Menu

Foundation - Ansigt - Makeup

Mærker MIILD Makeup Ansigt
Mest populære
Vælg filtre

Serier

Hudtype

Indhold

Certificeringer

Form

Dækkeevne

Finish

Farve

Bedømmelser

6 produkter
6 produkter
Sorter efter: Mest populære
Emma
Materialist
Min ekspertise er:
Hudpleje

Foundationfra Miild

Miild er et dansk brand,  der sikre bæredygtighed, økologi og naturlige ingredienser.

Brandet blev stiftet i 2015 af makeupartisterne Tine og Tanja.

Miild skaber højkvalitetsprodukter med skrappe krav til holdbarhed og finish samt et kompromisløst forhold til brugertryghed.

Alle produkter er fremstillet af nøje udvalgte ingredienser, der arbejder med og ikke mod huden. Miild kan som det første makeup brand i verden præsentere kombinationen af tre anerkendte certificeringer på deres produkter: AllergyCertified, Svanemærket og ECOCERT efter COSMOS standarderne.

6 forskellige farver fra Miild

Miild har lavet 6 forskellige farver af Foundations, så man nemt kan finde den farve der passer til ens hudtone.

For nogle kan det være en god idé at anskaffe sig to farver, så man undgår kanter,  ved at man hele året rundt kan blande den farve, som matcher ens nuance perfekt.

De 6 farver er delt op i 2 forskellige undertoner - De gyldne og neutrale. De ulige numre er med neutral undertone og de lige numre er med gyldne undertoner.

Undertoner

  • 01 Light Sand – Neutral
  • 02 Light Plus Wind – Gylden
  • 03 Medium Breeze – Neutral/Gylden
  • 04 Medium Plus Wave – Gylden
  • 05 Medium Dark Cloud – Neutral
  • 06 Medium Dark Storm – Gylden

Påføring af Miild foundation

Der er flere måder hvorpå man kan påføre ens Foundation, først skal man beslutte sig for hvilken dækkeevne man ønsker at opnå. Man kan nemlig justere dækkeevnen  afhængigt af hvilken pensel man påføre ens Foundation med. Hvis man ønsker at opnå en naturlig og let dækkeevne, anbefales at bruge miild Skin Blender Brush i en kombination af lette strøg og bløde cirkelbevægelser. Hvis man derimod ønsker at opnå en højere dækkeevne, anbefales det at duppe produktet på med miild Skin Coverage Brush.

Derudover er det også en god ide at finde ud af hvilken hudtype man har inden man påføre ens miild Foundation. Har man en ekstra tør hud eller bare ønsker en mere fugtig og glødende finish, kan man bruge sin Foundation i kombination med bl.a. en Facial Oil for at tilføre huden ekstra fugt.​​​​​​​

Hvad er det unikke ved Miild Foundation?

Miilds Foundation giver ikke kun en flot og ensartet hud, men også massere af pleje. Deres mineral Foundation er lavet på rene, naturlige og plejende ingredienser, såsom jojobaolie, mandelolie, macademiaolie og sheasmør.

Med Miild Foundation opnår du en silkeblød fornemmelse og en naturlig mat finish. Du kan bruge Miild Foundation til den normale, tørre, sensitive og kombineret hudtone.

Redaktionen tester: Miild hudpleje

Vi guider

Redaktionen tester: Miild hudpleje

Af Ida Hinchely Kyhn

Min hud er ekstremt sensitiv og kommer lynhurtigt ud af balance. Derfor er jeg de senere år begyndt at tænke meget over, hvad jeg egentlig smører på den. Og efter at jeg er begyndt at gå med de tanker, så har jeg luret på hudplejeprodukterne fra Miild, da jeg vidste, de var parfumefri, Svanemærket og Allergy Certified. Så da jeg blev spurgt, om jeg ville teste serien, så var jeg ikke længe om at sige ja! Læs med her og hør hvordan det gik.

Læs Mere
Miild: Svanemærkede og AllergyCertified mascaraer

Nyhed

Miild: Svanemærkede og AllergyCertified mascaraer

Af Matas

Miild’s mascaraer er verdens første, der både er svanemærket og er AllergyCertified, og de har været 3,5 år undervejs. Miild er stiftet og udviklet af de to makeupartister, Tine Emilie Svendsen og Tanja Gregersen, der selv lider af allergi.

Læs Mere
Den store guide til Miild

Matas LIVE

Den store guide til Miild

Af Matas

Danske Miild laver fantastiske, milde produkter der fremhæver din naturlige skønhed og plejer huden nænsomt. I dag deler vi alt, du skal vide, om Miild - vi har nemlig testet både deres elskede bestsellere og deres mere underrated produkter for at give dig en komplet oversigt over, hvor du skal starte, hvis du gerne vil prøve dette danske succesbrand!

Læs Mere