• Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 279 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret

Makeup

Makeup er en trofast følgesvend i de flestes skønhedsrutiner, hvad end det drejer sig om et festligt eller mere naturligt look.
Find et eksklusivt udvalg af neglelak, foundation, mascara, vipper og meget mere på matas.dk.

1318 produkter
Mest populære
Produkter pr.side: 36 60 120 180
Side: 1 / 37
Vælg filtre

Det naturlige valg

På abonnement

Mærker

Pris

Indhold (1)

Vegansk

Certificeringer

Farve

Bedømmelser

Aktuelt

1318 produkter
Sortér efter: Mest populære
(26)
Irina The Diva Irina The Diva #GlamGoalsPalette
299,95
DU OPTJENER 30 Point
(20)
NYX PROFESSIONAL MAKEUP Control Freak Eye Brow Gel Clear
59,95
Førpris 69,95
DU OPTJENER 6 Point
(4)
MIILD Multi Cheeks Brush 03
209,95
DU OPTJENER 21 Point
(10)
MIILD Mineral Blush 01 Peach Pellucid
249,95
DU OPTJENER 25 Point
(14)
NYX PROFESSIONAL MAKEUP Concealer Wand Fair
69,95
Førpris 79,95
DU OPTJENER 7 Point
(4)
MIILD Skin Coverage Brush 02
209,95
DU OPTJENER 21 Point
(11)
MIILD Mineral Blush 03 Rose Reverie
249,95
DU OPTJENER 25 Point
(1)
MIILD Eyebrow & Liner Brush 05
139,95
DU OPTJENER 14 Point
(7)
MIILD Mineral Blush 02 Beige Aura
249,95
DU OPTJENER 25 Point
(9)
HairLust Eyelash Enhancing Serum 8 ml
449,95
DU OPTJENER 45 Point
(8)
MIILD Kabuki Brush 01
259,95
DU OPTJENER 26 Point
(20)
NYX PROFESSIONAL MAKEUP Pore Filler
129,95
DU OPTJENER 13 Point
(7)
IDUN Minerals Magna Lengthening Mascara
199,95
DU OPTJENER 20 Point
(20)
Gosh Copenhagen Defining Brow Gel
79,95
DU OPTJENER 8 Point
(1)
Physicians Formula Murumuru Butter Bronzer Light Bronzer
120,95
Førpris 149,95
DU OPTJENER 13 Point
(2)
e.l.f. Blemish Control Primer
84,95
DU OPTJENER 9 Point
(17)
NYX PROFESSIONAL MAKEUP Matte Liquid Liner Black
79,95
DU OPTJENER 8 Point
Forrige
Gå til side
1
ud af 37
Næste
Produkter pr.side: 36 60 120 180

Øjne og vipper

Dine øjne kan du først og fremmest give lidt mere liv og glød ved at påføre en øjenskygge i en skarp, en nedtonet eller helt neutral farve. Den neutrale kan du påføre, hvis du vil give dine øjenlåg lidt shine, men også hvis du vil skabe en mere ensartet farve i området omkring øjnene.

Vil du også gerne markere og fremhæve dine øjne, er en mascara alfa og omega, og for de fleste er en mascara det absolut vigtigste redskab i makeuppungen. En mascara kan fås i forskellige farver, som sort, brun og blå, men det er den helt klassiske sorte, de fleste foretrækker – sort, ja, men også en vandfast en af slagsen. En vandfast mascara er nemlig god til at stå imod det ustadige danske vejr eller en rejse sydpå, hvor de fleste timer bliver brugt på at plaske rundt i poolen. Rund din øjenmakeup af med at lægge en eyeliner på den våde kant ved øjet for at skrue yderligere op for dine øjnes intensitet.

Kinder

Du kan fremhæve dine kindben eller skabe et mere solkysset look ved at påføre dine kinder lidt ekstra farve og shine. Her kan du gå efter en blush, der giver dine kinder en rød tone, som kom du tilbage fra en gåtur i den friske vind. Du kan også prøve kræfter med en bronzer. En bronzer kan du i stedet påføre ved kindbenene for at skabe skygger med gyldne farver, give et vaskeægget solkysset look og fremhæve netop kindbenene.

Vil du i stedet fremhæve bestemte dele af ansigtet, som var det solens stråler, der reflekterede direkte ned på huden, kan du eksperimentere med en highlighter. En hightlighter giver glød og et lysere skær de steder, hvor solen normalt rammer dit ansigt udenfor, og det lysere skær flere steder i ansigtet resulterer også i, at du får skabt skygger, som fremhæver dit ansigt.

Hud

For at give din hud en ensartet tone og eventuelt skjule urenheder eller pigmentforandringerne kan du med fordel bruge en foundation eller en BB Cream. En foundation er som udgangspunkt heldækkende, og det er derfor også denne, du kan ty til, hvis du har brug for en større dækkeevne –en foundation kan fås i både en flydende konsistens eller som en løs pudder alt efter, hvad du bedst kan lide. En BB Cream er som udgangspunkt en fugtighedscreme, som i stedet er letdækkende og virker mere naturlig på huden end en heldækkende foundation.

Hvad end, du bruger en foundation eller BB Cream, kan du med fordel påføre en primer inden da. En primer påfører du din hud, inden du bruger din makeup, fordi den giver et ordentligt skud vitaminer og mineraler, som gør huden mere frisk samt får makeuppen til at binde bedre og holde længere.

Læber

For at sætte prikken over i’et på dit festlook kan en læbestift gøre underværker – hvad end det er den helt røde til julefrokosten, en pink til sommerfest eller en neutral til familiefesten. Der findes et hav af farvenuancer, når det kommer til læbestifter, og lige så mange farvenuancer, der er i læbestifter, er der også af liplinere. Liplinere er nemlig en streg, du kan påføre hele vejen rundt om dine læber i enten samme eller en tone mørkere for at fremhæve og markere læberne. Vil du egentlig bare gerne give dit hverdagslook et ekstra pift, kan du i stedet påføre en lipgloss, som altid garanterer et friskt og skinnende look.

Negle

Kronen på værket for et fuldført og strømlinet look er at give dine negle en flot farve. Der findes masser af neglelakfarver, og det er derfor kun fantasien, der sætter grænser, når det kommer til dit valg af farve – et valg, der godt kan være rigtig svært på grund af de mange muligheder og farvetoner. Måske du skal have en lys coral på til sommerferien, en mørkerød til efterårsdagene eller en pastelgul til forårsmånederne? For at få din neglelak til at holde længere kan du give din lak en styrkende og beskyttende topcoat. Topcoaten giver et afsluttende touch til lakken, og du kan vælge én, der enten giver et mat look eller lidt ekstra shine.

  • Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 279 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret