• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt frem til 31/1-2022
Menu

Tandblegning

Ønsker du flotte, hvide tænder? Så vil et tandblegning være lige noget for dig. Det er hurtigt, nemt og sikkert. Find et tandblegningssæt her på Matas.dk.

Medicin & Pleje Hygiejne Mund & Tandpleje
Mest populære
Vælg filtre

Mærker

Pris

Bedømmelser

Aktuelt

5 produkter
5 produkter
Sortér efter: Mest populære
(68)
Cmiile Tandblegningssæt - Startpakke
449,95
Førpris 499,95
Du optjener 45 point
(17)
Cmiile Tandblegningsgel - Refills 3 stk
206,95
Førpris 229,95
Du optjener 21 point
Swiss Clinic Whitening System 9 ml
419,95
Du optjener 42 point
(10)
Natur Drogeriet MSM 500 mg 180 kaps.
159,95
Du optjener 16 point
Få hvidere tænderFå hvidere tænder uden tandlægebesøg
Nemme produkter til hjemmebrug. Få en masse gode tips her.Nemme produkter til hjemmebrug. Få en masse gode tips her.
Swiss Clinic Swiss Clinic Teeth Whitening Pen 2 ml
289,95
Du optjener 29 point

Hvad er tandblegning?

Tandblegning betyder præcis, hvad du tror. Ved hjælp af lidt forskellige remedier kan du gøre dine tænder hvidere. Ligesom du kan afblege dit hår, kan dine tænder nemlig også bleges. Tandblegning er ikke just et nyt fænomen; ægypterne begyndte at blege deres tænder for over 2.000 år siden. Dengang brugte de urin til behandlingen. Heldigvis er tandblegningsprocessen blevet raffineret siden da.

I Danmark har tandlæger bleget tænder siden 1989. Man kan ved hjælp af forskellige kemikalier fjerne misfarvninger, som trænger ind i emaljen og tandbenet. Når du afbleger dine tænder hjemme, anvendes en brintoverilte-gel, og koncentrationen er noget lavere, end den som en tandlæge bruger.

Hvorfor afblege mine tænder?

Med tiden ville dine tænder blive misfarvede, typisk på grund af kaffe, the, sodavand, juice, rødvin, rygning og lignende fødevarer, som vi dagligt indtager. Når dine tænder får den triste, gullige farve, kan du eventuelt gå til din tandlæge. Det er dog blevet meget nemmere at blege dine tænder derhjemme i dag på en sikker måde, og så sparer du også penge ved selv at gøre det.

Hvordan virker det?

Når du bruger en brintoverilte-gel, kan du fjerne de misfarvninger, der er opstået på dine tænder. Det kan være forskelligt, hvordan diverse hjemmekits virker, og det er derfor altid vigtigt, at du læser indlægssedlen grundigt, inden du går i gang med blegningen. Eksempelvis er Swiss Clinic Whitening System specielt fremstillet af tandlæger. Dette sæt giver dig naturligt hvide tænder på 3 til 7 dage, og det er et langvarigt resultat, som kan holde tænderne hvide i 1-2 år efter en grundig behandling.

Kan jeg afblege mine tænder?

De fleste tænder kan afbleges, men nogle enkelte kan ikke. Har du fyldninger eller keramiske kroner, kan de ikke afbleges. Når du har afbleget dine tænder, er det også vigtigt, at du ikke indtager mad eller drikke, som kan misfarve dine tænder, i 48 timer efter din tandblegning. I denne tid er dine tænder nemlig ekstramodtagelige for misfarvninger. Dette gælder også for dig, der ryger! Tobaksrøg er i højeste grad også med til at misfarve dine tænder. Du må til gengæld gerne indtage hvide fødevarer som ris, pasta, kylling og mælk.

Er tandblegning farligt?

Tandblegning er ikke farligt, hvis du følger de medfølgende brugsanvisninger nøje og ikke bleger dine tænder mere end højst nødvendigt. Tandblegning opløser desværre lidt af dine tænders emalje, hver gang du bleger dine tænder. Derfor skal du ikke gentage behandlingen mere end højst nødvendigt. Din krop er ikke i stand til at gendanne den opløste emalje på dine tænder. Derfor er det en god idé at tænke dig om, før du bleger dine tænder flere gange.

Hvordan kan jeg forebygge misfarvede tænder?

  • Undlad at drikke for mange syreholdige drikke som eks. cola, kaffe og te.
  • Undlad rygning. Det misfarver dine tænder.
  • Børst dine tænder to gange om dagen. Du kan med fordel gøre brug af en tandpasta med whitening effekt.
Mette Line S.
Materialist
"Jeg ønsker at hjælpe dig til at blive den bedste version af dig selv. Gode rutiner i hverdagen kan gøre vidundere, og de behøver ikke engang at være besværlige! Derudover skader en flot makeup heller ikke".
Mette Line blev i 2012 uddannet Materialist og Helserådgiver, og har efter sine 10 år i Matas masser af erfaring og viden inden for skønhedsverdenen. Hun elsker at holde sig opdateret på nye trends og produkter - både inden for helse, hudpleje og makeup, så hun altid kan give kunderne den bedste rådgivning. Ifølge Mett...