• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage

Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Vi tester vores kunders danske skønhedsfavoritter!

I har stemt om hvilke danske skønhedsprodukter der er Jeres yndlings - og i dag tester kosmetikeren Zita dem LIVE på skærmen og giver sin mening!

Vi sendte LIVE torsdag d. 06/08

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Vi sendte LIVE mandag d. 8/6 - men du kan altid se videoen her:

KUN på Matas.dk: Ole Henriksen går LIVE Ole Henriksen gæster Matas LIVE til et eksklusivt interview, hvor du kan stille ham spørgsmål undervejs! Tirsdag d. 07.07 kl. 09.30

Se med torsdag d. 6/8 kl. 20:00
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herunder

Vi tester vores kunders danske skønhedsfavoritter! I har stemt om hvilke danske skønhedsprodukter der er Jeres yndlings - og i dag tester kosmetikeren Zita dem LIVE på skærmen og giver sin mening! Torsdag d. 06.08 kl. 20.00

Dansk skønhed er helt særligt

På trods af vores lille størrelse, kan vi i Danmark bryste os af et stort udvalg af danske brands, som laver skønhed i verdensklasse. Danske hudpleje- og makeupmærker adskiller sig fra resten af verden ved især at tænke i grønne baner – både når det kommer til ingrediensliste og indpakning. Vi ønsker at skabe produkter som alle kan bruge – uanset alder, hudtype og køn, og derfor ser man ofte parfumefri og allergivenlige produkter med naturlige ingredienser hos de danske skønhedsproducenter.  


I dagens LIVE blindtester kosmetikeren Zita en række danske produkter som I har stemt på som jeres favoritter. Hun vil samtidig dele ud af sine tips og tricks til, hvordan du bruger produkterne bedst muligt.

Rudolph Care - Acai Facial Mist

Det første produkt Zita pakker ud, er en ansigtsmist fra Rudolph Care. Acai Facial Mist er en opstrammende og rensende toner, der er ekstremt rig på antioxidanter, som effektivt modvirker ældningstegn i huden.


Zita fortæller, at misten har et højt indhold af hamamelis, som bidrager til at mindske rødme og irritation i huden og modvirke betændelse og tilstoppede porer. Zita forklarer, at misten er velegnet til alle hudtyper og, at den med fordel kan bruges som en opfriskende mist hen ad dagen eller som en skintonic, der nænsomt fjerner urenheder uden at udtørre huden.   

(43)
Rudolph Care Acai Antioxidant Facial Mist 100 ml
294,95
Optjen 30 point

Tromborg - Anti-Aging Wrinkle Cream

Det andet produkt som Zita pakker ud, er Tromborgs Anti-Aging Wrinkle Cream. Denne creme indeholder 35 aktive ingredienser og er ifølge Zita ”den ultimative luksus til huden”.


Cremen indeholder de nyeste effektive peptider, planteekstrakter med anti-age effekt og rynkereducerende egenskaber.


Zita er især glad for det høje indhold af bioaktive peptider og fortæller, at peptiderne aktiverer vækstfaktorerne i huden, der stimulerer den naturlige produktion af kollagen i kroppen, hvilket er en aktiv hjælp mod rynker og et naturligt alternativ til kollagenindsprøjtninger.    

(50)
Tromborg Anti-Aging Wrinkle Cream 50 ml
889,95
Optjen 89 point

Ole Henriksen - Banana Bright Face Primer

Det tredje produkt som Zita får lagt foran sig, er Banana Bright Face Primer fra Ole Henriksen. Der kommer nærmest julelys i øjnene på Zita, da hun pakker dette produkt op, og hun fortæller, at primeren også er en af hendes egne favoritter.


Den let-farvede makeupprimer er inspireret af makeupartisternes vidunderprodukt – ’bananpudder’ – og den indeholder lysnende pigmenter, der bidrager til en fantastisk glød i huden.


Zita fortæller, at hun bruger primeren på flere forskellige måder – både under makeup, i sin foundation, som highlighter og nogle gange alene på huden. Lige meget hvordan du bruger primeren vil du ifølge Zita opnå den famøse ”Ole Glow”.  Produktet er spækket med C-vitamin, som er et af de mest effektive vitaminer til at udviske fine linjer og rynker i huden. Derudover indeholder primeren også E-vitamin, som er en antioxidant, der nærer og plejer huden.     

(66)
Ole Henriksen Banana Bright Face Primer 30 ml
389,95
Optjen 39 point

Nilens Jord - Mineral Foundation Compact

Det fjerde product Zita bliver overrasket med, er Mineral Foundation Compact fra Nilens Jord. Denne mineral pudder er en luksuriøs foundation i en fast pudderform. Den giver en perfekt, naturlig makeup-base, der efterlader huden med et fejlfrit og makeup-frit udseende. Den unikke formel har et højt indhold af naturlige mineraler, bl.a. knuste halvædelsten kaldet ’topaz’ og ’quartz’, som bidrager til en fantastisk naturlig glød i huden.


Zita fortæller, at hun selv brugte pudderen engang, og hun var især glad for det usminkede udtryk den gav. Hun fortæller, at du opnår det bedste look, hvis du vælger at påføre foundationen med en kabukibørste i cirkulære bevægelser, da produktet herved smelter ind i huden.  

Irina The Diva - #GlamGoalsPalette

#GlamGoalsPalette fra Irina The Diva er det femte produkt som Zita pakker ud. Paletten er udviklet af den danske TV-personlighed og beauty-influencer Irina Olsen, der er kendt for sine smukke og intense makeup-looks.


Zita fortæller, at paletten er meget alsidig, da man både kan skabe et ”diva-look” med contour og fuld makeup, samt et mere nedtonet hverdagslook, der blot fremhæver den naturlige skønhed.  

(64)
Irina The Diva Irina The Diva #GlamGoalsPalette
299,95
Optjen 30 point

Gosh Copenhagen - Metal Eyes

Det sjette produkt som I har stemt på, er Metal Eyes fra Gosh Copenhagen. Denne eyeliner har en vandfast, blød og cremet tekstur, som gør den dejlig let at tone ud. Zita fortæller, at den både kan bruges på øjets våde kant, men også til at indramme øjet, der skaber et mere dramatisk udtryk. Eyelineren giver en flot metallic finish, som holder op til 24 timer uden at drysse eller tvære ud.

DUFFLASHES - Supreme Mascara

Supreme Mascara fra DuffLashes er det syvende produkt som Zita pakker ud. Mascaraen er endnu et produkt som Zita selv bruger, og hun fortæller at den både giver længde og volumen til vipperne.


Mascaraen er beriget med kaktusolie, som har en plejende og styrkende effekt på vipperne, samtidig med, at den fastholder fugten og plejen af hvert vippehår i længere tid end andre olier. Zita fortæller, at mascaraen også indeholder silica, Vitamin E og argan- samt castor-olie, der ligeledes plejer og beskytter vipperne. 

(27)
DUFFBeauty Supreme Mascara Sort
179,95
Optjen 18 point

Nilens Jord - Mineral Bronzer

Det ottende produkt som Zita overraskes med, er igen et produkt fra Nilens Jord, nemlig deres Mineral Bronzer.


Bronzeren har en fast pudderform med gyldne toner og perlemorseffekt, som giver huden en smuk og naturlig glød. Bronzeren har et højt indhold af naturlige mineraler, der gør den dejlig nem at arbejde med.


For at få et naturligt look anbefaler Zita, at du lægger bronzeren de steder hvor sollyset naturligt danner skygger i ansigtet. Dette er under kindbenene, langs hårgrænsen og tindingerne samt ved kæbelinjen.

(37)
Nilens Jord Mineral Bronzer 503 Velour
269,95
Optjen 27 point

MIILD - Mineral Blush

Det niende produkt som Zita pakker ud, er en økologisk Mineral Blush fra MIILD. Den økologiske og veganske blush er udviklet på de reneste mineraler, og den indeholder en høj pigmentering, der gør den nem til at opbygge en intens farve med. Mineral-blushen er certificeret af AllergyCertified, Svanemærket og ECCOCERT COSMOS ORGANIC.


Zita anbefaler, at du placerer blushen direkte på kinden (æblekinden) for et friskt look eller lægger den fra kanten af dit øje og blender den op mod tindingen, for at give et lille løft og form til ansigtet.

(21)
MIILD Mineral Blush 01 Peach Pellucid
259,95
Optjen 26 point

Tromborg - Baked Minerals

Det sidste produkt, som I har stemt, som jeres yndlings danske skønhedsprodukt, er Baked Minerals fra Tromborg.


Baked Minerals er et luksuriøst multi-produkt, der med sin intense farve og silkebløde tekstur er skabt til at fremhæve enhver hudtone. Zita forklarer, at mineralerne i produktet gør den enormt nem at arbejde med og, at de let påføres på øjenlåg, kindben, skulder, kavalergang, øjne og læber – alle steder, hvor du ønsker at tilføre en naturlig glød.                      

(32)
Tromborg Baked Minerals Silk
439,95
Optjen 44 point


Birgitte Bardot look

Look 2: No makeup-makeup

Et no makeup-makeup look ses også tit blandt Parisiske kvinder. Her skal de naturlige, smukke træk i ansigtet fremhæves. Påfør en farvet dagcreme, da det giver let farve til huden. Brug kun pudder i T-zonen og dup blotting papers på huden i løbet af dagen for at fjerne fedtet i huden. Tæm brynene med en god browgel. Den kan evt. indeholde en smule farve, og ellers kan den være helt transparent. Definér dit ansigt med contour og highlighter og tilføj en smule mascara, hvis dine vipper er lyse. Slut af med en lip balm med plumping effekt. TIP: Ønsker du en smule mere farve til ansigtet, kan du med fordel have røde læber. Den røde farve går rigtig godt med en neutral ansigtsmakeup.

No makeup-makeup look

(234)
L'Oréal Paris Volume Million Lashes Mascara Black
139,95
Optjen 14 point
(7)
Sisley BLUR Expert
619,95
Optjen 62 point
(6)
Clarins Pore Perfecting Perfect Skin Kit
349,95
Optjen 35 point
(1)
Sisley Tinted Moisturizer SPF15 2 Medium
734,95
Optjen 74 point
(0)
Sisley Le Phyto Rouge 42 Rouge Rio
364,95
Optjen 37 point

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Opgrader din makeup til sommeren

Matas LIVE

Opgrader din makeup til sommeren

Af Matas

Temperaturerne stiger, og med sæsonernes skiften kommer lysten til at forny sit look snigende. I dag viser Maria, hvordan hun nemt og hurtigt opgraderer sin makeup til sommeren - og hun giver dig en masse teknikker, til at opnå et friskt og lækkert look.

Læs Mere
Vi guider til selvbruner: Alt du skal vide

Matas LIVE

Vi guider til selvbruner: Alt du skal vide

Af Matas

Slut med striber, ujævn påføring og mærkelig lugt. Se med, når materialisten Janni guider dig igennem selvbruner-junglen. Janni deler alle sine bedste tips til at få et smukt og naturligt resultat, og svarer selvfølgelig på spørgsmål undervejs.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage