• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
Vi guider

Vi tester øjenvippeserum

Drømmer du om længere og fyldigere vipper og har du overvejet at investere i et øjenvippeserum? så læs med her. Vi har testet fem forskellige lash serum for at finde frem til hvilke, der virker bedst, og om prisen har nogen indflydelse på dem.

Øjenvippeserum har været på markedet en del år, og efterhånden er der rigtig mange mærker, som har et vippeserum. Vi har testet fem forskellige og kigger lidt på, hvad øjenvippeserum egentlig kan. Men først til testen.

Sådan testede vi øjenvippeserum

Vi har testet fem forskellige lash serum. Vi har testet hvert vippeserum i fire uger. Vi er jo forskellige personer med forskellige øjenvipper, så testen er selvfølgelig ikke videnskabelig, men en personlig oplevelse. Anbefalingerne til, hvordan man bruger vippeserumet er forskellige. Nogle skal anvendes morgen og aften, hvor andre kun skal påføres om aftenen inden sengetid. Vi har selvfølgelig fulgt produktets anbefaling. Se før- og efter-billederne her.

​​​​​​​

I bagklogskabens usigelige klarsyn, burde vi have taget før-billederne fra siden, så det ville være nemmere at spotte forskellen på vipperne på billedet.

Amelie: Blødere og tættere vipper

Hvordan er den at påføre og hvornår lægger du den på?
Swiss Lashes er virkelig nem at påføre med den tilhørende pensel. Jeg har lagt serum på morgen og aften hver dag i fire ugers tid.


Hvad synes du om resultatet?
Før jeg startede med testen var mine vipper tørre og lidt stive i det. Efter tre ugers brug af Swiss Lashes oplevede jeg, at få blødere, tættere og mørkere vipper.


Plusser: Jeg var nervøs for om serummet ville svie på huden omkring øjet, men jeg har slet ikke mærket nogle gener. Jeg oplevede, at få blødere og en smule tættere vipper.


Minusser: Det tager lang tid før jeg mærkede et resultat, ca. 3 uger, så det gælder om at være vedholdende. Jeg synes ikke der var en stor forskel i længden på mine vipper, men har i forvejen ret lange vipper, så måske det er derfor.​​​​​​​

(2)
Swiss Clinic Eyelash Enhancer Serum 6 ml
589,95
DU OPTJENER 59 Point

Mia: Den billige og parfumefrie

Jeg har testet GOSH Growth Serum ’The secret of longer lashes’. Hertil afprøvede jeg også en mascara fra GOSH Growth mascara ’The secret of longer lashes’, som de anbefales at bruge i samarbejde med vippeserummet.


Hvordan er den at påføre?
Jeg synes Gosh Growth serum er nem at lægge, da det er en lille fin, tynd pensel som jeg nemt kan lægge som en tynd eyelinerstreg.


Hvad synes du om resultatet?
Jeg synes jeg har fået tættere vipper, som giver et fyldigt og flot resultat, når jeg tager mascara på. Når jeg kigger godt efter synes jeg også, at de er blevet længere og lidt mørkere, men det kan være svært, at se, når jeg kigger på mine vipper hver dag og vænner mig til synet.


Plusser: Mine øjne er meget sarte og kan hurtigt blive røde og irriteret, hvis jeg bruger produkter, som er for kraftige. Gosh' vippeserum er uden parfume og parabener. Det synes jeg er et stort plus, når det har med mine øjne at gøre, da mine øjne hurtigt kan blive irriteret og få udbrud, hvis de produkter jeg bruger i det område, er alt for kraftige.


Minusser: Gosh Growth serum lover længere og kraftigere vipper efter to uger, jeg synes ikke jeg kunne se en effekt allerede to uger efter. Så hvis du ikke har tålmodighed skal du ikke bruge denne, men en der viser et hurtigere og tydeligere resultat.

Mascara – De 10 spørgsmål alle stiller

Vi guider

Mascara – De 10 spørgsmål alle stiller

En mascara er ikke blot en mascara, udvalget er efterhånden gigantisk. Vi ser nærmere på alt der er værd at vide, når det gælder mascara og svarer på de spørgsmål alle stiller.

Læs også

Trine: Den dyre, men mest effektive!

Hvordan er den at påføre, og hvornår lægger du den på?
M2 serummet minder mig om en flydende eyeliner, hvor der i låget er en lille pensel, som jeg bruger. Jeg skal påføre serummet langs med vippekanten på de øverste vipper hver aften. Det er nemt og enkelt, jeg skal kun lægge et enkelt strøg og det tager to sekunder.


Hvad synes du om resultatet?
Hold nu fast jeg har fået lange øjenvipper. Nogle af mine vipper er lange, nogle er virkelig lange, de vokser næsten vildt. Så jeg skal lige vænne mig til at styre dem med min mascara. M2 skriver at der kan gå op til 6 uger, før man ser forandringer, så jeg har testet i seks uger, men allerede efter 4 uger var mine vipper markant længere.


Plusser: Jeg er overrasket over hvor lange mine vipper er blevet. Der er ingen tvivl om at dette produkt holder hvad det lover. Alle jeg taler med, kommenterer på mine vipper, fordi de er blevet så lange. Længden er selvfølgelig tydeligst, når jeg har mascara på, da mine vippespidser er lyse og ikke så tydelige uden mascara.


Minusser: Serummet svir, når jeg tager produktet på, og det skulle jeg lige vænne mig til. Du kan også få en lilla misfarvning ved vippekanten, der hvor produktet bliver lagt. Men det synes jeg ikke rigtig jeg har fået. Prisen er rimelig pebret synes jeg, men produktet virker og jeg føler, at jeg får meget serum for pengene, jeg bruger jo næsten ikke noget pr. dag.

(220)
M2 Beauté Lashes Eyelash Activating Serum 5 ml
599,95
DU OPTJENER 60 Point

Cathrine: Til den tålmodige

Hvordan er den at påføre, og hvornår lægger du den på?
Den er nem at påføre, for du lægger den bare som en flydende eyeliner langs den øverste vippekant. Jeg påførte den (næsten!) hver aften inden sengetid på nyrenset hud og øjne.


Hvad synes du om resultatet?
Jeg havde naturligvis drømt om den helt store synlige vippe-forvandling, men det fik jeg tydeligvis ikke. Mine vipper er fra naturens side ret lyse og relativt korte, som gør det endnu mere svært at registrere en vækst – især på billeder. Jeg ved ikke, om det er noget jeg bilder mig ind, men selv om jeg ikke kan spotte nogle synlige forandringer som sådan, så føles det alligevel, som om at jeg har fået mere vippe at lægge mascara på nu. Jeg vil bestemt bruge serummet helt op, og krydser fingre for, at der kommer flere synlige resultater om et par uger.  


Plusser: Et stort plus er, at serummet er hormonfrit. Det er 100 % naturligt og indeholder 8 aktive ingredienser som bl.a. zink, glycin, d-panthenol og hyaluronsyre, der styrker hårene og stimulerer væksten. Serummets fine resultater er dokumenteret i en række kliniske studier, men der er dog ingen resultatgaranti og resultatet kan altså variere fra person til person. Serummet har vundet den anerkendte pris ʻIn-Cosmetics 2014 Silver Award’, så den må bestemt have skabt synlige resultater for andre.    


Minusser: Den mørke farve, som produktet lover, har jeg ikke fået endnu. Måske skyldes det, at jeg “kun” har anvendt serummet i knapt 4 uger og ikke i de 6 uger, som produktet lægger op til.(0)
âme pure Lash Boost 3 ml
Medlemspris 324,97
Ikke medlem 499,95
DU OPTJENER 33 Point
Redaktionen tester 8 af de bedste mascaraer i 2020

Vi guider

Redaktionen tester 8 af de bedste mascaraer i 2020

På redaktionen har vi lavet en mascara test, hvor vi tester 8 mascaraer fra forskellige mærker, så du kan finde vej gennem mascara junglen - uden at skulle prøve dem alle selv.

Læs også

Hvad er vippeserum?

Vippeserum er et serum, som indeholder aktive ingredienser, der går ind og plejer dine vipper og får dem til at vokse. Det kan både påføres i en tynd streg ovenpå øjenlåget lige ved vipperne eller på undervipperne, Men nogle vippesera bliver lagt på ligesom var det mascara, men pas på med ikke at få noget i øjnene, da det kan svie og gøre dine øjne irritable.

​​​​​​​

Der findes selvfølgelig flere forskellige ud over dem vi har testet her, blandt andet Xlash Eyelash Serum og Mavala Double Lash, der begge er populære bud på et vippeserum.

Oprindelig et lægemiddel

Øjenvippeserum blev oprindelig opdaget, fordi et lægemiddel mod grøn stær havde den sideeffekt at vipperne blev lange, når det blev brugt.

​​​​​​​

De første produkt, der kom på markedet, målrettet at give lange øjenvipper var Latisse, og det kom på markedet i 2009. Latisse bliver ikke solgt i Danmark, da det indeholder bimatoprost, som tilhører gruppen prostaglandiner, og bimatopros er et lægemiddel.

Er øjenvippeserum farligt?

Det at bimatoprost er en prostagladin, er vigtigt, for det er roden til alle diskussioner om vippeserum er farligt. Der har været diskussioner ude om, hvorvidt vippeserum er et lægemiddel og ikke et kosmetisk produkt, og dermed også om det har bivirkninger, som f.eks. misfarvet iris. Fokus har været på om nogle af de bivirkninger, som var i det oprindelige lægemiddel mod grøn stær også fandtes i de vippesera som indeholder Prostaglandiner.  


M2 Beauté har været i søgelyset, da en læge mente, at det var et lægemiddel. Men det aktive stof, som findes i deres vippeserum, er ikke det samme, som det du finder i medicinen til grøn stær, men et lignende stof.

Test altid

Har du sarte og følsomme øjne, er det en god ide at være forsigtig. Det er trods alt et produkt som kommer meget tæt på øjnene. Bliver dine øjne røde eller irritable, så lad være med at bruge det vippeserum, men test en anden type.


Når du køber vippeserum i Danmark eller i Europa, så er du sikker på, at produktet er godkendt til kosmetisk brug.

Relaterede produkter

(16)
Maybelline Lash Sensational Boosting Serum
99,95
DU OPTJENER 10 Point
(4)
LONG4LASHES Gold Eyelash Enhancing Serum 4 ml
499,95
DU OPTJENER 50 Point
(2)
Elizabeth Arden Prevage Clinical Lash and Brow Serum 4 ml
739,95
DU OPTJENER 74 Point
(11)
Filorga Optim Eyes Lashes & Brows 2 x 6,5 Ml
429,95
DU OPTJENER 43 Point
(2)
Vichy Vichy Liftactiv Serum 10 Eyes and Lashes 15 ml
284,95
DU OPTJENER 29 Point

Relaterede artikler

Falske øjenvipper – den ultimative guide

Vi guider

Falske øjenvipper – den ultimative guide

Af Trine Brøndsted

Vi kan alle sammen have brug for at give øjnene lidt ekstra, og falske øjenvipper er den perfekte måde at sætte fokus på øjnene. Vi guider dig til kunstige vipper til hverdag og fest.

Læs Mere
5 tips til at få fyldigere bryn og vipper

Vi guider

5 tips til at få fyldigere bryn og vipper

Af Trine Brøndsted

Korte vipper og ufrivillig tynde bryn er der ingen, der drømmer om. Heldigvis er der masser du kan gøre for at få fyldigere bryn og vipper, som et øjenvippe og øjenbryn serum, men også kosttilskud.

Læs Mere
Primer guide: Find primeren til netop dit behov

Vi guider

Primer guide: Find primeren til netop dit behov

Af Isabel Marschall Thostrup

Tør hud, forstørrede porrer, rødme eller skinnende t-zone? Der er ikke en one size fits all, når det kommer til primere, så tag et kig på primerguiden her, og find den helt rette til dit behov.

Læs Mere
Mascara – De 10 spørgsmål alle stiller

Vi guider

Mascara – De 10 spørgsmål alle stiller

Af Trine Brøndsted

En mascara er ikke blot en mascara, udvalget er efterhånden gigantisk. Vi ser nærmere på alt der er værd at vide, når det gælder mascara og svarer på de spørgsmål alle stiller.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret