• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 31. januar 2021

Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Den store guide til ansigtsmasker

Ansigtsmasker er effektiv hudpleje og en ren selvforkælelse i hverdagen. Men hvilke masker er egentlig de bedste at have i sin samling? Hvorfor er de så effektive? Og hvordan får man mest muligt ud af dem? Alt det – og mere til – guider Randi dig til. Hun hjælper dig også med at udvælge den rigtige ansigtsmaske på baggrund af din hudtype og din huds tilstand, hvis du har brug for individuelle anbefalinger.

Se med mandag d. 18/5 kl. 20:00
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herunder

Den store guide til ansigtsmasker Ansigtsmasker er effektiv hudpleje og ren selvforkælelse i hverdagen. I dag guider Randi dig til at udvælge de mest effektive. Mandag d. 18.05 kl. 20.00

Ansigtsmasker - det effektive supplement

De fleste af os har en daglig hudplejerutine vi hurtigt kan nå igennem i en travl hverdag. Ofte kan den lidt af hvert; fugte, beskytte, opstramme, bekæmpe bumser... Engang imellem har vi dog brug for at supplere den daglige pleje med noget mere målrettet, og det er her, ansigtsmasker kommer ind i billedet.


Ansigtsmasker er ment som en supplerende pleje, der effektivt og målrettet går ind og løser problemer i huden. De er også helt fantastiske, hvis man har en følsom hud der ikke kan tåle så mange produkter til dagligt, men gerne vil have noget ekstra power i sine produkter fra tid til anden.


I dag fortæller materialist og butikschef Randi om de typer ansigtsmasker der er bedst at anskaffe dig. Du kan vælge én type eller flere - det er helt op til dig og din huds behov, men her er alt du skal vide om ansigtsmasker!

Skrub og peeling

En skrub og en peeling gør faktisk det samme, men på forskellige måder. Begge masker fjerner det øverste lag døde hudceller fra huden, så den fremstår mere glødende, frisk, blød og bedre absorberer produkter. Det er en fantastisk måde at forebygge og behandle tilstopninger i huden på.


En skrub indeholder fysiske skrubbekorn som fjerner de døde hudceller "mekanisk" mens en peeling ofte er lavet på syre eller enzymer, som peeler huden "kemisk". Hvad du vælger er en præferencesag - det er blot ekstra vigtigt at huske solcremen dagen efter, hvis du vælger den kemiske version.

Skønne skrubs og peelinger

(58)
Rudolph Care Acai Facial Scrub Mask 100 ml
299,95
DU OPTJENER 30 Point
(111)
Ecooking Peel Maske 50 ml
269,95
DU OPTJENER 27 Point
(18)
Plaisir Gentle Face Scrub 75 ml
72,95
DU OPTJENER 8 Point
(77)
Pudderdåserne.dk AHA Peeling 50 ml
199,95
DU OPTJENER 20 Point

Dybderens

En anden stor maske-kategori er dybderens. Disse produkter er perfekte til dig, der døjer med tilstopninger i huden, har tendens til at blive fedtet i huden i løbet af dagen eller have bumser og hudorme.


Regn ikke med, at rensen kan fjerne hudorme og bumser - det kræver daglig pleje - men de er effektive til rense grundigt ud og tage bumseudbrud i opløbet. I øvrigt virker de fint balancerende på huden, hvis den skinner meget.

Effektiv dybderens

(5)
Nilens Jord Cleansing Mask 30 ml
144,95
DU OPTJENER 15 Point
(73)
Ecooking Lermaske 100 ml
199,95
DU OPTJENER 20 Point

Fugt, opstramning og glød

Den sidste type ansigtsmaske Randi guider til, er måske lidt bred, men det er fordi, formen på denne type ansigtsmaske ofte ligner hinanden; en tykkere, cremet konsistens som skal smøres på i rigelige mængder.


Vælg produkt alt efter din huds behov. Ønsker du blot et godt skud fugt, kan du med fordel vælge en ren fugtmaske. Mangler huden glød, kunne en vitaminmaske eller lignende være sagen. Endelig findes der anti-aging og opstrammende varianter på markedet. Ud over at fugte huden grundigt, giver de også huden et ekstra løft og fasthed.

Fantastisk fugt og opstramning

(16)
Tromborg Multivitamin Facial Mask 50 ml
339,95
DU OPTJENER 34 Point
(46)
Beauté Pacifique Instant Hydrating Mask 100 ml
264,95
DU OPTJENER 27 Point
(51)
Clinique Moisture Surge Overnight Mask 100 ml
329,95
DU OPTJENER 33 Point
(2)
GlamGlow Berryglow Probiotic Recovery Mask 75 ml
349,95
DU OPTJENER 35 Point

Mild behandling og vedligeholdelse

Det sidste Louise anbefaler at du tænker over, når du vil gro sunde negle, er at behandle dem mildt. Det gør du bl.a. ved at investere i en god neglefil eller -klipper, samt bruge milde neglelaksfjernere.


Louise sværger selv til en glasfil, og kunne se stor forskel i sine egne negles sundhed efter hun begyndte at bruge glasfil fremfor metalfil. Husk, at du kun må file neglene i én retning, ellers flækker du dem. Er du mere til en negleklipper, så vælg da ligeledes en i god kvalitet, som er skarp og klipper neglen fint og jævnt ved første tryk.


Neglelakfjerner uden acetone er mindre hårdt mod neglene end en acetoneholdig neglelaksfjerner. Til gengæld fjerner de ikke din lak ligeså hurtigt, men er bestemt ikke ueffektive. Louise anbefaler klart, at man anskaffer sig en mild neglelakfjerner - det er nemlig rigtig hårdt og udtørrende for neglene, når lakken skal af igen.

Mildt vedligehold

(12)
Depend Neglefil glas med sten
99,95
DU OPTJENER 10 Point
(101)
Matas Striber Farvet Glasneglefil
109,95
DU OPTJENER 11 Point
(9)
Nilens Jord Neglefil 199 Glass
84,95
DU OPTJENER 9 Point
(3)
Mavala Neglelakfjerner uden Acetone 50 ml
47,95
DU OPTJENER 5 Point

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Live video: Kemiingeniøren guider til solcreme

Matas LIVE

Live video: Kemiingeniøren guider til solcreme

Af Matas

Forbinder du også solcreme med en fedtet affære, der efterlader dig helt hvid i ansigtet? Så se med, når Cecilia guider til at vælge den helt rigtige solcreme. Vi diskuterer, hvordan man vælger den rigtige faktor, undgår det hvide skær og sikrer sig, at man bruger nok. Som altid svarer vi på dine spørgsmål undervejs!

Læs Mere
Gua Sha og Facial Rollers: Sådan bruger du dem

Matas LIVE

Gua Sha og Facial Rollers: Sådan bruger du dem

Af Matas

Gua Sha og Facial Rollers af smukke krystaller er populære som aldrig før. Bruges de rigtigt, er der mange fordele at hente for din hud. Se med, når vores helserådgiver Randi fortæller dig alt du skal vide om udvælgelse, brug og fordele ved de smukke - og virksomme - massagesten.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 31. januar 2021