Base & Primer

6 produkter
100 (000)
DIORDior Addict Lip Maximizer Serum
339,95 kr.
(23)
15 ml
Elizabeth ArdenAdvanced Lip-Fix Cream
289,95 kr.
(15)
FAST LAV PRIS
EssenceWhat The Fake! Plumping Lip Filler
25,95 kr.
(10)
FAST LAV PRIS
EssenceWhat The Fake! Plumping Lip Filler
25,95 kr.
(10)
SPAR 20%KØB 2
NYX PROFESSIONAL MAKEUPLip Primer
79,95 kr.
(42)
FAST LAV PRIS
EssenceWhat The Fake! Plumping Lip Filler
25,95 kr.
(10)
Zita
Kosmetiker
Min ekspertise er:
Hudpleje

Få læbestiften til at holde med læbe primer

Ligesom at der findes primer til ansigtet for at få Foundation og pudder til at holde hele dagen, findes der også primer til læberne. En primer til læberne får læbestiften til at holde bedre og ligge mere jævnt på læberne.

En læbe primer er udviklet til at komme på læberne, og indeholder derfor også plejende og fugtgivende ingredienser, der modvirker tørre læber dagen igennem. En læbe primer vil typisk også virke udglattende på læberne, så fine linjer sløres, og giver et godt og jævnt underlag til læbestift.

Sådan bruger du læbe primer

En læbe primer, kommer typisk i en stift, så den nemt lige kan smøres på læberne. Påfør den på rene og tørre læber og påfør den, som du ville påfører en læbepomade. lad den derefter lige få lov til at sætte sig i 1-2 minutter, og påfør derefter din læbestift og evt. lipliner, for et endnu mere skarpt og holdbart resultat.

For at opnå det absolut bedste resultat for din læbestift  kan det være en god ide, lige at fjerne de døde hudceller fra læberne med en læbe scrub, inden du påfører din læbe primer. Det hjælper til at læbestiften ligger endnu flottere, og ikke kommer til at se tør ud.

Boost din læbestift med læbe primer

Hvis du oplever at din læbestift har svært ved at holde, den flyder måske ud i de fine linjer, eller måske oplever du at dine læber bliver tørre og derved giver et kedeligt udtryk til din læbestift. Så vil du have stor glæde af at bruge en læbe primer.

Huden på vores læber er meget tynd og vi bruger hele tiden vores læber, både når vi taler, spiser drikker osv. Alt det kan være grunde til at din læbestift forsvinder i løbet af dagen.

En læbe primer ligger sig som et tynd lag oven på læben, som både vil fugte og udjævne. Den hjælper læbestiften til at binde bedre til læben, og derved holde bedre, samtidig med at den holder på fugten, og gør læben mere smidig, hvilket hjælper til at læbestiften ikke krakelerer.

Vi har alle naturligt små linjer på læberne, som læbestiften i nogle tilfælde kan komme til at fremhæve. En læbe primer ligger sig oven på læben og fylder de små linjer ud, hvilket giver en flot og jævn læbestift.

6 øjencremer, der gør en synlig forskel

Vi guider

6 øjencremer, der gør en synlig forskel

Af Ida Hinchely Kyhn

Trænger du til at starte dagen med friske øjne, så kan den rette øjencreme hjælpe dig lidt på vej. Vi har udvalgt seks af de bedste øjencremer, som gør en synlig forskel, hvis du døjer med tør hud under øjnene, mørke rande, træt og trist hudtone eller ønsker en øjencreme med opstrammende effekt. Og så guider vi også til øjencremer til de kære mænd.

Læs Mere
Sådan fjerner du vandfast mascara

Vi guider

Sådan fjerner du vandfast mascara

Af Trine Brøndsted

Bakser du også med at få fjernet den vandfaste mascara? Hjælpen ligger lige for. Vi giver dig de bedste tricks til at få bugt med selv den mest genstridige makeup.

Læs Mere
Sådan lægger du makeup, der passer din øjenform

Vi guider

Sådan lægger du makeup, der passer din øjenform

Af Nicci Welsh

Er du i tvivl, om hvordan du skal lægge en makeup, som passer godt til din øjenform? Her får du et par tips til, hvordan du kan fremhæve eller underspille dine træk og skabe en fin balance i dit look.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek