Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Den store guide til ansigtsmasker

Ansigtsmasker er effektiv hudpleje og en ren selvforkælelse i hverdagen. Men hvilke masker er egentlig de bedste at have i sin samling? Hvorfor er de så effektive? Og hvordan får man mest muligt ud af dem? Alt det – og mere til – guider Randi dig til. Hun hjælper dig også med at udvælge den rigtige ansigtsmaske på baggrund af din hudtype og din huds tilstand, hvis du har brug for individuelle anbefalinger.
Hudpleje
Vi sendte LIVE mandag d. 18/05

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Se med mandag d. 18/5 kl. 20:00
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herunder

Den store guide til ansigtsmasker Ansigtsmasker er effektiv hudpleje og ren selvforkælelse i hverdagen. I dag guider Randi dig til at udvælge de mest effektive. Mandag d. 18.05 kl. 20.00

Ansigtsmasker - det effektive supplement

De fleste af os har en daglig hudplejerutine vi hurtigt kan nå igennem i en travl hverdag. Ofte kan den lidt af hvert; fugte, beskytte, opstramme, bekæmpe bumser... Engang imellem har vi dog brug for at supplere den daglige pleje med noget mere målrettet, og det er her, ansigtsmasker kommer ind i billedet.


Ansigtsmasker er ment som en supplerende pleje, der effektivt og målrettet går ind og løser problemer i huden. De er også helt fantastiske, hvis man har en følsom hud der ikke kan tåle så mange produkter til dagligt, men gerne vil have noget ekstra power i sine produkter fra tid til anden.


I dag fortæller materialist og butikschef Randi om de typer ansigtsmasker der er bedst at anskaffe dig. Du kan vælge én type eller flere - det er helt op til dig og din huds behov, men her er alt du skal vide om ansigtsmasker!

Skrub og peeling

En skrub og en peeling gør faktisk det samme, men på forskellige måder. Begge masker fjerner det øverste lag døde hudceller fra huden, så den fremstår mere glødende, frisk, blød og bedre absorberer produkter. Det er en fantastisk måde at forebygge og behandle tilstopninger i huden på.


En skrub indeholder fysiske skrubbekorn som fjerner de døde hudceller "mekanisk" mens en peeling ofte er lavet på syre eller enzymer, som peeler huden "kemisk". Hvad du vælger er en præferencesag - det er blot ekstra vigtigt at huske solcremen dagen efter, hvis du vælger den kemiske version.

Skønne skrubs og peelinger

100 ml
Rudolph CareAcai Facial Scrub Mask
324,95 kr.
(99)
3 FOR 2
50 ml
EcookingPeel Maske
349,95 kr.
(222)
50 ml
Pudderdåserne.dkAHA Peeling
219,95 kr.
(128)

Dybderens

En anden stor maske-kategori er dybderens. Disse produkter er perfekte til dig, der døjer med tilstopninger i huden, har tendens til at blive fedtet i huden i løbet af dagen eller have bumser og hudorme.


Regn ikke med, at rensen kan fjerne hudorme og bumser - det kræver daglig pleje - men de er effektive til rense grundigt ud og tage bumseudbrud i opløbet. I øvrigt virker de fint balancerende på huden, hvis den skinner meget.

Effektiv dybderens

SPAR 20%
30 ml
Nilens JordCleansing Mask
Medlemspris
127,96 kr.159,95 kr.
(16)
3 FOR 2
100 ml
EcookingLermaske
239,95 kr.
(187)
SPAR 20%ABONNÉR
80 ml
Matas StriberDybderensende Maske til Alle Hudtyper Uden Parfume
59,95 kr.
(146)

Fugt, opstramning og glød

Den sidste type ansigtsmaske Randi guider til, er måske lidt bred, men det er fordi, formen på denne type ansigtsmaske ofte ligner hinanden; en tykkere, cremet konsistens som skal smøres på i rigelige mængder.


Vælg produkt alt efter din huds behov. Ønsker du blot et godt skud fugt, kan du med fordel vælge en ren fugtmaske. Mangler huden glød, kunne en vitaminmaske eller lignende være sagen. Endelig findes der anti-aging og opstrammende varianter på markedet. Ud over at fugte huden grundigt, giver de også huden et ekstra løft og fasthed.

Fantastisk fugt og opstramning

50 ml
TromborgMultivitamin Facial Mask
359,95 kr.
(27)
SPAR 20%ABONNÉR
100 ml
Beauté PacifiqueInstant Hydrating Mask
279,95 kr.
(142)
SPAR 20%ABONNÉR
100 ml
CliniqueMoisture Surge Overnight Mask
339,95 kr.
(119)

Bryn-pen: når brynene skal være fluffy

FÅ EN GAVEKØB FOR 250,-
Gosh CopenhagenBrow Hair Stroke
99,95 kr.
(92)

Mild behandling og vedligeholdelse

Det sidste Louise anbefaler at du tænker over, når du vil gro sunde negle, er at behandle dem mildt. Det gør du bl.a. ved at investere i en god neglefil eller -klipper, samt bruge milde neglelaksfjernere.


Louise sværger selv til en glasfil, og kunne se stor forskel i sine egne negles sundhed efter hun begyndte at bruge glasfil fremfor metalfil. Husk, at du kun må file neglene i én retning, ellers flækker du dem. Er du mere til en negleklipper, så vælg da ligeledes en i god kvalitet, som er skarp og klipper neglen fint og jævnt ved første tryk.


Neglelakfjerner uden acetone er mindre hårdt mod neglene end en acetoneholdig neglelaksfjerner. Til gengæld fjerner de ikke din lak ligeså hurtigt, men er bestemt ikke ueffektive. Louise anbefaler klart, at man anskaffer sig en mild neglelakfjerner - det er nemlig rigtig hårdt og udtørrende for neglene, når lakken skal af igen.

Mildt vedligehold

SPAR 20%
199
Nilens JordNeglefil
Medlemspris
79,96 kr.99,95 kr.
(74)
MavalaNeglelakfjerner uden Acetone
77,95 kr.
(47)

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Kemiingeniøren guider til solcreme

Matas LIVE

Kemiingeniøren guider til solcreme

Af Matas

Forbinder du også solcreme med en fedtet affære, der efterlader dig helt hvid i ansigtet? Så se med, når Cecilia guider til at vælge den helt rigtige solcreme. Vi diskuterer, hvordan man vælger den rigtige faktor, undgår det hvide skær og sikrer sig, at man bruger nok. Som altid svarer vi på dine spørgsmål undervejs!

Læs Mere
Gua Sha og Facial Rollers: Sådan bruger du dem

Matas LIVE

Gua Sha og Facial Rollers: Sådan bruger du dem

Af Matas

Gua Sha og Facial Rollers af smukke krystaller er populære som aldrig før. Bruges de rigtigt, er der mange fordele at hente for din hud. Se med, når vores helserådgiver Randi fortæller dig alt du skal vide om udvælgelse, brug og fordele ved de smukke - og virksomme - massagesten.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek