Vippeserum

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/2
Vælg filtre

Mærker

Pris

Indhold

Certificeringer

Form

Farve

Størrelse

Egenskaber

På abonnement

Prøv det på

Bedømmelser

Aktuelt

49 produkter
49 produkter
Sorter efter: Mest populære
Mavala Double Lash Serum 10 ml
239,95 kr.
FOREO IRIS™ Eyelash Serum 4,3 ml
529,95 kr.
MEDLEMSTREATSSPAR 20%
KUN ONLINE
Olaplex Lash Building Serum 4,5 ml
Medlemspris
479,96 kr.599,95 kr.Spar 120,-
Lavera Lash Care Serum
82,95 kr.
SPAR 98,-
Sanzi Beauty Eyelash Renewing Serum 7 ml
391,95 kr.489,95 kr.Spar 98,-
MEDLEMSTREATSSPAR 25%
Aurelia Conditioning Eye & Lash Cleanser 100 ml
Medlemspris
224,96 kr.299,95 kr.Spar 75,-
Sensai Lash Conditioner 10 ml
439,95 kr.
SPAR 52,-
Sanzi Beauty Eye Zone Conditioner Serum 8 ml
207,95 kr.259,95 kr.Spar 52,-
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Emma
Materialist og Helserådgiver
Min ekspertise er:
Hudpleje

Få lange og fyldige vipper med vippeserum

Det første vippeserum der kom på markedet var tilbage i 2009, og derfra har det kun fået lov til at udvikle sig og vokse sig større. Indenfor de seneste år er vippeserum noget der er blevet meget populært i blandt alle aldre, og er blevet en fast del af manges beauty-rutine.

Flere mærker er begyndt at tilføje vippeserum til deres sortiment, og det er der en god grund til. De fleste af os ønsker lange og fyldige øjenvipper, da det resulterer i at øjet synes mere klart og åbent, det giver  dermed ansigtet liv og et sundt udtryk. Og det kan noget så simplet som en god vippeserum klarer for os.

Hvem er vippeserum til?

Har du lige fået lavet et flot sæt eyelash extensions, eller påtænker at få det lavet? Så er det endnu en rigtig god grund, til at bruge en god vippeserum.

Du kan med fordel begynde at bruge en vippeserum inden du får sat eyelash extensions på, for at booste og styrke dine vipper, så de er robuste inden påsætning af extensions. Men også mens du har extensions på og efter de er faldet af igen, er det en rigtig god idé at fortsætte brugen af en god vippeserum, for at vipperne forsat forbliver fyldige, lange og stærke.

Vælg den rigtige vippeserum

Der er mange forskellige rigtige gode vippeserummer at vælge imellem. Ligeså mange forskellige der er, ligeså individuelt er det også hvilken man synes er bedst til ens egne vipper og behov.

Derfor kan det være svært at vide lige præcis hvilken serum man skal vælge. Det kan være at man igennem tiden bliver nødt til at afprøve nogle forskellige slags, før man finder frem til den, der passer allerbedst til lige netop dig.

Hvis man oplever at være mere sensitiv omkring øjenområdet, er der også her rigtig gode serummer der kan anbefales, bl.a.:

Sådan bruger du din vippeserum

Vippeserummet påføres på rene og tørre vipper, langs den øverste vippekant, en gang om dagen. Det er godt at undgå brugen af olieholdige produkter omkring øjenområdet og på vipperne, inden og efter påføring, da det kan hæmme indtrængningen i huden.

Det er bedst at påføre serummet om aftenen, da huden der er afrenset og fri for makeup, og så kan det rigtig ligge og arbejde i løbet at natten.

Der kan være lidt forskel fra serum til serum i forhold til fremgangsmåde, hvor mange uger i træk serummet skal påføres, og hvor hurtigt der ses resultater, men det står tydligt beskrevet på hvert enkelt serums emballage.

Vi tester vippeserum

Vi guider

Vi tester vippeserum

Drømmer du om lange, smukke øjenvipper – og har du overvejet at investere i et vippeserum? Så se med her, hvor vi tester forskellige sera og finder det bedste vippeserum. Vi kan allerede nu afsløre, at vi er imponerede over effekten af vidunder-produktet til vipperne, der får dem til at vokse i længde og tykkelse.

Læs Mere
12 kvinder tester: Nyt vippeserum fra Clinique

Vi guider

12 kvinder tester: Nyt vippeserum fra Clinique

Af Ida Hinchely Kyhn

Måske er du én af dem, der oplever at have svært ved at bruge vippeserum, da dine øjne kan blive røde, svie og løbe i vand? Så har vi en rigtig god nyhed til dig. Clinique har netop lanceret et nyt vippeserum specielt udviklet til dig, der har sensitive øjne. Serummet er parfumefrit og allergicertificeret og indeholder effektive ingredienser. Vi bad 12 skønne kvinder teste det – læs med her, og få deres oplevelse af det nye serum.

Læs Mere
Få de smukkeste bryn og vipper

Vi guider

Få de smukkeste bryn og vipper

Af Anja Mille Blum

Man siger, at øjnene er sjælens spejl, så det er med god grund, at mange ønsker at sætte lidt ekstra fokus på dem. I denne artikel guider vi til, hvordan du kan indramme øjnene med smukke bryn og fangende vipper.

Læs Mere