Vi guider
Vi tester vippeserum
Drømmer du om lange, smukke øjenvipper – og har du overvejet at investere i et vippeserum? Så se med her, hvor vi tester forskellige sera og finder det bedste vippeserum. Vi kan allerede nu afsløre, at vi er imponerede over effekten af vidunder-produktet til vipperne, der får dem til at vokse i længde og tykkelse.

Der er mange af os, der kæmper en kamp for at få vipperne til at blive længere. Heldigvis er der mange mærker, der har udviklet et vippeserum, og drømmer man om bambi-vipper, kan man passende investere i sådan ét. Det virkningsfulde eyelash serum har i  hvert fald fundet vej til vores hjerter, og i dagens skriv kan I se, hvilken effekt vippeserum har haft på vores øjenvipper. ​​​​​​​


”Mine vipper blev så lange, at de nærmest begyndte at kilde mine øjenlåg, og derfor stoppede jeg efter 4 ugers brug.”

Vippeserum - bedst i test

1. Xlash serum (Karina)

Jeg har altid haft meget korte og tynde øjenvipper. Mine nederste øjenvipper var nærmest længere end mine øverste øjenvipper. Jeg får bare vikke særlig lange øjenvipper – om det er på grund af mit Asian-gen, eller om jeg har været for grov mod mine vipper tidligere, det skal jeg ikke kunne sige. Men jeg var i hvert fald ikke i tvivl, da Michelle spurgte, om jeg ville teste Xlash – kæmpe JA!


De første 3-4 uger kunne jeg ikke se den store forskel. Jeg kunne dog godt mærke, at jeg havde fået flere vipper, men de var stadig meget korte. Jeg begyndte egentlig at tænke, at jeg nok ikke ville få de lange vipper, som mine skønne kollegaer begyndte at få. Men da jeg ramte uge 5, begyndte jeg virkelig at kunne se en forskel. Jeg fik længere vipper og flere små vippehår.


Let’s face it - jeg kommer nok aldrig til at få de der super-lange vipper, som rammer brilleglasset og kilder på øjenlåget, men jeg er simpelthen så glad for det resultat, jeg har fået. Især når jeg bruger min yndlingsmascara, Telescopic Extra Black fra L'oréal Paris.


Man skal bruge Xlash hver aften i mindst 8 uger. Jeg må indrømme, at jeg glemte det engang i mellem, eller også kunne jeg ikke overskue at rejse mig fra sengen for at hente den (don’t judge me). Jeg fik alligevel et pænt resultat, og det har også klart motiveret mig til at prøve at huske at få den brugt – fordi jeg nu ved, det virker. Jeg hverken haft svien eller irritation på øjnene ved at bruge den.

2. M2 Lash Serum (Michelle)

Jeg synes, mine før/efter billeder taler for sig selv: M2 Beauté Eyelash Serum kan altså noget, og det er uden tvivl det bedste vippeserum, jeg har prøvet.


På billedet har jeg brugt min favorit mascara fra Maybelline (Lash Sensational Mascara), og jeg er ret sikker på, at den er medskyldig i, at mine vipper er ”on point”.


Der står i vejledningen, at man kan se resultater efter 6-8 uger, men allerede efter 4 uger stoppede jeg med at bruge vippeserummet. Mine vipper var simpelthen blevet så lange, at de begyndte at kilde på mine øjenlåg. Jeg har derefter brugt M2’s øjenvippe serum et par gange om ugen for at holde liv i resultatet.


I min optik er dette øjenvippe serum bedst i test, og selvom det er en smule pebret, så er det alle skejserne værd.


#Tip! Du kan også prøve at bruge dit vippeserum på øjenbrynene. Det har jeg gjort – og selvom det kan være svært at fornemme, fordi jeg har tegnet mine bryn op, har det haft en stor effekt.

Vi tester: M2 Beauté vippe- og brynserum

Vi guider

Vi tester: M2 Beauté vippe- og brynserum

M2 Beauté har taget beauty-verdenen med storm med deres hypede bryn- og vippeserum. Vi har sat os for at teste, om produkterne er så gode, som folk siger (fingers crossed). Læs med, og hør vores skønne testpersoners oplevelser og resultater med M2 Beauté. Vi kan sige så meget, at 00’erne stjal alle tre testpersoners øjenbryn, så her håber de især på god effekt.

Læs også

Sarah Posin om M2 Vippeserum

Skønne Sarah Posin har også testet M2 Eyelash Serum, og hendes før/efterbilleder (uden mascara) får lov at stå for sig selv med et citat fra Sarah:  


"M2 Eyelash Serum er et af de bedste vippeserum produkter, jeg har prøvet, idet det skaber hurtigt og synlige resultater, som du kan se på mit før/efterbillede''.

3. Sanzi vippeserum (Anja)

“KÆMPE JA” var mit svar, da redaktionen spurgte, om jeg ville teste  Sanzi Beauty vippeserum.


Jeg har altid haft virkelig korte vipper, som har haft deres eget liv. Det har ikke været unormalt, at de har knækket og givet et underligt, ujævnt look i længden. Og jeg har altid tænkt, at jeg nok bare havde trukket det korteste strå på dén front.


I vejledningen står der, at man skal bruge Sanzis vippeserum hver aften i 6-8 uger for at se resultater. Selv efter de første 4 uger kunne jeg ikke se den store forskel. Mine vipper var da en smule kraftigere, og længdeforskellen havde også udlignet sig en smule, så mine vipper var mere ensartet. Så langt, så godt.
Men så skete der noget...


Jeg lagde faktisk ikke selv rigtig mærke til det, før jeg så efter-billederne. Og dér tabte jeg altså kæben. Wow, hvor er der altså bare sket meget de sidste 4 uger af min testperiode!


Mine vipper er ensartet, fyldige og lange, som de aldrig nogensinde har været før.
Selv mine veninder har kommenteret på det, og faktisk var der en af dem, der troede, at jeg havde fået lavet eyelash extentions. Men nope, jeg har altså groet de her bad boys helt selv!

4. Swiss Clinic Eyelash Serum (Amelie)

Hvordan er den at påføre og hvornår lægger du den på?
Swiss Lashes er virkelig nem at påføre med den tilhørende pensel. Jeg har lagt serum på morgen og aften hver dag i fire ugers tid.


Hvad synes du om resultatet?
Før jeg startede med testen var mine vipper tørre og lidt stive i det. Efter tre ugers brug af Swiss Lashes oplevede jeg, at få blødere, tættere og mørkere vipper.


Plusser: Jeg var nervøs for om serummet ville svie på huden omkring øjet, men jeg har slet ikke mærket nogle gener. Jeg oplevede, at få blødere og en smule tættere vipper.


Minusser: Det tager lang tid før jeg mærkede et resultat, ca. 3 uger, så det gælder om at være vedholdende. Jeg synes ikke der var en stor forskel i længden på mine vipper, men har i forvejen ret lange vipper, så måske det er derfor.​​​​​​​

Hvad er vippeserum?

Vippeserum er et serum, som indeholder aktive ingredienser, der går ind og plejer dine vipper og får dem til at vokse. Det kan både påføres i en tynd streg ovenpå øjenlåget lige ved vipperne eller på undervipperne, Men nogle vippesera bliver lagt på ligesom var det mascara, men pas på med ikke at få noget i øjnene, da det kan svie og gøre dine øjne irritable.

​​​​​​​

Der findes selvfølgelig flere forskellige ud over dem vi har testet her, blandt andet Xlash Eyelash Serum og Mavala Double Lash, der begge er populære bud på et vippeserum.

Redaktionen tester: bedste mascara

Vi guider

Redaktionen tester: bedste mascara

Mascara er den ting i makeuppungen vi her på redaktionen hverken kan og vil leve uden. Nogle fortrækker en mascara, der giver et intents og dramatisk look, mens andre elsker de lange og tynde vipper. Vi må nok erkende, at mascaraen er det produkt, vi har skiftet ud flest gange, siden vi i begyndelsen af teenageårene begyndte at eksperimentere med den billigste af slagsen, der lige præcis var nok lommepenge til. Nu har vi sat os for at teste nogle af de bedste mascaraer.

Læs også

Oprindelig et lægemiddel

Øjenvippeserum blev oprindelig opdaget, fordi et lægemiddel mod grøn stær havde den sideeffekt at vipperne blev lange, når det blev brugt.

​​​​​​​

De første produkt, der kom på markedet, målrettet at give lange øjenvipper var Latisse, og det kom på markedet i 2009. Latisse bliver ikke solgt i Danmark, da det indeholder bimatoprost, som tilhører gruppen prostaglandiner, og bimatopros er et lægemiddel.

Er øjenvippeserum farligt?

Det at bimatoprost er en prostagladin, er vigtigt, for det er roden til alle diskussioner om vippeserum er farligt. Der har været diskussioner ude om, hvorvidt vippeserum er et lægemiddel og ikke et kosmetisk produkt, og dermed også om det har bivirkninger, som f.eks. misfarvet iris. Fokus har været på om nogle af de bivirkninger, som var i det oprindelige lægemiddel mod grøn stær også fandtes i de vippesera som indeholder Prostaglandiner.  


M2 Beauté har været i søgelyset, da en læge mente, at det var et lægemiddel. Men det aktive stof, som findes i deres vippeserum, er ikke det samme, som det du finder i medicinen til grøn stær, men et lignende stof.

Test altid

Har du sarte og følsomme øjne, er det en god ide at være forsigtig. Det er trods alt et produkt som kommer meget tæt på øjnene. Bliver dine øjne røde eller irritable, så lad være med at bruge det vippeserum, men test en anden type.


Når du køber vippeserum i Danmark eller i Europa, så er du sikker på, at produktet er godkendt til kosmetisk brug.

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Vi tester: M2 Beauté vippe- og brynserum

Vi guider

Vi tester: M2 Beauté vippe- og brynserum

M2 Beauté har taget beauty-verdenen med storm med deres hypede bryn- og vippeserum. Vi har sat os for at teste, om produkterne er så gode, som folk siger (fingers crossed). Læs med, og hør vores skønne testpersoners oplevelser og resultater med M2 Beauté. Vi kan sige så meget, at 00’erne stjal alle tre testpersoners øjenbryn, så her håber de især på god effekt.

Læs Mere
Sarah Posin: Mine makeup favoritter

Vi guider

Sarah Posin: Mine makeup favoritter

Af Sarah Posin

I dag inviterer vi skønne og søde Sarah Posin inden for i Stories ”studiet”, og vi tager en snak om, hvilke makeupprodukter der er fast inventar i hendes kosmetikpung. Hun løfter også sløret for hemmeligheden bag hendes overdådigt lange øjenvipper, som mange af os sukker efter (amen, se dem lige engang). Læs med, hvis du gerne vil se hendes guide til et simpelt, men smukt look.

Læs Mere
5 tips til at få fyldigere bryn og vipper

Vi guider

5 tips til at få fyldigere bryn og vipper

Af Trine Brøndsted

Ønsker du stærke, sunde og smukke bryn og vipper? Så har vi i denne artikel samlet vores fem bedste tips til, hvordan du kan nå i mål med det bryn- og vippelook, du ønsker.

Læs Mere
Redaktionen tester: bedste mascara

Vi guider

Redaktionen tester: bedste mascara

Af Amalie Schiller

Mascara er den ting i makeuppungen vi her på redaktionen hverken kan og vil leve uden. Nogle fortrækker en mascara, der giver et intents og dramatisk look, mens andre elsker de lange og tynde vipper. Vi må nok erkende, at mascaraen er det produkt, vi har skiftet ud flest gange, siden vi i begyndelsen af teenageårene begyndte at eksperimentere med den billigste af slagsen, der lige præcis var nok lommepenge til. Nu har vi sat os for at teste nogle af de bedste mascaraer.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.