Næsesugere

5 produkter
NûbyNæse- og øresuger m blød tip
54,95 kr.
(33)
OopsyNæsesuger Soft Tip Soft
44,95 kr.
(1)
Barnets FavoritNæsesuger
49,95 kr.
(1)
KUN ONLINE
KidsmeNæsesuger med Softtip
39,95 kr.
(1)
KUN ONLINE
MininorNæsesuger
39,95 kr.
(2)
Zita
Matas LIVE Ekspert

Hvad er en næsesuger?

En næsesuger er et medicinsk udstyr som er udviklet til at lindre stoppet næse hos børn og spædbørn.

Næsesuger lindre stoppet næse

Det kan være frustrerende at have en tilstoppet næse og i sær hos spædbørn eller mindre børn, som ikke selv kan pudse næse. Her kan en stoppet næse være ekstra generende, specielt når de skal sove eller spise. Når et spædbarn ammes eller får flaske trækker barnet vejret igennem næsen, og kan derfor komme til at afbryde sit måltid hvis næsen er stoppet.

En næsesuger er god til mildt at kunne lindre den stoppede næse hos dit barn eller spædbarn og sikre at de har fri luftveje.

Hvor ofte må en næsesuger bruges?

En næsesuger skal bruges når barnet er snottet og har besvær ved at få luft i gennem næsen. det kan være en god ide at rense næsen inden barnet skal spise eller sove for at sikre at barnet kan trække vejret ordenligt.

Anvendelse

Når du skal anvende næsesugeren starter du med at trykken luften ud for derefter at forsigtig anbringe spidsen i barnets næse. Hold for det næsebord der ikke renses og slip stille og roligt grebet så snottet suges ud. skift derefter næsebord.

Ved mere sejt eller hårdt snot kan det være en fordel lige at blødgøre snottet med saltvandsdråber et par minutter inden brug at næsesuger.

Rengøring

Når du skal rengøre næsesugeren, skal du blot skille delene ad og skylle grundigt med vand.

for ekstra rengøring kan delene koges. ​​​​​​​

Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek