Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE
Pudderdåserne løfter sløret for ny hårplejeserie!
Pudderdåsernes hudplejeprodukter er kendt og elsket landet over. I dag på Matas LIVE afslører grundlæggerne, Katja og Helene, en række spritnye tilføjelser til serien, der nu bliver udvidet til håret! Se med, for at være en af de første til at se nyhederne og stil spørgsmål undervejs! Vi lover effektive, parfumefri produkter af samme høje kvalitet du allerede kender – og selvfølgelig masser af sjov.
Hår
Vi sendte LIVE mandag d. 08/02

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Se og shop alle de produkter, der bliver nævnt i LIVEN

I dagens Matas LIVE har vi besøg af Katja og Helene, som står bag brandet 'Pudderdåserne', til en lancering af deres helt nye hårplejeserie. De nye hårplejeprodukter består af gode, milde og plejende ingredienser, der ligesom en stor del af hudplejen, har et 'alt-i-en-egenskab', som efterlader dig med et blødt, fugtet og sundt hår.


Nedenfor kan du shoppe alle de produkter, der bliver nævnt i LIVEN. Du kan også shoppe direkte fra LIVEN og få Pudderdåsernes gode tip til, hvordan du bedst sammensætter de spritnye hårplejeprodukter, så du får mest muligt ud af dem.


Effektiv og skånsom shampoo

Balsam, der efterlader håret blødt og fugtet

Plej og style håret efter badet

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Gun-Britt: Fra hårde kår til lækkert hår

Matas LIVE

Gun-Britt: Fra hårde kår til lækkert hår

Af Matas

Gun-Britt er uden tvivl en af danmarks dygtigste og mest succesfulde frisører, men det lå ikke i kortene, at hun skulle nå til tops. Gun-Britt kæmpede med en hård barndom og trodsede alle odds i jagten på sin drøm. I dag taler vi med hende om viljen til succes, helt nye produkter og masser af tips til sundt og lækkert hår. Stil hende spørgsmål undervejs, hør hendes bedste karriereråd og støt en god sag når du shopper!

Læs Mere
Sådan glatter og krøller du håret mest skånsomt

Matas LIVE

Sådan glatter og krøller du håret mest skånsomt

Af Matas

Velstylede lokker er altid lækkert og fuldender ethvert look, men hvordan sikrer man sig, at få lavet en styling der både holder, ser pæn ud og passer på håret? I dag giver frisør Maj Duchnik dig alle sine tips til at glatte og krølle håret på den mest skånsomme måde. Vi lover, at der er masser af insider-tips og tricks du ikke har hørt før!

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.