Blyantspidsere

Mest populære
Vælg filtre

Mærker

Pris

Indhold

Certificeringer

Bedømmelser

Aktuelt

6 produkter
6 produkter
Sorter efter: Mest populære
Emma
Materialist og Helserådgiver
Min ekspertise er:
Hudpleje

Blyantspidser til makeuppungen

Blyantspidsere er et undværlig produkt i din makeuppung, toiletaske eller der hvor du opbevarer dit makeup. Med en makeup blyantspidser er der ingen undskyldninger for ikke at have spidse blyanter om det så gælder dine lipliner, eyeliner eller bryn-blyanter.  Med en blyantspidser har du altid de bedste forudsætninger til en skarp makeup.

Derfor kan du ikke bruge blyantspidseren fra penalhuset

Vi alle kender blyantspidseren fra vores gamle penalhus, som alligevel  ligger ovre i skuffen, det frister os at give den et forsøg inden vi går ud og investere i en til makeup. Men lad den endelig ligge, for den er nemlig ikke beregnet til dine makeup blyanter men i stedet til blyanter af bly. Det betyder altså at den vil ødelægge dit produkt frem for at spidse det - det er både spild af penge og din tid.

Blyantspiser til din makeup hos Matas

Hos Matas findes der forskellige varianter af blyantspidsere fordi makeup blyanter fås i forskellige tykkelser. Lipliner er ofte tynde, hvorimod eyeliner fås i både tynde og tykke blyanter, det samme gør sig gældende i blyanter til bryn. Blyantspidserne findes både med og uden opsamler og med forskellige størrelser hul alt efter tykkelsen på dine blyanter. Du kan ved at klikke på produkterne, læse nærmere om hvilken der passer bedst til dig og dit behov. ​​​​​​​

Hverdagsmakeup: Så let kan det gøres!

Matas LIVE

Hverdagsmakeup: Så let kan det gøres!

Af Matas

Velkommen til Matas Skønhedssalon! I denne LIVE gør vi dig klogere på, hvordan du kan lægge den smukkeste hverdagsmakeup. Vi tester både nogle lette skønhedsteknikker af, giver dig den fulde how-to-guide, og så viser vi, hvordan du med få produkter og steps kan skabe et naturligt og let makeuplook på 5 minutter. Vi har inviteret en masse populære makeupprodukter med i studiet, som vi viser, hvordan man bruger i aktion, så du kan blive godt klædt på til at skabe looket derhjemme.

Læs Mere
Læg en makeup, der matcher dit stjernetegn

Vi guider

Læg en makeup, der matcher dit stjernetegn

Af Cathrine Park

Har du nogensinde overvejet, at din fødselsdato kunne have en betydning for, hvordan du foretrækker din makeup? Ja, tro det eller ej, men makeup, der matcher dit stjernetegn, er faktisk blevet ting, og her viser vi det oplagte signaturlook til netop dit tegn. Så lad dig inspirere – eller kig med for sjov.

Læs Mere
Makeup i komplementærfarver

Grib stilen

Makeup i komplementærfarver

Af Liv Rasmussen

Blå er årets farve i 2020 og klæder de fleste i øjenmakeup. Men tør du kaste dig ud i en kontrast med orange læber? Bliv inspireret af lookets toner her.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.