• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu
Mærker
Mest populære
Vælg filtre

Serier

2 produkter
2 produkter
Sorter efter: Mest populære

Nizoral mod skæl og eksem

Nizoral shampoo er et lægemiddel i håndkøb. Nizoral  anvendes mod infektioner med svamp. Nizoral virker ved eksem eller skæl i hovedbunden.

Lider du af skæl kan det skyldes svamp i hovedbunden. Dette kan behandles med Nizoral shampoo. skælshampooen kan anvendes både til behandling og forebyggelse af skæl.

Nizoral må kun bruges til børn under 15 år efter aftale med en læge.

Hvor hurtigt virker Nizoral Shampoo?

Nizoral Shampoo skal anvendes 2 gange om ugen i 2-4 uger. Herefter vil du typisk begynde at opleve en virkning af produktet

Nizoral Shampoo virkning

Nizoral shampoo virker ved at ødelægge svampenes cellevægge, så de går til grunde. Det virksomme stof i Nizoral er Ketoconazol, som kan påvirke infektioner med gærsvamp.

Sådan slipper du af med skæl i hovedbunden

Hairstudio

Sådan slipper du af med skæl i hovedbunden

Af Mia Dybkilde

Døjer du med skæl i hovedbunden? Så er du langt fra alene. Vi ser på, hvorfor det opstår, og hvad du kan gøre ved det, så du slipper for flager i håret, som drysser ned på skuldrene.

Læs Mere
Bliv klogere på eksem og tør hud

Din sundhed

Bliv klogere på eksem og tør hud

Af Matas

Tør hud kan være en tendens din hud altid har haft eller det kan opstå som reaktion på flere forskellige faktorer. Overordnet skyldes tør hud en ændring i hudbarrieren. Det er afgørende at forstå disse ændringer, for at kunne målrette din pleje efter den. At forstå hvorfor tør hud opstår, og hvilke konsekvenser det kan have for din hud, hvis den ikke bliver behandlet, er afgørende for at kunne vælge den rigtige pleje.

Læs Mere
Har du eksem? Symptomer, forebyggelse og lindring

Din sundhed

Har du eksem? Symptomer, forebyggelse og lindring

Af Matas

Kløe, tør hud og rødme. Hvis du har eksem, kender du måske allerede symptomerne. Men hvordan ved man egentlig, om man har eksem, hvad skyldes det – og hvordan behandler man det bedst? Læs med her, og bliv klogere på det kløende hududslæt – og ikke mindst hvad du selv kan gøre ved det.

Læs Mere