Menu

Concealer - Ansigt - Makeup

Mærker MIILD Makeup Ansigt
Mest populære
Vælg filtre

Serier

Hudtype

Indhold

Certificeringer

Form

Dækkeevne

Finish

Farve

Størrelse

Bedømmelser

3 produkter
3 produkter
Sorter efter: Mest populære
Emma
Materialist og Helserådgiver
Min ekspertise er:
Hudpleje

Concealer fra Miild

Miild er et dansk brand,  der sikre bæredygtighed, økologi og naturlige ingredienser.

Brandet blev stiftet i 2015 af makeupartisterne Tine og Tanja.

Miild skaber højkvalitetsprodukter med skrappe krav til holdbarhed og finish samt et kompromisløst forhold til brugertryghed.

Alle produkter er fremstillet af nøje udvalgte ingredienser, der arbejder med og ikke mod huden. Miild kan som det første makeup brand i verden præsentere kombinationen af tre anerkendte certificeringer på deres produkter: AllergyCertified, Svanemærket og ECOCERT efter COSMOS standarderne.

Miild Concealer

Tre concealere fra Miild

Miilds Natural Mineral Concealer Duo er fremstillet af de reneste mineraler og sheasmør, der fugter og arbejder med din hud. Den er skræddersyet, så du nemt opnår den perfekte dækkeevne.

Concealerne består af to undertoner: en ferskenfarvet og en gullig. Den ferskenfarvede mindsker det blå/lilla, som vi typisk har under og omkring øjnene. Denne påføres først. Den gullige påføres ovenpå for at opnå den perfekte farvekorrektion.

Hvilken farve Concealer fra Miild skal man vælge?

Natural Mineral Concealer Duo 01 Light Ample: Til den lyse hud.

Natural Mineral Concealer Duo 02 Medium Boon: Til en lidt mere glødende hud.

Natural Mineral Concealer Duo 03 Dark Repose: Til en hud med masser af glød.

Hvorfor bruger man concealer fra Miild?

En concealer er et koncentreret produkt, tiltænkt brug på mindre områder i ansigtet, for at skjule ujævn hudtone. Du kan med fordel bruge den under øjnene, for at lysne mørke rander, eller andre steder i ansigtet hvor du har brug for at huden skal lysnes en smule.

​​​​​​​Derudover kan concealerne effektivt bruges til at dække urenheder, rødme og pigmentfejl.

Redaktionen tester: Miild hudpleje

Vi guider

Redaktionen tester: Miild hudpleje

Af Ida Hinchely Kyhn

Min hud er ekstremt sensitiv og kommer lynhurtigt ud af balance. Derfor er jeg de senere år begyndt at tænke meget over, hvad jeg egentlig smører på den. Og efter at jeg er begyndt at gå med de tanker, så har jeg luret på hudplejeprodukterne fra Miild, da jeg vidste, de var parfumefri, Svanemærket og Allergy Certified. Så da jeg blev spurgt, om jeg ville teste serien, så var jeg ikke længe om at sige ja! Læs med her og hør hvordan det gik.

Læs Mere
Miild: Svanemærkede og AllergyCertified mascaraer

Nyhed

Miild: Svanemærkede og AllergyCertified mascaraer

Af Matas

Miild’s mascaraer er verdens første, der både er svanemærket og er AllergyCertified, og de har været 3,5 år undervejs. Miild er stiftet og udviklet af de to makeupartister, Tine Emilie Svendsen og Tanja Gregersen, der selv lider af allergi.

Læs Mere
Den store guide til Miild

Matas LIVE

Den store guide til Miild

Af Matas

Danske Miild laver fantastiske, milde produkter der fremhæver din naturlige skønhed og plejer huden nænsomt. I dag deler vi alt, du skal vide, om Miild - vi har nemlig testet både deres elskede bestsellere og deres mere underrated produkter for at give dig en komplet oversigt over, hvor du skal starte, hvis du gerne vil prøve dette danske succesbrand!

Læs Mere