Natbleer

Mest populære
Vælg filtre

Mærker

Certificeringer

Alder

Bedømmelser

9 produkter
9 produkter
Sorter efter: Mest populære
Lærke
Farmakonom
Min ekspertise er:
Helse

Vælg mellem forskellige typer natbleer

Uheld om natten kan forstyrre både barnets og forældrenes søvn. Det kan være ubehageligt for barnet at vågne op våd og i en våd seng. Derfor er det afgørende at have den rette løsning for natten, der kan hjælpe med at sikre en tør og komfortabel søvn for alle. En vigtig del af denne løsning er at vælge de rigtige natbleer.

Børn ligger generelt i den samme ble i lang tid om natten, når de sover. Derfor er det vigtigt at bleen har en høj sugeevne og kan rumme den mængde tis, der skulle komme om natten. På denne måde sikrer du, at barnet ikke oplever nogen ubehagelige våde overraskelser om natten.

Samtidig er det også vigtigt at pasformen er rigtig. En ble der sidder for løst kan nemt lække, mens en for stram ble kan være ubehagelig for barnet og forstyrre søvnen. En god natble skal derfor være både absorberende og godt tilpasset til dit barns krop.

Den rigtige pasform gør den store forskel

Natbleer er anatomisk designet, så de passer til dit barn om det er dreng eller pige. Samtidig er de diskret udformet, så de er nemme at camouflere under nattøj for de større børn.

​​​​​​​Hos Matas.dk kan du både finde de traditionelle buksebleer til natten eller natbleer, der er udformet som underbukser. Der er forskellige aldersgrupper og størrelser, så du kan finde den type der passer allerbedst til dit barn.

En komfortabel nat for dit barn

Foruden at bruge en natble, kan du også anvende vådliggerlagen til dit barns seng, så sengen og dit barn holdes tørt og føler sig mere sikkert. Vådliggerlagner findes både som engangslagner, der beskytter madrassen mod uheld, og som genanvendelige lagner, der kan vaskes igen og igen. Dette kan være en god ekstra sikkerhed, særligt i perioder hvor dit barn er ved at lære at sove uden ble.

At sørge for den rette løsning om natten kan gøre en stor forskel for både dit barn og dig selv. Det sikrer en mere rolig og ubrudt søvn, og det kan gøre det nemmere for dit barn at føle sig sikker og komfortabel, selvom de er ved at lære at sove uden ble.​​​​​​​

Brug for personlig rådgivning?
Brug for personlig rådgivning?

Få faglig rådgivning omkring sundhed og pleje. Chat eller tal med en farmakonom.