• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 270 butikker
  • Byt frem til 28/2-2022
  • Mere end 1000 brands
Menu
Vi guider

6 øjencremer, der gør en synlig forskel

Trænger du til at starte dagen med friske øjne, så kan den rette øjencreme hjælpe dig lidt på vej. Vi har udvalgt seks af de bedste øjencremer, som gør en synlig forskel, hvis du døjer med tør hud under øjnene, mørke rande, træt og trist hudtone eller ønsker en øjencreme med opstrammende effekt.

Det kan være svært at finde ud af hvilke øjencremer, der passer netop til din hud, hvad den skal indeholde, og hvordan den skal påføres. Læs med her og bliv en ekspert på området.

Øjencremer til seks forskellige behov:

1. Øjencreme til sart hud

Er du en sart størrelse, når det kommer til hudpleje, har vi samlet et par muligheder til dig her.

Et rigtig godt valg er Ecookings Øjencreme. Den er parfumefri og vegansk og eminent til at fjerne mørke rande og fine linjer om øjnene.

Søger du en effektiv øjencreme fra Matas, er Matas Natur Øjencreme, som  virker beskyttende og fugtgivende takket være E-vitamin, glycerin og aloe vera, og fordi den er rig på sheabutter.


Sidst men ikke mindst har vi gode, gamle Clinique med deres All About Eyes Rich øjencreme, der fugter og beroliger huden. Den er også parfumefri og er testet af øjenlæger, så perfekt til dig, med sart hud, der mangler fugt og spændstighed.

(103)
Clinique All About Eyes Rich 15 ml
294,95
Du optjener 30 point


Påfør din øjencreme med ringfingeren. Den giver det letteste tryk på den sarte hud om øjnene.

2. Øjencreme mod mørke rande

Ole Henriksen har taget kampen op for at mindske mørke rande og fine linjer i øjenomgivelserne med en øjencreme, der er inspireret af ’’bananpudder’’. Den lysner, farvekorrigerer og giver øjenområdet et mere friskt og glat look.


En anden øjencreme mod mørke rande er Origins Refreshing Eye Ginzing Cream, som indeholder C vitamin og niacinamid, som hjælper med at reducere det mørke under øjnene. Derudover har den et let perlemorsskær, som lysner øjenomgivelserne.

Til kamp mod mørke rande med Origins

Vi guider

Til kamp mod mørke rande med Origins

Findes der en kur mod mørke rande? Muligvis ikke. Men med Origins Ginzing Refreshing Eye Cream kommer du ret tæt på. Som navnet antyder, er det en let og forfriskende øjencreme, der både mindsker hævelser og gør dine øjenomgivelser mere klare og strålende. En cocktail, jeg i hvert fald ikke sagde nej til, da jeg blev spurgt, om jeg ville teste den – og nu vil jeg tage dig med på rejsen, da jeg fandt ud af, hvor vigtigt øjencreme faktisk er.

Læs også

3. Øjencreme til 'puffy eyes'

Oplever du, at have poser under øjnene? Eller er dine øjne ofte hævede, når du vågner? Så har vi et par øjencremer her, du kan tage et kig på.

Vi skal have fat i endnu en lækker sag fra danske Beauté Pacifique, nemlig deres Paradoxe Eye Creme. Den indeholder særligt aktive ingredienser, som giver øjenomgivelserne en opstramning og får dem til at syne yngre og mere fugtede.


Et andet godt bud til 'puffy eyes' er Avenes DermAbsolu Anti-age Øjencreme, som giver huden omkring dine øjne et ekstra boost af fugt, fasthed og vitalitet. Takket være den kølende massageapplikator vil øjenområdet synes friskere og mørke rande mindskes.

(175)
Beauté Pacifique Paradoxe Eye Creme 15 ml
269,95
Du optjener 27 point
Avene DermAbsolu Anti-age Øjencreme 15 ml
187,96
Førpris 234,95
Du optjener 19 point

4. Øjencreme til fine linjer og rynker

Er din hud begyndt at vise tegn på aldring, kan du gå efter en øjencreme, der indeholder anti-ageing ingredienser.

Filorga er lidt af en superhelt hvad angår anti-aging generelt. Med deres Time-Filler Absolute Wrinkles Correction Cream får du en øjencreme, der udglatter fine linjer, opstrammer og minimerer hævelser og mørke rande.

Ole Henriksens Wrinkle Blur Bakuchiol Eye Gel Crème er en anden anti age øjencreme, som mindsker rynker effektivt og samtidig er utrolig drøj i brug. Sidst men ikke mindst dufter den fantastisk!

Har du brug for en øjencreme, der reducerer rynker og samtidig mindsker mørke rande? Så kan det være Beauté Pacifiques Vitamin A Eyecreme, du skal klikke i kurven næste gang. Den lette formel indeholder vitamin A, som mindsker rynker synligt og effektivt.

Filorga Time-Filler Absolute Wrinkles Correction Cream 50 Ml
435,95
Førpris 544,95
Du optjener 44 point
(37)
Ole Henriksen Wrinkle Blur Bakuchiol Eye Gel Creme 18 ml
489,95
Du optjener 49 point
(158)
Beauté Pacifique A-Vitamin Eyecreme Pump 15 ml
269,95
Du optjener 27 point
Guide: hvilken øjencreme skal jeg bruge?

Vi guider

Guide: hvilken øjencreme skal jeg bruge?

Er du i tvivl om, hvilken øjencreme du skal vælge? Beauté Pacifique guider dig på vejen til at finde den øjencreme, der passer lige netop til dine behov.

Læs også

5. Øjencreme mod pigmentpletter

Hvis du døjer med pigmentpletter i øjenområdet, er Peter Thomas Roth Retinol Fusion PM Eye Cream lige noget for dig. Denne øjencreme indeholder retinol, så den udglatter effektivt de små rynker omkring øjnene. Derudover går cremens indhold af nærende sheasmør og Vitamin C og E ind og beroliger den sarte hud i øjenområdet samtidig med at den tilføres aktive antioxidanter.


Den fugtgivende øjenceme kan anvendes både morgen og aften og giver hele øjenområdet en opfriskning og et mere ensartet udseende.

Peter Thomas Roth Retinol Fusion PM Eye Cream
494,95
Du optjener 50 point


Vidste du, at ...
rynker opstår hurtigere omkring øjnene, da huden ikke har talgkirtler her og derfor ikke producerer fedtstof – hudens naturlige smørelse?

6. Øjencreme med solfaktor

Solen er skøn, men også en af hudens værste fjender, når det kommer til rynker og pigmentforandringer.


​​​​​​​Dermalogica har derfor udviklet en nærende og let øjencreme med SPF 15, der fornyer og lysner huden under øjnene samtidig med at beskytte mod solens skadelige UVA- og UVB-stråler. Det er specielt godt at tænke over, hvis du ønsker at reducere pigmentpletter og fine linjer under øjnene.

Dermalogica Total Eye Care 15 ml
399,95
Du optjener 40 point

Hvornår skal jeg tage øjencreme på?

Det er egentlig ligegyldig, om du tager øjencreme på før eller efter, du har taget dag- eller natcreme på. Hvis du vil være sikker på, at din hud rundt om øjnene får mest gavn af din øjencreme, så bør du tage den på først, specielt hvis du plejer at smøre din dag- eller natcreme i hele ansigtet.

Det skal du vide, når du på jagt efter en øjencreme

Når du skal på udkig efter en øjencreme, er det vigtigt, at du gør dig nogle tanker om, hvad netop din hud behøver. Der er nemlig stor forskel på vores hud og derfor også på, hvordan vi plejer den på bedst mulig vis. Studér dit øjenområde i spejlet og læg mærke til hvilket hudproblem, der præger området. Er området for eksempel tørt, er der mørke rande, rynker eller pigmentpletter. Når du har fundet ud af, hvad dit problem er, kan øjencreme-jagten begynde.

Relaterede produkter

(103)
Clinique All About Eyes Rich 15 ml
294,95
Du optjener 30 point
(142)
Beauté Pacifique A-Vitamin Eyecreme Jar 15 ml
269,95
Du optjener 27 point
(21)
Tromborg Eye Gel 15 ml
339,95
Du optjener 34 point

Relaterede artikler

A-vitamin i hudpleje – bekæmp rynker og uren hud

Vi guider

A-vitamin i hudpleje – bekæmp rynker og uren hud

Af Trine Brøndsted

A-vitamin er ikke blot noget, vi spiser i maden og i kosttilskud. A-vitamin i hudplejeprodukter har en dokumenteret effekt i en grad, så vi slet ikke behøver at diskutere, hvorvidt det virker eller ej. Her er alt du skal vide om vidunderingrediensen.

Læs mere
Olie: Guide til forskellige olier og deres fordele

Vi guider

Olie: Guide til forskellige olier og deres fordele

Olie har taget skønhedsverdenen med storm. Flere og flere inkorporerer olie som en del af den daglige skønhedsrutine. Bliv klogere på, hvad de gyldne dråber er særligt gode til.

Læs mere
Vi tester 7 myter om kokosolie i hår- og hudpleje

Vi guider

Vi tester 7 myter om kokosolie i hår- og hudpleje

Af Isabel Marschall Thostrup

Kokosolie er blevet hyldet i skønhedsverdenen som et multiprodukt til både hudpleje, hårpleje og alt derimellem. Men hvad kan du egentlig bruge kokosolie til – og virker det? Her får du den store guide om kokosolie.

Læs mere
14 af de skønneste hudplejehelte

Vi guider

14 af de skønneste hudplejehelte

Af Amalie Schiller

Har du også nogle helt særlige hudplejehelte, der til hverdag formår at redde din hud? For det har jeg og resten af mit team bag! Alt fra velplejende cremer, renseprodukter til masker, der gør en forskel. Ergo: når det kommer til hudpleje har vi en bred vifte af superhelte, vores hud elsker, og i indslaget her skal det handle om 14 af dem.

Læs mere