• Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Byt i forretning
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
  • Afsendes indenfor 1-4 dage

Psst... 20% på alt gælder kun til midnat (medlemstilbud)

Vi guider

Vi tester øjenvippeserum

Drømmer du om længere og fyldigere vipper og har du overvejet at investere i et øjenvippeserum? så læs med her. Vi har testet fem forskellige vippesera for at finde frem til hvilke, der virker bedst, og om prisen har nogen indflydelse på dem.

Øjenvippeserum har været på markedet en del år, og efterhånden er der rigtig mange mærker, som har et vippeserum. Vi har testet fem forskellige og kigger lidt på, hvad øjenvippeserum egentlig kan. Men først til testen.

Sådan testede vi øjenvippeserum

Vi har testet fem forskellige vippesera. Vi har testet hvert vippeserum i fire uger. Vi er jo forskellige personer med forskellige øjenvipper, så testen er selvfølgelig ikke videnskabelig, men en personlig oplevelse. Anbefalingerne til, hvordan man bruger vippeserumet er forskellige. Nogle skal anvendes morgen og aften, hvor andre kun skal påføres om aftenen inden sengetid. Vi har selvfølgelig fulgt produktets anbefaling. Se før- og efter-billederne her.

I bagklogskabens usigelige klarsyn, burde vi have taget før-billederne fra siden, så det ville være nemmere at spotte forskellen på vipperne på billedet.

Amelie: Blødere og tættere vipper

Hvordan er den at påføre og hvornår lægger du den på?
Swiss Lashes er virkelig nem at påføre med den tilhørende pensel. Jeg har lagt serum på morgen og aften hver dag i fire ugers tid.


Hvad synes du om resultatet?
Før jeg startede med testen var mine vipper tørre og lidt stive i det. Efter tre ugers brug af Swiss Lashes oplevede jeg, at få blødere, tættere og mørkere vipper.


Plusser: Jeg var nervøs for om serummet ville svie på huden omkring øjet, men jeg har slet ikke mærket nogle gener. Jeg oplevede, at få blødere og en smule tættere vipper.


Minusser: Det tager lang tid før jeg mærkede et resultat, ca. 3 uger, så det gælder om at være vedholdende. Jeg synes ikke der var en stor forskel i længden på mine vipper, men har i forvejen ret lange vipper, så måske det er derfor.​​​​​​​

Swiss Clinic Eyelash Enhancer Serum 6 ml
Medlemspris 471,96
Ikke medlem 589,95
DU OPTJENER 48 Point

Mia: Den billige og parfumefrie

Jeg har testet GOSH Growth Serum ’The secret of longer lashes’. Hertil afprøvede jeg også en mascara fra GOSH Growth mascara ’The secret of longer lashes’, som de anbefales at bruge i samarbejde med vippeserummet.


Hvordan er den at påføre?
Jeg synes den er nem at lægge, da det er en lille fin, tynd pensel som jeg nemt kan lægge som en tynd eyelinerstreg.


Hvad synes du om resultatet?
Jeg synes jeg har fået tættere vipper, som giver et fyldigt og flot resultat, når jeg tager mascara på. Når jeg kigger godt efter synes jeg også, at de er blevet længere og lidt mørkere, men det kan være svært, at se, når jeg kigger på mine vipper hver dag og vænner mig til synet.


Plusser: Mine øjne er meget sarte og kan hurtigt blive røde og irriteret, hvis jeg bruger produkter, som er for kraftige. GOSHs vippeserum er uden parfume og parabener. Det synes jeg er et stort plus, når det har med mine øjne at gøre, da mine øjne hurtigt kan blive irriteret og få udbrud, hvis de produkter jeg bruger i det område, er alt for kraftige.


Minusser: De lover længere og kraftigere vipper efter to uger, jeg synes ikke jeg kunne se en effekt allerede to uger efter. Så hvis du ikke har tålmodighed skal du ikke bruge denne, men en der viser et hurtigere og tydeligere resultat.

Gosh Copenhagen Growth Serum The Secret of Longer Lashes
Medlemspris 199,96
Ikke medlem 249,95
DU OPTJENER 20 Point
Gosh Copenhagen Growth Mascara The Secret of Longer Lashes Black
Medlemspris 159,96
Ikke medlem 199,95
DU OPTJENER 16 Point
Mascara – De 11 spørgsmål alle stiller

Vi guider

Mascara – De 11 spørgsmål alle stiller

En mascara er ikke blot en mascara, udvalget er efterhånden gigantisk. Vi ser nærmere på alt der er værd at vide, når det gælder mascara og svarer på de spørgsmål alle stiller.

Læs også

Trine: Den dyre, men mest effektive!

Hvordan er den at påføre, og hvornår lægger du den på?
M2 serummet minder mig om en flydende eyeliner, hvor der i låget er en lille pensel, som jeg bruger. Jeg skal påføre serummet langs med vippekanten på de øverste vipper hver aften. Det er nemt og enkelt, jeg skal kun lægge et enkelt strøg og det tager to sekunder.


Hvad synes du om resultatet?
Hold nu fast jeg har fået lange øjenvipper. Nogle af mine vipper er lange, nogle er virkelig lange, de vokser næsten vildt. Så jeg skal lige vænne mig til at styre dem med min mascara. M2 skriver at der kan gå op til 6 uger, før man ser forandringer, så jeg har testet i seks uger, men allerede efter 4 uger var mine vipper markant længere.


Plusser: Jeg er overrasket over hvor lange mine vipper er blevet. Der er ingen tvivl om at dette produkt holder hvad det lover. Alle jeg taler med, kommenterer på mine vipper, fordi de er blevet så lange. Længden er selvfølgelig tydeligst, når jeg har mascara på, da mine vippespidser er lyse og ikke så tydelige uden mascara.


Minusser: Serummet svir, når jeg tager produktet på, og det skulle jeg lige vænne mig til. Du kan også få en lilla misfarvning ved vippekanten, der hvor produktet bliver lagt. Men det synes jeg ikke rigtig jeg har fået. Prisen er rimelig pebret synes jeg, men produktet virker og jeg føler, at jeg får meget serum for pengene, jeg bruger jo næsten ikke noget pr. dag.

FAST LAV PRIS
M2 Beauté Lashes Eyelash Activating Serum 5 ml
599,95
DU OPTJENER 60 Point

Cathrine: Til den tålmodige

Hvordan er den at påføre, og hvornår lægger du den på?
Den er nem at påføre, for du lægger den bare som en flydende eyeliner langs den øverste vippekant. Jeg påførte den (næsten!) hver aften inden sengetid på nyrenset hud og øjne.


Hvad synes du om resultatet?
Jeg havde naturligvis drømt om den helt store synlige vippe-forvandling, men det fik jeg tydeligvis ikke. Mine vipper er fra naturens side ret lyse og relativt korte, som gør det endnu mere svært at registrere en vækst – især på billeder. Jeg ved ikke, om det er noget jeg bilder mig ind, men selv om jeg ikke kan spotte nogle synlige forandringer som sådan, så føles det alligevel, som om at jeg har fået mere vippe at lægge mascara på nu. Jeg vil bestemt bruge serummet helt op, og krydser fingre for, at der kommer flere synlige resultater om et par uger.  


Plusser: Et stort plus er, at serummet er hormonfrit. Det er 100 % naturligt og indeholder 8 aktive ingredienser som bl.a. zink, glycin, d-panthenol og hyaluronsyre, der styrker hårene og stimulerer væksten. Serummets fine resultater er dokumenteret i en række kliniske studier, men der er dog ingen resultatgaranti og resultatet kan altså variere fra person til person. Serummet har vundet den anerkendte pris ʻIn-Cosmetics 2014 Silver Award’, så den må bestemt have skabt synlige resultater for andre.    


Minusser: Den mørke farve, som produktet lover, har jeg ikke fået endnu. Måske skyldes det, at jeg “kun” har anvendt serummet i knapt 4 uger og ikke i de 6 uger, som produktet lægger op til.âme pure Lash & Brows Enhancer Glitter Gaveæske
Medlemspris 399,96
Ikke medlem 499,95
DU OPTJENER 40 Point
7 fejl du ikke må begå med din mascara

Vi guider

7 fejl du ikke må begå med din mascara

Mascaraen behøver ikke nogen yderligere introduktion. Vi er mange, der bruger den hver dag, og den er måske den del af vores rutine, de færreste af os vil undvære. Men selvom du bruger mascara hver dag, har du så helt styr på, hvordan du gør?

Læs også

Hvad er vippeserum?

Vippeserum er et serum, som indeholder aktive ingredienser, der går ind og plejer dine vipper og får dem til at vokse. Det kan både påføres i en tynd streg ovenpå øjenlåget lige ved vipperne eller på undervipperne, Men nogle vippesera bliver lagt på ligesom var det mascara, men pas på med ikke at få noget i øjnene, da det kan svie og gøre dine øjne irritable.

Oprindelig et lægemiddel

Øjenvippeserum blev oprindelig opdaget, fordi et lægemiddel mod grøn stær havde den sideeffekt at vipperne blev lange, når det blev brugt.

​​​​​​​

De første produkt, der kom på markedet, målrettet at give lange øjenvipper var Latisse, og det kom på markedet i 2009. Latisse bliver ikke solgt i Danmark, da det indeholder bimatoprost, som tilhører gruppen prostaglandiner, og bimatopros er et lægemiddel.

Er øjenvippeserum farligt?

Det at bimatoprost er en prostagladin, er vigtigt, for det er roden til alle diskussioner om vippeserum er farligt. Der har været diskussioner ude om, hvorvidt vippeserum er et lægemiddel og ikke et kosmetisk produkt, og dermed også om det har bivirkninger, som f.eks. misfarvet iris. Fokus har været på om nogle af de bivirkninger, som var i det oprindelige lægemiddel mod grøn stær også fandtes i de vippesera som indeholder Prostaglandiner.  M2 Beauté har været i søgelyset, da en læge mente, at det var et lægemiddel. Men det aktive stof, som findes i deres vippeserum, er ikke det samme, som det du finder i medicinen til grøn stær, men et lignende stof.

Test altid

Har du sarte og følsomme øjne, er det en god ide at være forsigtig. Det er trods alt et produkt som kommer meget tæt på øjnene. Bliver dine øjne røde eller irritable, så lad være med at bruge det vippeserum, men test en anden type.

Når du køber vippeserum i Danmark eller i Europa, så er du sikker på, at produktet er godkendt til kosmetisk brug

Relaterede produkter

Minimumskøb 3 stk
Helsekost diverse Kokosdrik 33% kokos Øko 1000 ml
Medlemspris stk. 20,76
Ikke medlem 25,95
DU OPTJENER 3 Point
Crunchy granola hindbær blåbær græskar Ren 500 g
Medlemspris 39,96
Ikke medlem 49,95
DU OPTJENER 4 Point
Minimumskøb 3 stk
Havredrik Ø Isola Bio 1 l
Medlemspris stk. 15,96
Ikke medlem 19,95
DU OPTJENER 2 Point
Gojibær m. chokolade Superfruit 200 g
Medlemspris 71,20
Ikke medlem 89,00
DU OPTJENER 8 Point
Crunchy pekannød æble kardemomme Renée Vol 500 g
Medlemspris 43,20
Ikke medlem 54,00
DU OPTJENER 5 Point

Relaterede artikler

Foundation – alt hvad du behøver at vide

Vi guider

Foundation – alt hvad du behøver at vide

Af Trine Brøndsted

Foundation er grundlaget for den perfekte makeup, hvad enten det er til hverdag eller fest. Men afhængig af hudtype og det look du går efter, er der forskellige typer af foundation og teknikker, du kan bruge, når du skaber din base.

Læs Mere
Kend forskel på facial mists og setting sprays

Vi guider

Kend forskel på facial mists og setting sprays

Af Isabel Marschall Thostrup

Kender du forskellen på de forskellige face sprays, der findes? Det er ikke helt simpelt at finde rundt i, for nogle fungerer nærmest som en skin tonic på spray, mens andre er lavet til at holde makeuppen på plads, og en helt tredje slags både fugter huden og redder makeuppen. Få en guide til dem her, så du kan vælge rigtigt.

Læs Mere
Primer guide: Find primeren til netop dit behov

Vi guider

Primer guide: Find primeren til netop dit behov

Af Isabel Marschall Thostrup

Tør hud, forstørrede porrer, rødme eller skinnende t-zone? Der er ikke en one size fits all, når det kommer til primere, så tag et kig på primerguiden her, og find den helt rette til dit behov.

Læs Mere
Mascara – De 11 spørgsmål alle stiller

Vi guider

Mascara – De 11 spørgsmål alle stiller

Af Trine Brøndsted

En mascara er ikke blot en mascara, udvalget er efterhånden gigantisk. Vi ser nærmere på alt der er værd at vide, når det gælder mascara og svarer på de spørgsmål alle stiller.

Læs Mere
  • Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Byt i forretning
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
  • Afsendes indenfor 1-4 dage