MIILD

MIILD

1 produkt
01 Apricity
MIILDNatural Mineral Bronzer
389,95 kr.
(78)
Emma
Materialist og Helserådgiver
Min ekspertise er:
Hudpleje

Bronzer fra Miild

Miild er et dansk brand,  der sikre bæredygtighed, økologi og naturlige ingredienser.

Brandet blev stiftet i 2015 af makeupartisterne Tine og Tanja.

Miild skaber højkvalitetsprodukter med skrappe krav til holdbarhed og finish samt et kompromisløst forhold til brugertryghed.

Alle produkter er fremstillet af nøje udvalgte ingredienser, der arbejder med og ikke mod huden. Miild kan som det første makeup brand i verden præsentere kombinationen af tre anerkendte certificeringer på deres produkter: AllergyCertified, Svanemærket og ECOCERT efter COSMOS standarderne.

Det unikke ved Miild bronzer

Milld har lavet en bronzer - Natural Mineral Bronzer 01 Apricity, der passer til alle hudtoner.

Den er fremstillet af rene og naturlige mineraler, som er bagt ved svag varme i 24 timer, hvilket efterlader den med en silkeblød tekstur.

Bronzeren  indeholder kobber glimmerpartikler, der tilfører huden en smuk solkysset finish hele året rundt.

Hvordan påføre man Miild bronzer?

Miild bronzer er et makeup produkt, man kan anvende på flere måder, da den indeholder små glimmerpartikler og derfor åbner op for flere muligheder. Den kan med fordel  påføres på øjnene eller kindbenene for at give en flot highlight.

Er man mere lys i huden, anbefales  Miild Multi Cheek Brush til at påføre produktet. Er man derimod mere gylden, kan man sagtens bruge Kabuki Brush for et mere intenst look.​​​​​​​

Redaktionen tester: Miild hudpleje

Vi guider

Redaktionen tester: Miild hudpleje

Af Ida Hinchely Kyhn

Min hud er ekstremt sensitiv og kommer lynhurtigt ud af balance. Derfor er jeg de senere år begyndt at tænke meget over, hvad jeg egentlig smører på den. Og efter at jeg er begyndt at gå med de tanker, så har jeg luret på hudplejeprodukterne fra Miild, da jeg vidste, de var parfumefri, Svanemærket og Allergy Certified. Så da jeg blev spurgt, om jeg ville teste serien, så var jeg ikke længe om at sige ja! Læs med her og hør hvordan det gik.

Læs Mere
Den store guide til Miild

Matas LIVE

Den store guide til Miild

Af Matas

Danske Miild laver fantastiske, milde produkter der fremhæver din naturlige skønhed og plejer huden nænsomt. I dag deler vi alt, du skal vide, om Miild - vi har nemlig testet både deres elskede bestsellere og deres mere underrated produkter for at give dig en komplet oversigt over, hvor du skal starte, hvis du gerne vil prøve dette danske succesbrand!

Læs Mere