Medela

Medela

KUN ONLINE
MedelaSolo enkelt elektrisk brystpumpe
1.470 kr.
MedelaFreestyle Hands-free
3.459 kr.
MedelaHarmony Flex manuel brystpumpe
450 kr.
(2)
KUN ONLINE
MedelaSwing Maxi dobbelt elektrisk brystpumpe
2.099 kr.
NYHED
2 stk
MedelaPersonalFit Flex konnektor T Solo/Flex-pumper
159,95 kr.
NYHED
MedelaSolo Hands-free Elektrisk Enkeltbrystpumpe
3.459 kr.
Alice
Farmakonom
Min ekspertise er:
Helse

Medela Brystpumper

Det mest unikke ved Medela brystpumper er faktisk deres særlige brysttragt. Brysttragten er den del, som sidder på brystet og skal skabe et såkaldt vakuum på brystet for at pumpe mælken ud.

Størrelsen på brysttragten skal altså ikke vælges ud fra, om man har et stort eller lille bryst, men ud fra størrelsen på ens brystvorte. Tragten skal passe ned over brystvorten, så der er lidt plads hele vejen rundt mellem tragten og brystvorten.

Brysttragten er med til at sikre, at pumpen sidder korrekt på brystet i forhold til udpumpning og gør det behageligt for moderen. Brysttragten er lavet med en blød kant og en oval form så den passer bedre over brystet.

Der findes to typer af brystpumper fra det anerkendte mærke Medela: en manuel brystpumpe og en elektrisk brystpumpe.

Tilpasset til dig

Medela har forsket meget i amning for at opnå det bedste og mest behagelige resultat. Det betyder at Medela's elektriske brystpumpe har en vinkel på 105 grader i stedet for de klassiske 90 grader. Det er med til at sikre et bedre flow af modermælken, og at tragten sidder mere behageligt på brystet.

Udover at vinklen er anderledes, kommer de elektriske pumper også med to forskellige størrelser på selve brysttragten.

Flaskerne har praktiske målestreger på siden, så det er let at aflæse den rette mængde.

Brysttragten kan drejes 360 grader, så du selv kan bestemme hvordan den ovale form skal sidde på dit bryst, afhængig af hvad der fungerer bedst for dig.​​​​​​​

Elektrisk Brystpumpe fra Medela

Den elektriske brystpumpe fra Medela kommer i to pakningstyper: Enten med én pumpe til udpumpning af ét bryst eller med to pumper til udpumpning af begge bryster på en gang.

I pakken med to pumper følger der to forskellige størrelser brysttragter med - to på 21 mm og to på 24 mm.

Den elektriske brystpumpe fra Medela har et genopladeligt batteri, som kan oplades med en USB-lader. Selve batteriet holder til ca. 6 udpumpninger.

Selve betjeningen af den elektriske brystpumpe er gjort meget simpel og navigeres med kun 4 knapper.

Efterligner Babyens Sutteteknik

Medela's elektriske brystpumpe efterligner babyens sutteteknik. Det betyder at den starter med hurtige/korte sug for at sætte gang i mælken og så sættes tempoet ned når mælken løber til. Dette er med til at sikre

Jordemoderen guider: Amning og en god ammeopstart

Vi guider

Jordemoderen guider: Amning og en god ammeopstart

Af Lene Skou Jensen

Lige pludselig ligger barnet på din mave, vådt og glat! Det øjeblik du har drømt om og forestillet dig så mange gange. Og du skal måske til at amme. Hvor svært kan det være? Så længe der er et suttelystent barn og et mælkefyldt bryst, så skulle amningen gerne fungere. Det gør den også for mange. Der findes dog også dem, som har brug for støtte og hjælp. Det er bare lige med at finde rundt i de muligheder, der findes. Få råd her.

Læs Mere