruger Maria Confidence In Your Beauty Sleep Night Cream, som er en fugtighedscreme, der virker i løbet af natten, hvor hudcelleomsætningen arbejder på at forbedre overfladecellefornyelsen vha. eksfoliering. Derudover indeholder cremen også anti-age ingredienser, der effektivt forebygger ældning af huden.


Om morgenen benytter Maria sig af Confidence In A Cream, som er en blødgørende og superabsorberende fugtighedscreme med anti-age effekt, der egner sig til alle hudtyper. Cremen hjælper dig med at få huden til at fremstå fastere, samtidig med, at den reducerer synligheden af porer og misfarvninger. Derudover fungerer den som en sand fugtbombe, der får din hud til at føles fløjlsblød, glat og med en glødende udstråling.


Både morgen og aften bruger Maria Confidence In An Eye Cream, som er en ultra-fugtgivende øjencreme med et strejf af abrikosfarve, der er med til at farvekorrigere og lysne huden omkring øjet, så du opnår et friskt udtryk.

Tredje step: En god base

Nu er det blevet tid for Maria til en lækker en dejlig let og smuk makeup. For Maria er det vigtigt at makeuppen er hurtig og nem, men samtidig giver et resultat der får hende til at føle sig smuk og præsentable.


Først så lægger Maria en base med Your Skin But Better CC+ SPF 50+, som er en fuldt dækkende foundation, der korrigerer hudtonen og mindsker synligheden af fine linjer. Herefter bruger hun Bye Bye Under Eye Concealer, der er en fuldt dækkende concealer, som holder hele dagen uden at lave striber eller sætte sig i de fine linjer i huden.

Fjerde step: Hold makeuppen på plads

Efter, at Maria har lagt sin foundation og concealer, så sætter hun makeuppen med Bye Bye Pores Pressed i ansigtet. Pudderen reducerer synligheden af porer og ujævnheder samtidig med, at den holder makeuppen på plads hele dagen.


Under øjnene bruger Maria Bye Bye Pores, som er en løs pudder der ligeledes hjælper med at reducere synligheden af porer og ujævnheder i huden. Den sikrer desuden, at concealeren holdes på plads hele dagen og at mascaraen på undervipperne ikke smudger på huden

Femte step: Tid til at bringe farven tilbage

Nu er det blevet tid for Maria til at bringe farve og korrektur tilbage til ansigtet. Her bruger hun Your Most Beautiful You, som er en ansigtspalette, der indeholder blush, highlighter og bronzer.


Den matte bronzer giver varme til din hud, mens den lysreflekterende highlighter skaber en naturlig glød, og blushen giver dig en frisk farve til kinderne.

Sjette step: Brows on fleek

Bryn er vigtige for Maria, men ligesom alt andet makeup, så ønsker hun ikke at bruge alverdens tid på det. Derfor benytter hun sig af Brow Power Universal Eyebrow Pencil, som er en smart, let anvendelig øjenbrynsblyant, der hjælper dig med at skabe veldefinerede, voluminøse bryn på et split-sekund.

Syvende step: Forførende vipper

Efter, at Maria har tegnet sine bryn op, så bruger hun Superhero Mascara til at definere sine vipper med.


Mascaraen indeholder plejende ingredienser og supersorte pigmenter, der adskiller, løfter og gør øjenvipperne voluminøse. Mascaraen er opbyggelig, så du til hverdag kan have et naturligt look og til fest bygge den op til en sand wow-effekt!

Ottende step: Smukke læber

Det sidste step i Maria Lucias morgenrutine er læbestift. Dette er noget Maria bruger hver dag, og det får hende til at føle sig ekstra feminin.


Maria bruger Pillow Lips Lipstick, som er en kollagenberiget læbestift, der både fås i en mat og cremet finish. Læbestiften er specielt udviklet til at komplementere forskellige hudtoner og læbetyper, og den er beriget med kollagen, der effektivt mindsker synligheden af læbelinjer og bidrager til et mere fyldigt udseende.  

Look 1: Birgitte Bardot

Den franske skuespillerinde Birgitte Bardot var kendt for sit ikoniske mørke look. Her er mat hud essentielt, men det skal ikke være for tung en ansigtsmakeup. Man kommer langt med blot en let solkysset kulør. Til gengæld skal der være fuld fokus og knald på øjnene. Definér globelinjen og tegn en blød eyeliner rundt om hele øjet. Sørg for en god mængde mascara, så du får voluminøse vipper. Læberne skal holdes i en neutral farve såsom nude eller ferskenfarvet.

Look 2: No makeup-makeup

Et no makeup-makeup look ses også tit blandt Parisiske kvinder. Her skal de naturlige, smukke træk i ansigtet fremhæves. Påfør en farvet dagcreme, da det giver let farve til huden. Brug kun pudder i T-zonen og dup blotting papers på huden i løbet af dagen for at fjerne fedtet i huden. Tæm brynene med en god browgel. Den kan evt. indeholde en smule farve, og ellers kan den være helt transparent. Definér dit ansigt med contour og highlighter og tilføj en smule mascara, hvis dine vipper er lyse. Slut af med en lip balm med plumping effekt. TIP: Ønsker du en smule mere farve til ansigtet, kan du med fordel have røde læber. Den røde farve går rigtig godt med en neutral ansigtsmakeup.

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Sådan finder du den rigtige farve foundation

Matas LIVE

Sådan finder du den rigtige farve foundation

Af Matas

Foundation er et fantastisk produkt: den kan give os en smuk og ensartet hud, booste vores glød eller dække en bums. Dog er det en udfordring for mange, at vælge den rigtige farve og tit kommer man hjem med én, der er lidt "off". I dag viser vi dig en nem metode der rammer den rigtige farve hver gang, så du for altid kan vinke farvel til foundationkant og alskens mærkelige farvetoner.

Læs mere
LouLivings tips til mere bæredygtige skønhedsvaner

Matas LIVE

LouLivings tips til mere bæredygtige skønhedsvaner

Af Matas

De fleste af os vil gerne passe på miljøet, men hvordan kan man kultivere nogle mere bæredygtige skønhedsvaner, der ikke føles restriktive? Alt det - og meget mere - taler vi med Youtuber og iværksætter LouLiving om i dag.

Læs mere