• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu
Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Pris

Bedømmelser

35 produkter
35 produkter
Sorter efter: Mest populære
Mathilde
Materialist
Min ekspertise er:
Hudpleje

Oopsy - plejeprodukter til din baby

Oopsy er en dansk virksomhed som har gjort sig umage med at lave et stort og spændende udvalg af produkter til forældre og børn, uden at gå på kompromis med kvalitet og design, samt tryghed og funktionalitet.

Oopsy tilbyder produkter til de mange praktiske behov du og dit barn har brug for i løbet af barnets første leveår. Det er vigtigt at fortælle alle produkterne følger miljø- og sikkerhedsstandarder, så du kan trygt købe produkter fra Oopsy til dig selv og dit barn.

De fem Musthaves til baby og forældre fra Oopsy

Stofbleer af 100% Bomuld

Stofbleerne er undværlige når der om lidt kommer en baby i hjemmet. Stofbleerne kan bruges til mange forskellige ting, og på mange kreative måder. De kan fx bruges som underlag til din puslepude som eller som gylpe- eller ammeklud. De kan også anvendes som ble til de, der foretrækker genanvendelige bleer til børnene.

Højt absorberende ammeindlæg 24 stk
Disse ammeindlæg har en super kvalitet, og med sin 0,7 mm tynde bredde gør de det nemt at ånde gennem. Disse ammeindlæg fra Oopsy er fantastisk absorberende. De har en hurtig sugeevne, og suger sikkert brystmælken til sig, så de beskytter dit tøj mod uønsket pletter.

Badetermometer
Skab leg og hygge med et badetermometer fra Oopsy. Om enten du er til et analog eller digitalt badetermometer har Oopsy de sødeste badetermometre til indbydelse af leg og til måling badevandet, så du er sikkert på at barnet bliver badet ved den rette temperatur som er 37 grader.

Hårbørste  og tættekam
Du har sikkert hørt om arp og i samme sammenhæng hørt at det er svært at komme af med. Men med Hårbørste og tættekam fra Oopsy har du de bedste forudsætninger for at komme arp til livs. Produkterne er specifikt lavet til, at nyfødte eller helt små børn kan bruge dem, da de ikke hiver i håret eller gør ondt.

Neglesaks med fil
Neglesaksen er en nødvendighed til de små skarpe negle på både hænder og fødder. Neglesaksen kommer i en pakning med en fil, som gør det nemt at klippe og file de små negle så barnet undgår at rive sig selv eller andre. Neglesaksen har runde kanter og et sikkert greb som sikre brugeren de bedste forhold og ikke fejlagtigt klipper baby i fingrene.

Nyfødt baby: Hvad skal vi huske?

Matas LIVE

Nyfødt baby: Hvad skal vi huske?

Af Matas

Den lille ny er på trapperne, og I står snart over for forældreskabet. Det skaber stor glæde – og en lille smule usikkerhed. For har man nu fået rigtig styr på alting, og ligger sutterne klar? Er pusletasken fyldt med alt det, man har brug for? Se med i denne live, hvor vi guider dig gennem de praktiske ting, du får brug for i den første tid af forældreskabet lige fra pakning af hospitalstasken til den nybagte mors bedste råd.

Læs Mere
Sådan pakker du pusletasken til baby

Din sundhed

Sådan pakker du pusletasken til baby

Af Ida Hinchely Kyhn

En lang dag på farten med en lille ny kan være strabadserende for både mor og baby. Derfor er det altid godt at have pakket en god pusletaske, så du har alt det, du skal bruge, lige ved hånden. Læs med her, så guider vi til det, din baby ikke kan undvære, når I er på farten.

Læs Mere
Gravid - hvilke kosttilskud og vitaminer?

Vi guider

Gravid - hvilke kosttilskud og vitaminer?

Af Lene Skou Jensen

For at sikre at både du og barnet får de vigtigste vitaminer og mineraler, anbefaler Sundhedsstyrelsen, at du supplerer din daglige kost med kosttilskud. De fleste vitaminer er ugiftige og udskilles uden problemer. Dog er fx for meget A-vitamin farligt for barnet. Tag derfor ikke større doser, end der er anbefalet. Se alle anbefalinger her.

Læs Mere