• Hjemmelevering
 • Afsendelse 1-2 hverdage
 • Byt i 270 butikker
 • Mere end 1000 brands
 • Byttes t.o.m. 31. januar 2021

Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Skønhedsredaktør Silke Granes beauty-hemmeligheder

Silke Grane er tidligere skønhedsredaktør og en sand hudplejenørd. I dag deler hun alle sine hudplejehemmeligheder til at sikre en smuk, glødende og fast hud. Vi får en snak om anti-age rutiner, gode hudplejevaner og Silkes personlige favoritter. Du kan selvfølgelig stille hende spørgsmål undervejs.

Få 20% på alle Silke Granes favoritter!
​​​​​​​Brug koden MatasLive20 ved checkout. Gælder kun online. Gælder t.o.m. 27/5 2020

Tidl. Skønhedsredaktør Silke Granes hudplejehemmeligheder Silke Grane er tidligere skønhedsredaktør og en sand hudplejenørd. I dag deler hun alle sine hudplejehemmeligheder til at sikre en smuk, glødende og fast hud. Du kan selvfølgelig stille hende spørgsmål undervejs. Tirsdag d. 26.05 kl. 20.00

Silke Grane: Et beauty-power house!

Silke Grane har været skønhedsekspert på Go’ Morgen Danmark i knap to år, og valgte at træde ind i bloggerlivet for tre år siden, da hun så et hul i markedet på influencer-fronten for den voksne aldersgruppe. Udover at være skønhedsekspert og blogger, så fungerer Grane også som makeupartist og skønhedsjournalist for en række forskellige magasiner.


Man kan derfor roligt sige, at Silke Grane er en sand power-kvinde, der har styr på sit kram! Grane er ikke bleg for at fortælle sandheden, og hun reklamerer aldrig for noget som hun ikke har prøvet på egen krop – alt fra ansigtsbehandlinger med LED lys og lavfrekvent strøm, til at få tatoveret permanent makeup eller få løftet øjenbrynene med botox. Silke Grane er en erfaren kvinde inden for skønhedsverdenen, og derfor er vi på redaktionen spændte over at have hende med i studiet for at høre alle hendes skønhedshemmeligheder. Herunder finder du 10 af hendes personlige favoritter.

Filorga Oxygen Peel

Silke Granes første favorit er FILORGAs Oxygen-Peel, som er en daglig mikro-peeling lotion, der passer til alle hudtyper. Peelingen har en ’syrecocktail’ på 6%, der består af en blanding af AHA-, BHA- og PHA-syre, som alle bidrager til en blid peeling, der forbedrer hudens kvalitet. Samtidig giver den en frisk fugt og fornyet iltning til hudens celler, hvilket resulterer i en smuk og glødende hud.


Med sin store viden inden for hudpleje, så forklarer Grane os nøje, hvad hver syre bidrager med:  

 • Glykolsyre: Virker mod fine linjer.
 • Citronsyre: Bidrager til en mere ensartet hudtone.
 • Salicylsyre: Mindsker porer og urenheder.
 • Mandelsyre: Giver en smuk glød.
 • Fytinsyre: Afhjælper uensartet pigmentering.
 • PHA-syre (Gluconolactone): Forfiner hudstrukturen.  


Denne syrekombination sikrer en jævn hudtone, glattere hudtekstur og en øget glød.


(10)
Filorga Oxygen Peel 150 Ml
279,95
DU OPTJENER 28 Point

Beauté Pacifique Super3 Booster

Silke Granes anden favorit er Beauté Pacifiques Super3 Booster, som er en ekstra stærkt virkende anti-age ’booster’. Cremen indeholder to effektive Vitamin A-typer, som bidrager til at stimulere hudens produktion af kollagen og elastin. Ved at stimulere denne produktion, så forstærkes hudens struktur, hvilket reparerer solens skadevirkninger og mindsker rynker i huden.  


Grane fortæller, at cremen ikke kun er egnet voksne, men også unge, da cremen også indeholder propolis, der forebygger uren hud og nedsætter hudens produktion af fedtstof. Man skal derfor som ung ikke være bleg for at købe anti-age produkter, da mange af ingredienserne også er gode for den ungdommelig hud (selvom det måske ikke ser smart ud, at man har en anti-age creme stående på natbordet som 20-årig).


(51)
Beauté Pacifique Super3 Booster 50 ml
419,95
DU OPTJENER 42 Point

Matas Striber Mild Micellar Water

Skønhedsredaktørens tredje anbefaling er Matas egen Micellar Water uden parfume, som er en alt-i-én ansigtsrens, der er særligt udviklet til sensitiv hud. Ansigtsrensen gør det nemt og hurtigt at rense ansigtet morgen og aften for makeup og snavs.


Grane fortæller, at ansigtsrensen indeholder en emulagator, baseret på kokos, der danner opløsende miceller, som blidt renser makeup og snavs fra ansigt og øjne. Derudover forklarer Silke Grane også, at indholdet af allantoin modvirker irritation og beroliger huden, samtidig med at de antioxidative algeekstrakter tilfører huden fugt og virker opstrammende.

Matas Striber Øjenmakeupfjerner

Den fjerde favorit hos Grane er igen ét af Matas’ egne produkter, nemlig vores Øjenmakeupfjerner uden parfume, som passer til alle hudtyper. Grane påpeger, at det er vigtigt at fjerne øjenmakeup hver aften, inden man går i seng – ingen undtagelser, heller ikke alkohol eller træthed! Dette er vigtigt da øjet, og omgivelserne omkring øjet, er enormt sart. Derfor er det godt at sikre de bedste forudsætninger for dette område, ved at rense det skånsomt hver dag. Grane fortæller, at makeupfjerneren ligeledes er rig på allantoin, som har en blødgørende effekt og virker beroligende på huden. Derudover indeholder den også glycerin, som giver huden fugt og modvirker udtørring.

Biotherm Blue Therapy Amber Algae Revitalize Day Cream

Skønhedsredaktørens femte anbefaling er Biotherms Blue Therapy Amber Algae Revitalize Day, som er en styrkende og revitaliserende anti-age dagcreme. Dagcremen indeholder en meget unik alge, Amber Algae, samt en blanding af styrkende ingredienser, der alle bidrager til en målrettet pleje mod rynker.


Grane fortæller, at huden opleves styrket, fugtet, glattere og smidigere -what’s not to like? Selvom dagcremen allerede har solgt sig selv, så er den også beriget med gyldne mikro-perler, der tilfører huden en strålende og øjeblikkelig sund glød.

Estée Lauder Advanced Night Repair Recovery Complex II

Silke Granes sjette favorit er Estée Lauders Advanced Night Repair Recovery Complex II. Dette serum er måske ligeså kendt som Kim Kardashian, og giver i hvert fald en hud, der minder om hendes.


Serummet reducerer markant synligheden af alle de centrale tegn på ældning i huden, samt styrker, fugter og glattere. Serummet virker natten over, hvor det med sin aktivt udrensende proces, renser cellerne for affaldsstoffer og genopbygger huden.


IT Cosmetics Confidence in an Eye Cream

It Cosmetics Confidence in an Eye cream er en øjencreme til sensitiv hud. Cremen er udviklet i samarbejde med plastikkirurger, og er lavet til at mindske mørke rande og fine linjer omkring øjet. Derudover indeholder den også en farvekorrigerende og lysreflekterende egenskab, der bidrager til en mere ensartet hudtone.


Silke Grane dykker igen dybt ned i ingredienserne, og giver os en god forklaring på, hvad hvert især gør.

 • Fugtende hyaluronsyre og squalane – begge noget vi allerede har naturlige i huden.
 • Styrkende ceramider – styrker og holder huden blød og smidig.  
 • Kollagen – strammer huden op indefra.
 • Grøn kaffe og grøn the – stærke antioxidanter, der hjælper med at bekæmpe de frie radikaler.
 • Lakridsrodsekstrakt – beroliger og lindrer.
 • Ginseng – giver fornyet energi.   .


(3)
IT Cosmetics Confidence in an Eye Cream 15 ml
289,95
DU OPTJENER 29 Point

Elizabeth Arden Prevage City Smart

Silke Granes ottende favorit er Elizabeth Ardens Prevage City Smart With DNA Repair Complex, som er et slags ’skjold’, der beskytter huden mod miljømæssige påvirkninger. Produktet styrker og fugter huden, samtidig med, at det neutraliserer effekten af miljømæssige og oxidativt stress på huden.


Grane forklarer, at huden opleves mere ungdommelig, glattere, lysere og vigtigst af alt – beskyttet mod hverdagens skadelige påvirkninger!

Giorgio Armani Fluid Sheet Liquid Highlighter

Skønhedsredaktørens niende anbefaling er Giorgio Armanis Fluid Sheer Liquid Highlighter, som er en flydende highlighter, der giver en smuk og naturlig glød til huden.


Silke Grane fortæller, at den flydende highlighter er et must-have i makeuptasken, da den forskønner din hudtone og giver en naturlig glød, som ikke mange andre flydende highlightere giver. Dup den på kindbenene og næseryg for en fin og frisk effekt på huden.


(0)
Giorgio Armani Fluid Sheer Liquid Highlighter 2
399,95
DU OPTJENER 40 Point

It Cosmetics Your Skin But Better CC+ SPF 50+

Silke Granes sidste favorit i denne omgang, er It Cosmetics Your Skin But Better CC+ SPF 50+, som er en fuldt dækkende foundation med SPF 50, der korrigerer din hudtone og mindsker synligheden af fine linjer, samtidig med at den tilfører fugt til huden.


Grane fortæller, at denne foundation hurtigt er blevet hendes ’go to friend’, når hun ønsker en fuld og jævn dækning, der mindsker synligheden af porer og rynker i huden. Produktet her er ligeledes udviklet i samarbejde med plastikkiruger, og Silke sætter især pris på kombinationen af hudpleje og makeup i ét.      

Vil du se mere om hudpleje?

Live-video: Kemiingeniøren løser dine hudproblemer

Matas LIVE

Live-video: Kemiingeniøren løser dine hudproblemer

Af Matas

Hudirritation, rødme, bumser og for tidlig aldring af huden er problemer, de fleste nok kender til. I dag har vi derfor allieret os med kemiingeniøren Cecilia Demant, som vil guide dig til at løse din huds udfordringer bedst muligt – og gå i dybden med, hvorfor de opstår i første omgang! Cecilia vil også besvare dine spørgsmål undervejs.

Læs Mere
Den store guide til ansigtsmasker

Matas LIVE

Den store guide til ansigtsmasker

Af Matas

Ansigtsmasker er effektiv hudpleje og en ren selvforkælelse i hverdagen. Men hvilke masker er egentlig de bedste at have i sin samling? Hvorfor er de så effektive? Og hvordan får man mest muligt ud af dem? Alt det – og mere til – guider Randi dig til. Hun hjælper dig også med at udvælge den rigtige ansigtsmaske på baggrund af din hudtype og din huds tilstand, hvis du har brug for individuelle anbefalinger.

Læs Mere
 • Hjemmelevering
 • Afsendelse 1-2 hverdage
 • Byt i 270 butikker
 • Mere end 1000 brands
 • Byttes t.o.m. 31. januar 2021