Midsona Danmark

Mest populære

Pris

Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

På abonnement

Aktuelt

6 produkter
6 produkter
Sorter efter: Mest populære
SPAR 40,-
Midsona Danmark Strath kids 250 ml
159,95 kr.199,95 kr.Spar 40,-
SPAR 40,-
Midsona Danmark D-Vitamin 250 ml
159,95 kr.199,95 kr.Spar 40,-
Midsona Danmark Garpro 30 kaps.
144,95 kr.

Hos Matas kan du få både kosttilskud og naturlægemidler fra Midsona Danmark. De råder over mange brands og vi har her samlet et relevant udvalg.

Strath

Kosttilskud med varianter til både børn og voksne på flydende form og tablet.
Strath produkter er sammensat af deres gærceller; plasmolyseret urtegær, forskellige vitaminer og mineraler der bidrager til forskellige funktioner i kroppen. Eksempelvis Strath Original + D-vitamin hvor vitamin D bidrager til immunforsvarets normale funktion og til at vedligeholde normale knogler.

Mivitotal

Et alt-i-en multivitamin kosttilskud sammensat af 12 vitaminer og 6 mineraler. Har du besvær ved at synke tabletter eller ønsker en nem løsning, hvor dagens vitamintilskud tages i ét shot, så kan dette kosttilskud meget vel være løsningen for dig. A-, B1-, B2-, B5-, D3- og C-vitamin, zink og magnesium er bare nogle at de tilskud, du finder i dette drikkeklare kosttilskud.  

Arctic Root

Et godkendt naturlægemiddel fra 18 år ved træthed og rekonvalescens. Dette naturlægemiddel tager trætheden ved fx. stress og hjælper med at genvinde kræfterne efter en sygdomsperiode. 1 tablet indeholder 145 mg tørekstrakt Rhodiola Rosea L. Radix også kendt som rosenrod.

Sinux

Naturlægemiddel til lindring af akut, ukompliceret bihulebetændelse hos voksne. Dette naturlægemiddel er kendt af mange danskere, specielt i vinterhalvåret. Tilskuddet indeholder en kombination af urter og blomster, herunder 160 mg tørekstrakt fra Gentina Lutea L. Radix også kaldet ensianrod pr. Tablet.

Avosol

Søger du et kosttilskud med fokus på led og brusk? Avosol vedligeholder sunde og smidige led. Det indeholder den populære avocado og soja samt C-vitamin, som har en betydning for normal funktion af brusk og bidrager til normal dannelse af kollagen.

Garcin

Kosttilskud af højkoncentreret hvidløg kombineret med D3-vitamin. Kosttilskuddet er det eneste produkt som indeholder det aktive stof Allicin. Det høje indhold af Allicin optages hurtigt og let af kroppen. En fordel ved dette hvidløgs kosttilskud er, at det ikke giver ubehagelige lugtgener.

Som det også fremgår af denne korte gennemgang, så rammer Midsona Danmark ganske bredt i deres sortiment på både alder og behov. Midsona Danmark har stor fokus på udvikling og nytænkning i deres sortiment.

De gennemgår konstant sortimentet og udvikler deres produkter, ved at være nytænkende og innovative med spændende smage, relevante ingredienser og opdatering efter nyeste viden. De har samtidig fokus på den måde de kommunikerer på, hvor de kommunikerer ud til dig og har stor fokus på formidling af relevant information, så du får den bedste oplevelse med deres produkter.

Du kan med fordel holde øje med deres sortiment for spændende nyheder og produkter her på Matas.dk.

Emma
Materialist og Helserådgiver
Emma blev i 2022 uddannet materialist, og har en stor passion og bred viden indenfor hudpleje. Emma er desuden uddannet helserådgiver, og elsker at fordybe sig i sundhed og velvære.
Min ekspertise er:
Hudpleje
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.