Neglepleje

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/4
Vælg filtre

Mærker

Pris

Finish

Egenskaber

Farveintensitet

Form

Indhold

Certificeringer

Farve

Størrelse

På abonnement

Bedømmelser

Aktuelt

119 produkter
119 produkter
Sorter efter: Mest populære
SPAR 44,-
CND Natural Nailcare Kit 14 ml + 15 ml
135 kr.179 kr.Spar 44,-
SPAR 13,-
KUN I MATAS
Nailster Neglebånds Olie Pen
36,95 kr.49,95 kr.Spar 13,-
SPAR 37,-
CND RescueRXx Daily Keratin Treatment Pen 2,5 ml
112,95 kr.149,95 kr.Spar 37,-
SPAR 32,-
CND SolarOil Nail & Cuticle Pen 2,5 ml
97,95 kr.129,95 kr.Spar 32,-
SPAR 51,-
OPI Nail Envy Original Nail Strengthener 15 ml
153,95 kr.204,95 kr.Spar 51,-
SPAR 29,-
OPI Pro Spa 8,6 ml
85,95 kr.114,95 kr.Spar 29,-
Depend 7day Neglelak
99,95 kr.
VI GUIDER
Manicure guide: Sådan passer du på dine negle
LÆS MERE
SPAR 30,-
CND Cuticle Eraser Gentle Exfoliator 15 ml
89,95 kr.119,95 kr.Spar 30,-
Depend Peeling Pen
69,95 kr.
Depend Neglebåndscreme 10 ml
59,95 kr.
SPAR 32,-
KUN I MATAS
Nailster Cuticle Oil Nr. 5
97,95 kr.129,95 kr.Spar 32,-
Forrige
Gå til side
1
ud af 4
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180

Hvorfor skal jeg pleje mine negle?

Smukke hænder, fødder og negle er ikke noget, der kommer af sig selv. De skal nemlig plejes. Man har i mange tusinder af år plejet hænder, fødder og negle, og det er der god grund til. I gamle dage førte manglende hygiejne til sygdom, og derfor fik man lavet manicure og pedicure for at forhindre dette. I dag plejer vi krop og sind for at få det godt med os selv – og for at fremstå pæne og velsoignerede. Netop hud, negle og ikke mindst håret er noget af det første, der bliver lagt mærke til, når vi møder nye mennesker. Derfor er det vigtigt at neglene er velplejede, at håret sidder flot, og at huden er glat og pæn. Ingen er født perfekt, og derfor har vi masser af produkter her på Matas.dk, der kan fremhæve dine bedste sider.

Men hvordan plejer du dine negle? Læs med her og find de rette produkter.

Forstærkende pleje

En neglehærder eller en negleforstærker, som det også hedder, er en god idé at bruge, hvis du har svage negle, som flosser. Den går nemlig ind og giver dine negle et kæmpe boost, der gør neglene mere modstanddygtige over for brud. Her kan du eksempelvis vælge Herôme Neglepleje Neglehærder Strong, som giver stærkere negle i løbet af 14-21 dage.

Negleolie

Neglebåndsolie er godt til mange problemer med dine negle. Forestil dig, at dine negle er som en gren, og hvis grenen mangler fugt, knækker den utrolig let, men hvis den er gennemfugtet, kan man nærmest slå knuder på den. Det er det samme med dine negle. Så hvis du vil have sunde, smukke og stærke negle, skal du have fat i en god negleolie. Da molekylerne i en negleolie er utroligt små, kan de trænge hurtigt ind i dine negle og efterlader ikke dine hænder fedtede, som hvis du eksempelvis brugte en almindelig madlavningsolie. Det er bedst at bruge negleolien 2-3 gange dagligt – og i teorien kan du ikke bruge den for meget. Neglene får aldrig nok. Du kan med fordel stille den ved siden af din tandbørste og bruge den, når du har børstet dine tænder.

Neglebåndspleje

Du kan også få en neglebåndsfjerner. Dette er en cremelignende konsistens, som du smører på dine neglebånd. Herefter går den ind og blødgører og løsner det fastgroede neglebånd. Det kan eksempelvis være Herômes Cuticle Remover.

Akut hjælp

Der findes mange forskellige slags pleje til neglene, og det kan være svært at finde hoved og hale i det hele. Hvis du har brug for akut hjælp til dine negle, kan det eksempelvis være at CND RescueRxx er din redning. Det gør en forskel for neglene på blot få dage.

Pleje til neglebidning

Bider du negle, og ønsker du at stoppe? Så kan du med fordel bruge neglepleje, som går ind og hjælper dig med at stoppe neglebidningen. Neglebidning er nemlig en skidt vane, og det kan hurtigt accellerere. Neglepleje til neglebidning er oftest en klar lak, som du lægger på din negl ligesom en neglelak, og så har den en meget bitter smag. Dette kan forhindre, at du bider dine negle. Lakken kan desuden bruges ovenpå almindelig neglelak.

Zita
Kosmetiker
Zita er uddannet kosmetiker og har ca. 10 års erfaring i skønhedsbranchen. Zita har en passion for hudpleje der virker, og hun vægter kvalitet og resultat ved brug af produkterne som det højeste. Derudover elsker Zita at rådgive og vejlede kunder, så de finder de produkter, der passer til netop dem. For Zita er det vig...
Min ekspertise er:
Hudpleje
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.