Vi guider

4 tips til at komme af med tørre og flossede negle

Tørre, flossede og tynde negle er irriterende og ødelægger de pæne, velplejede negle, som vi alle drømmer om. Heldigvis kan gode produkter rette op på det og give os stærke negle.

En knækket negl er, hvad der kan ske, men når dine negle er flossede i kanterne eller neglebåndene er revet op på flere af dine fingre, begynder det at blive irriterende. Vi giver dig 4 simple tricks til, hvordan du kan rette op på skaderne og få sunde og stærke negle.  ​​​​​​​

4 tips til at slippe af med flossede negle:

1

Giv dine negle en plejende olie  

En af grundene til at dine negle flosser er, at de er tørre og mangler fugt. Heldigvis kan du få fugt på flaske i form af en negleolie.


Produktet kommer i flere udgaver for eksempel i en klassisk neglelakversion med pensel, som gør det nemt at lægge den på.

​​​​​​​

Bruger du olien hver dag, vil du hurtigt se en forskel, og det gør bestemt ikke resultatet dårligere, hvis du bruger negleolien flere gange i løbet af dagen.  


Negleolien er også et vidunder produkt til at reparerer neglebånd og sikrer, at neglene bevares stærke og fleksible.


OPIPro Spa
194,95 kr.
(39)
CNDSolarOil Nail & Cuticle Care
139,95 kr.
(297)
2

Skadede og tørre negle  

Vi kender det nok alle sammen, neglene føles tørre, de flosser og knækker og er bare irriterende. Måske du har haft gle eller akryl på dine negle, eller har skiftet meget lak. Alt dette kan slide på neglene og gøre dem tørre og flossede.


Her kan en genopbyggende neglekur være en virkelig god ide.


Cnd Rescue er en neglekur der genopbygger keratinbindingerne i neglene. Den trænger ned i neglen og vil derfor ikke ligge et styrkende lag ovenpå neglen. Den er vildt god til personer med skadede og tørre negle da den genopbygger neglen inde i neglen.


Brug den en gang om dagen i et tyndt lag i minimum en uge, og ønsker du fuld effekt anbefales det at bruge den i 4 uger. Den skal ikke renses af, da den suger ned i neglen.


CNDRescueRxx Daily Keratin Treatment
229,95 kr.
(187)
3

Slip af med riller og tynde negle

Riller dine negle eller kender du følelsen af, at de er tynde og godt kunne bruge et ekstra lag, vil du elske, hvad et hærdende produkt kan gøre for dine negle.En neglehærder forstærker nemlig og flere af produkterne fungerer som en kur, hvor du lægger et lag hver eller hver anden dag i en periode og bliver belønnet med flotte, stærke negle.


CND har udviklet kuren RescueRXx™, som er til dig, der akut har brug for hjælp til at reparere skadet negle, som flækker og knækker nemt. Kreatinprotein er hovedbestanddelen i naturneglen og er det, som styrker vores negle. Derfor er kreatin også en af de vigtige ingredienser som CND bruger i deres kur. Produktet vandt en pris til Danish Beauty Award tilbage i 2016 og er stadig et hit i dag.


15m
CNDNail Strengthener RXx
239,95 kr.
(17)
SPAR 25%KØB 2
6504
Nilens JordNail Hardener
99,95 kr.
(35)
Vi tester 7 myter om kokosolie i hår- og hudpleje

Vi guider

Vi tester 7 myter om kokosolie i hår- og hudpleje

Kokosolie er blevet hyldet i skønhedsverdenen som et multiprodukt til både hudpleje, hårpleje og alt derimellem. Men hvad kan du egentlig bruge kokosolie til – og virker det? Her får du den store guide om kokosolie.

Læs også
4

Flosser dine neglebåndene?

Flossede neglebånd kan gøre rigtig ondt, og derfor gælder det om at give dem en plejende omgang i ny og næ for at komme de flossede neglebånd i forkøbet.


Ligner det at dine neglebånd nærmest er groet op ad neglen, kan det være fristende at skubbe dem ned, så de får en skarp, buet form. Men da neglebåndene har en beskyttende funktion mellem negl og hud, skal du helst undgå at skubbe dem ned for ofte.


Kan du ikke modstå fristelsen, er det vigtigt, at du gør det nænsomt og på den rigtige måde for eksempel med olie eller efter du har været i bad, hvor huden er mere fleksibel.

​​​​​​​

Brug en neglepind og ikke fingrene, når du presser neglebåndene ned.   


4,5 ml
MavalaNeglebåndspen
142,95 kr.
(44)
5

Kosttilskud der bidrager til at vedligeholde normale negle

Det kan være en god ide at pleje neglene indefra. Dette kan gøres ved at supplere din kost med et kosttilskud, med fokus på neglene.


En god start er selvfølgelig god og varieret kost, men ønsker du alligevel at gøre lidt ekstra for dine negle, kan du supplere med et kosttilskud.


Kosttilskud målrettet til neglene indeholder ofte blandt andet selen og zink. Disse mineraler bidrager begge til at vedligeholde normale negle, og så er kosttilskuddene nemme lige at tage. ​​​​​​​


SPAR 20%ABONNÉR
30 tabl.
New NordicNail Strong
199,95 kr.

Materialist med speciale i hudpleje, makeup og negle.


Zita er uddannet kosmetiker og har 10 års erfaring i skønhedsbranchen. Zita har en passion for hudpleje, makeup og negle og hun vægter kvalitet og resultat ved brug af produkterne som det højeste. Derudover elsker Zita at rådgive og vejlede kunder, så de finder de produkter, der passer til netop dem.

Relaterede produkter

KUN ONLINE
CNDRescueRxx Daily Keratin Treatment
69,95 kr.
(187)

Relaterede artikler

5 Hverdagstips til et sundt hår

Hairstudio

5 Hverdagstips til et sundt hår

Det kan være svært at vide, hvad vejen til et sundt hår er og hvordan man skal pleje det i dagligdagen. Materialist og stylist, Cecille, guider dig frem til de bedste tips.

Læs Mere
Tid til hjemmespa

Vi guider

Tid til hjemmespa

Af Alberte Sejling

Lige nu er der tid til masser af indendørs hygge, hvor du med fordel kan tage dig tid til selvforkælelse og lave din egen hjemmespa. Vi har samlet nogle af vores favorit welnessprodukter, som vil gøre din spaoplevelse endnu mere luksuriøs.

Læs Mere
9 tricks: Lær at lægge makeup på moden hud

Vi guider

9 tricks: Lær at lægge makeup på moden hud

Af Ida Hinchely Kyhn

Når man kommer op i alderen og får en moden hud, er det godt at kende nogle tips og tricks til at lære at lægge makeup på en 50+ hud. Vi har lavet en guide med 8 simple tricks, til hvordan du kan lægge en makeup på moden hud og komme til at se skøn ud.

Læs Mere
5 hormonforandringer: Hudpleje i overgangsalderen

Din sundhed

5 hormonforandringer: Hudpleje i overgangsalderen

Af Trine Brøndsted

Når vi kvinder kommer i overgangsalderen, ændrer vores hud sig. Den er nemlig påvirket af, at vores hormonbalance forandrer sig. Det kan betyde, at du skal vinke farvel til din yndlingscreme og skifte ud med nye plejeprodukter.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek