Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE
Flotte frisurer: Hvilken passer til dig?
Velkommen til Matas’ Skønhedssalon, hvor vi skal tale om frisurer til forskellige hårlængder, og om den ultimative pleje til alle hårtyper! Har du nogensinde været i tvivl om, hvor ofte man bør vaske håret? Hvor ofte man bør bruge hårkur, eller om man mon kan klippe sit eget hår? Så er dette liven for dig. Vi lover, at du går herfra med værdifuld viden om lige præcis din hårtype, og til sidst udlover vi lækre præmier til fire heldige seere!
Hår
Vi sendte LIVE torsdag d. 04/08

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Frisørens ultimative tip til dit hår

Lad os starte med at dele frisørens bedste hårtip med dig: Du skal bruge både shampoo, conditioner og et leave-in-produkt, hvis du vil passe godt på dit hår. Og det skal gerne være en produktserie, der passer godt til din hårtype. En shampoo giver næsten sig selv, men en coditioner lukker dine hårfibre og hjælper dit hår med at blive stærkt. Leave-in-produktet fungerer som en god solcreme. Det fugter og beskytter dit hår, så det er klar til dagens strabadser. Det er et simpelt råd, der egentlig er ret nemt at følge - og her på siden gør vi dig også klogere på, hvilken produktserie der så er god for netop dig og dit hår.

Sådan plejer du solskadet hår

Uv-strålerne skader dit hår, som de skader din hud. Og det er faktisk lidt med håret, som det er med huden. Jo lysere håret er, jo mere sart er det overfor solens skarpe stråler. Gråt hår har slet ingen naturlig beskyttelse. Det er derfor vigtigt, at du plejer håret godt, når det er meget udsat for sommer og sol. God pleje sikrer håret godt med fugt, og det er lige, hvad det har brug for, når solen står højt på himlen. Det er også produkter, der er rige på fugt, du skal gå efter, hvis (sol)skaden allerede er sket.

Solskadet hår: De bedste hårprodukter

KÉRASTASE Nutritive Bain Satin 1 Shampoo:
En god og plejende shampoo til det fugt-tørstige hår, der har været meget i solen. Shampooen tilfører næring fra rod til spids og efterlader håret fugtgivende og næret med Irisome komplex.


KÉRASTASE Nutritive Lait Vital Conditioner: En ideel hverdagspleje til dig, der døjer med let tørt hår. Balsamen er rig på gode plejestoffer, der gør dit hår nlødt, smidigt, glansfuldt, let og nemt at arbejde med.


KÉRASTASE Elixir Ultime L'Huile Originale Hair Oil: Er dit hår meget tørt og livsløst som følge af solen, er dette leave-in produkt dit nye go-to. Olien giver en masse næring og fugt til dit hår, og du vil med det samme både se og mærke resultater. Og det kan vi godt lide! Derudover beskytter olien dit hår med op til 230 graders varmebeskyttelse, og er derfor ideel til dig, der bruger føntørrer eller andre varme stylingtools.


KÉRASTASE Soleil Huile Sirene Hårolie: Denne hårolie har to brandvarme kompetencer, du kan nyde godt af særligt om sommeren. Den har en beskyttende virkning med et stærkt UV-filter, men den forstærker også fald og bølger i håret, så du kan begive dig ud i solen med et vaskeægte beach look.

Det fine og tynde hår: Sådan passer du godt på det

Redken Volume Injection Shampoo:
Den perfekte shampoo til dig med fint, tyndt og til tider ret fladt hår. Denne shampoo renser skånsomt hovedbunden og håret altimens den booster hårets volumens - men uden at tynge og gøre dit hår til en tung og kedelig fornøjelse. Her får du volumen og fyldighed på flaske, der ovenikøbet også byder på god pleje til dit hår.


Redken Volume Injection Conditioner: En tilhørende conditioner, der tilfører glans og blødhed til dit hår - og som løfter rødderne øjeblikkelig og giver god fylde.


Redken Deep Clean Dry Shampoo: Denne lækre tørshampoo er perfekt til dig, der drømmer om mere volumen og som også ønsker at holde det fedtede hår lidt på afstand. Tip: Brug en hårbørste til at fordele tørshampooen i dit hår.


L'Oréal Professionnel Tecni.Art Savage Panache Powder Spray: Den ultimative struktur-spray, der tilføjer volumen og løfter håret.


Derfor får du tyndt hår, og det kan du gøre

Hairstudio

Derfor får du tyndt hår, og det kan du gøre

Der er rigtig mange, der døjer med høje tindinger og tyndt hår. Årsagen til de tynde lokker kan være mange, og vi får ofte spørgsmål om, hvad det tynde hår skyldes, og hvordan man kan komme det til livs.

Læs også

Sådan får du det bedste ud af dine krøller

L'Oréal Professionnel Curl Expression Moisturizing Shampoo:
Curl Expression er en serie, der er udviklet til, at du får det bedste ud af dine krøller. Shampooen er en mild base, der renser håret skånsomt og som ikke udtørrer håret. Den er rig på næring, men uden at gøre håret tungt og tynget.


L'Oréal Professionnel Curl Expression Mask: En god hverdagspleje til dine krøllede lokker. Masken tilføjer en masse fugt til dit krøllede hår, men uden at gøre håret tungt. Masken er nem at arbejde med, og det gør fx ikke noget, at du ikke får skyllet al produktet ud af håret. Dit hår kan sagtens tåler, at der er lidt rester tilbage - igen uden at gøre håret til en tynget fornøjelse.


L'Oréal Professionnel Curl Expression Cream-In-Jelly: Denne skønne gelé definerer og samler dine krøller - uden at gøre håret stift eller tungt, som navnet gelé ellers godt kan rime på. Denne af slagsen efterlader deriomd håret med en naturlig følelse og er et rigtig godt bud på et lækkert leave-in-produkt.L'Oréal Professionnel Tecni.Art Bouncy & Tender Duo Cream: Er du på jagt efter et godt stylingprodukt, der giver spændstighed krøllerne - og som holder dagen lang? Her har du svaret! Dette produkt er et 2-i-1, der indeholder både gelé og formgivende krøllecreme.


Tip: Sådan holder du styr på de krusede krøller

Har dit hår tendens til at kruse, er det en god idé at klippe det i samme længder og dermed undgå for mange etager i det. Og så er et godt leave-in-produkt dit hårs bedste ven, da det hjælper med at pleje og fugte håret og dermed imødekomme tørre lokker og krus.

Døjer du med fedtet hår?

Redken Amino Mint Shampoo: Redken Amino Mint Shampoo bekæmper fedtet hårbund og opfrisker og gennemrenser dit hår.

Kombinationen af mint og aminosyre hjælper med at rense en fedtet hårbund, fugter hårlængderne og giver friske og rene rødder.De bedste hårbørster til dit hår

En god hårbørste er et uundværligt redskab i badeværelsesskuffen eller skabet (eller hvor du nu griber ud efter den). Den passer godt på dine hårrødder og sørger derfor for at give dit hår gode betingelser for at være sundt og velplejet. Det kan dog være en god idé at vælg hårbørste ud fra din hårtype, og så er der også et par tips, der er værd at gemme med i skuffen eller skabet.Pas på at med at børste i vådt hår. Dit hår er meget skrøbeligt, når det er vådt, og det kan derfor nemt knække, når du tvinger ind børste igennem det. Der er dog hjælp at hente i form af en børste, der er designet til netop vådt hår. Den er velegnet til vådt hår på grund af børstens tynde, stærke og fleksible pigge, der på grund af netop fleksibiliteten ikke er hård for de våde lokker.


Har du mellemlangt/langt hår, er hårbrsten i gummibelagt plast og med afrundede nylonpigge et godt valg. I piggene, puden og metalramen er tilsat keramiask pulver, der ved føntørring sikrer, at varmen bliver fordelt jævnt i håret, og at tørretiden dermed bliver korteret.


Har du lækre krøller, er det godt at passe på dem med en kam, der er særlig egnet til udredning og styling af netop krøllet hår.


Har du normalt/kraftigt hår, er en børste med ægte vildsvinehår og ionisk-behandlede nylonpigge et rigtig godt valg. Den reder skånsomt og effektivt håret igennem uden at skade hverken hår eller hovedbund.

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Sommerens trends og tendenser

Matas LIVE

Sommerens trends og tendenser

Af Matas

Velkommen til Matas LIVE Skønhedssalon. I dette afsnit sætter vi fokus på sommerens skønneste trends og tendenser. Vi har inviteret vores frisør Maj med ind i studiet, som deler hendes absolut musthaves til håret i de solrige måneder. Derudover gæster vores materialist Zita, der gør os klogere på sommerens makeuptrends samt hendes go-to hudplejeprodukter i løbet af sommeren. Vi kommer helt tæt på, så I kan se effekten af de mange skønne produkter, vi har med.

Læs Mere
Her er hemmeligheden bag flotte læber

Matas LIVE

Her er hemmeligheden bag flotte læber

Af Matas

Hvilken læbefarve passer til din hudtone, hvordan tegner man sine læber op, og hvad skal der til for at få det smukkeste læbelook? I denne LIVE afslører vi hemmeligheden bag flotte læber, hvor Victoria Babenko og vært Amalie Schiller deler ud af tips og trick til, hvordan du får det perfekte læbelook til netop dine læber. Vi viser en masse skønne lipgloss og læbestifter i aktion, og så tester vi naturligvis nogle af de største trends indenfor læber.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.