Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Szhirley om skønhed, lykke og selvtillid

Sanger og iværksætter Szhirley er – udover sin smukke stemme – kendt for at være den vildeste humørbombe og dele ærligt ud af sit liv online. I dag gæster hun Matas LIVE til en snak om, hvad hun selv gør for at holde sig positiv i hverdagen, hvordan hun bruger sine favoritprodukter fra Lancôme til at skabe glæde og hvordan man kan booste sin egen selvtillid. Vi garanterer højt humør og masser af beauty-snak – og du kan selvfølgelig stille Szhirley spørgsmål undervejs!
Makeup
Vi sendte LIVE torsdag d. 20/05

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Se og shop alle de produkter, der bliver nævnt i LIVEN

I dagens Matas LIVE har vi besøg af sanger og iværksætter Szhirley, som i samarbejde med Lancôme vil dele sine skønhedsfavoritter. Derudover er Szhirley kendt for sit fantastiske humør og positive syn på livet, og vil derfor dele sin filosofi om selv at vælge glæden i livet.


Nedenfor kan du shoppe alle de produkter, der bliver nævnt i LIVEN. Du kan også shoppe direkte fra LIVEN og få alle Szhirleys fantastiske råd til, hvordan du kan booste din følelse af lykke.


Shop alle Szhirleys favoritter fra Lancôme

Lancôme Advanced Génifique Serum 30 ml
FÅ EN GAVEKØB FOR 500,-
30 ml
LancômeAdvanced Génifique Serum
+ 1 størrelse
649,95 kr.
(166)
Lancôme Teint Idole Foundation Stick 03 Beige Diaphane
FÅ EN GAVEKØB FOR 500,-
03 Beige Diaphane
LancômeTeint Idole Foundation Stick
+ 9 farver
369,95 kr.
(52)
Lancôme Hypnôse mascara Black
FÅ EN GAVEKØB FOR 500,-
Black
LancômeHypnôse mascara
+ 1 farve
289,95 kr.
(255)

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Lisbeth Østergaards hemmelighed for en lækker hud

Matas LIVE

Lisbeth Østergaards hemmelighed for en lækker hud

Af Matas

Iværksætter og tv-vært Lisbeth Østergaard har en naturligt smuk og glødende hud. I dag har vi inviteret hende i studiet for at finde ud af, hvad hun selv bruger til daglig. Lisbeth Østergaard er ambassadør for Biotherm, hvis ikoniske produkter er elsket verden over. Vi snakker også med Lisbeth om kærlighed til havet, bæredygtighed og at finde balance i hverdagen. Se med, og stil hende spørgsmål undervejs!

Læs Mere
Carla Mickelborg: Sommermakeup og selvtillid

Matas LIVE

Carla Mickelborg: Sommermakeup og selvtillid

Af Matas

Iværksætter, skuespiller, coach og forfatter Carla Mickelborg er om nogen kendt for at hvile i sig selv – og være ret fantastisk til at ligge en smuk makeup alle kan være med på. I samarbejde med Estée Lauder deler Carla i dag sin egen, personlige sommermakeup og hudplejefavoritter. Hun vil også med udgangspunkt i sine redskaber som coach, dele sine bedste tips til at booste selvtilliden og elske sig selv i bikini – for det er noget, hun selv har skulle lære.

Læs Mere