• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Vi guider

6 øjencremer, der gør en synlig forskel

Trænger du til at starte dagen med nye friske øjne, kan den rette øjencreme måske hjælpe dig lidt på vej. Vi har udvalgt fem af de bedste, som gør en synlig forskel, hvis du døjer med tørhedslinjer, mørke rande og træt og trist hudtone.

Det kan være svært at finde ud af hvilke øjencremer, der passer netop til din hud, hvad den skal indeholde, og hvordan den skal påføres. Læs med her og bliv en ekspert på området.

Det skal du vide, inden du går på jagt efter en øjencreme

Når du skal på udkig efter en øjencreme, er det vigtigt, at du gør dig nogle tanker om, hvad netop din hud behøver. Der er nemlig stor forskel på vores hud og derfor også på, hvordan vi plejer den på bedst mulig vis. Studer dit øjenområde i spejlet og læg mærke til hvilket hudproblem, der præger området. Er området for eksempel tørt, er der mørke rande, rynker eller pigmentpletter. Når du har fundet ud af, hvad dit problem er, kan øjencreme-jagten begynde.​​​​​​​

Agurk i hudpleje: Når din hudpleje går helt agurk

Spot Trenden

Agurk i hudpleje: Når din hudpleje går helt agurk

Agurk. Den lange, grønne sag, som din hud elsker. Den er rig på vand, virker kølende, og så indeholder den også stoffer, som stimulerer kollagen og elastin i din hud. Læs med og bliv klogere på, hvorfor du skal vælge hudpleje, som indeholder agurk.

Læs også

Sådan påfører du øjencreme

Påfør din øjencreme med langefingeren (den er ikke så stærk) og dup den forsigtigt på øjenbenet under øjet, uden at trække i huden. Du skal blot anvende en lille smule morgen og aften, og en tube på 15 ml bør kunne række til 4-6 måneder.

Øjencremen til din huds behov

Nå du skal investere i en øjencreme, kan du lige så godt vælge en, som er målrettet dine behov.

1.    Den til fine linjer og rynker

Er din hud begyndt at vise tegn på aldring, bør du gå efter en øjencreme, der indeholder anti-ageing ingredienser. Derfor bør du se efter, om produktet indeholder ingredienser som glycerin, sodium hyaluronate, butter, olier og fedtsyre.


’Plaisir Intensive Anti-Ageing Eye Cream’ indeholder disse ingredienser og er derfor særligt god til den aldrende hud. Cremen er specielt til dig, der er 55+, da den intensivt mindsker rynker og forynger hudens udseende omkring øjenpartiet.

2.    Den til mørke rande under øjnene

Ole Henriksen har taget kampen op for at mindske mørke rande og fine linjer i øjenomgivelserne med en øjencreme, der er inspireret af ’’bananpudder’’. Den lysner, farvekorrigerer og giver øjenområdet et mere friskt og glat look.


Øjencremen har en let og luftig konsistens, som fugter huden i dybden, der gør det lettere at lægge makeuppen og får den til at sidde bedre.

(153)
Ole Henriksen Truth Banana Bright Eye Cream 15 ml
399,95
Optjen 40 point


Psst! Modvirk også trætte øjne, mørke rander og hævelse ved at drikke rigeligt med vand og få nok søvn. Vand skyller kroppen igennem og opretholder en god nyre- og leverfunktion – og det kan ses på din hud under øjnene!

3.    Den til manden, der kan det hele

Er du ude efter en øjengele til en mand, der kan lidt af det hele? Så har Matas udviklet en anti-age 3-i-1 øjengele roll-on til mænd, som er uden parfume, og  er derfor også ideel til kvinder.


Øjengelen er til dig, som både lider af poser og rander under øjnene, mangler fugt og ønsker en øjengele, der mindsker aldersforandringer. Øjengelen har 3 rustfri metalkugler af stål, som virker kølende og sikrer, at produktet fordeles optimalt og præcist.


Derudover stimulerer den hudens mikrocirkulation og har et indhold af fugtgivende aloe vera og provitamin B5, der plejer og beskytter huden. For at beskytte huden mod ydre påvirkninger er gelen også tilsat UVA-filter.

4.    Den til sart hud

Er du en sart størrelse, når det kommer til hudpleje, er den her milde og nærende øjencreme lige dig. Matas Natur Øjencreme virker beskyttende og fugtgivende takket være E-vitamin, glycerin og aloe vera, og fordi den er rig på sheabutter føles den dejlig blød på huden.


Øjencremen er Svanemærket og deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark.Vidste du, at ...
rynker opstår hurtigere omkring øjnene, da huden ikke har talgkirtler her og derfor ikke producerer fedtstof – hudens naturlige smørelse?

5.    Den til pigmentpletter

Hvis du døjer med pigmentpletter i øjenområdet, er 'Peter Thomas Roth Retinol Fusion PM Eye Cream’ lige noget for dig. Foruden at udglatte de små rynke omkring øjnene går cremens indhold af nærende sheasmør og Vitamin C og E ind og beroliger den sarte hud i øjenområdet samtidig med at den tilføres aktive antioxidanter.


Den fugtgivende øjenceme kan anvendes både morgen og aften og giver hele øjenområdet en opfriskning og et mere ensartet udseende.

Peter Thomas Roth Retinol Fusion PM Eye Cream
371,95
Førpris 494,95
Optjen 38 point

6.    Den med solfaktor

Solen er skøn, men også en af hudens værste fjender, når det kommer til rynker og pigmentforandringer. Origins har derfor udviklet en nærende og let øjencreme med SPF 20, der fornyer og lysner huden under øjnene samtidig med at beskytte mod solens skadelige UVA- og UVB-stråler.


I cremen er der hvid te, som indeholder antioxidanter, der beskytter mod infrarøde stråler, ozon fra jordoverfladen og forurening. Ydermere forbedrer øjencremen hudens fugtniveau og glød med over 50%.​​​​​​​


Psst! Smilerynker giver liv og karakter til ansigtet, men din øjencreme kan tilføre fugt og pleje, så huden ser mere frisk og udglattet ud, når du ikke smiler.

Hvornår skal jeg tage øjencreme på?

Det er egentlig ligegyldig, om du tager øjencreme på før eller efter du har taget dag- eller natcreme på. Hvis du vil være sikker på, at din hud rundt om øjnene får mest gavn af din øjencreme, så bør du tage den på først, specielt, hvis du plejer at smøre din dag- eller natcreme ud i hele ansigtet.

Relaterede produkter

(95)
Clinique All About Eyes Rich 15 ml
294,95
Optjen 30 point
(62)
Ecooking Øjencreme 30 ml
292,95
Førpris 389,95
Optjen 30 point
(132)
Beauté Pacifique A-Vitamin Eyecreme Jar 15 ml
269,95
Optjen 27 point
(21)
Tromborg Eye Gel 15 ml
339,95
Optjen 34 point
(27)
Origins Plantscription Anti-Aging Power Eye Cream 15 ml
429,95
Optjen 43 point

Relaterede artikler

A-vitamin i hudpleje – bekæmp rynker og uren hud

Vi guider

A-vitamin i hudpleje – bekæmp rynker og uren hud

Af Trine Brøndsted

A-vitamin er ikke blot noget, vi spiser i maden og i kosttilskud. A-vitamin i hudplejeprodukter har en dokumenteret effekt i en grad, så vi slet ikke behøver at diskutere, hvorvidt det virker eller ej. Her er alt du skal vide om vidunderingrediensen.

Læs Mere
Olie: Guide til forskellige olier og deres fordele

Vi guider

Olie: Guide til forskellige olier og deres fordele

Olie har taget skønhedsverdenen med storm. Flere og flere inkorporerer olie som en del af den daglige skønhedsrutine. Bliv klogere på, hvad de gyldne dråber er særligt gode til.

Læs Mere
Vi tester 7 myter om kokosolie i hår- og hudpleje

Vi guider

Vi tester 7 myter om kokosolie i hår- og hudpleje

Af Isabel Marschall Thostrup

Kokosolie er blevet hyldet i skønhedsverdenen som et multiprodukt til både hudpleje, hårpleje og alt derimellem. Men hvad kan du egentlig bruge kokosolie til – og virker det? Her får du den store guide om kokosolie.

Læs Mere
8 af de skønneste hudplejehelte

Vi guider

8 af de skønneste hudplejehelte

Af Amalie Schiller

Har du også nogle helt særlige hudplejehelte, der til hverdag redder din hud med fugt, rens og pleje? For det har vi! Når det kommer til hudpleje har vi en bred vifte af superhelte, vores hud elsker, og i indlægget her skal det handle om 8 af dem.

Læs Mere