Pharma Nord

Danske Pharma Nord er en af Europas førende virksomheder inden for produktion af kosttilskud og lægemidler. Pharma Nord har et bredt sortiment af præparater, og du kan være sikker på høj optagelighed, sikkerhed og dokumentation ved hvert enkelt produkt.​​​​​​​

Pharma Nord

Danske Pharma Nord er en af Europas førende virksomheder inden for produktion af kosttilskud og lægemidler. Pharma Nord har et bredt sortiment af præparater, og du kan være sikker på høj optagelighed, sikkerhed og dokumentation ved hvert enkelt produkt.

Mest populære

Pris

Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

På abonnement

Aktuelt

36 produkter
36 produkter
Sorter efter: Mest populære
Pharma Nord B-Daddy 60 kaps.
279,95 kr.
VI GUIDER
Bliv klogere på Q10 fra Pharma Nord
LÆS MERE
Pharma Nord K-Pearls 60 kaps.
169,95 kr.
Pharma Nord Curcumin 50 kaps.
199,95 kr.
Emma
Materialist og Helserådgiver
Emma blev i 2022 uddannet materialist, og har en stor passion og bred viden indenfor hudpleje. Emma er desuden uddannet helserådgiver, og elsker at fordybe sig i sundhed og velvære.
Min ekspertise er:
Hudpleje

Pharma Nord: Historien og udviklingen af dansk kvalitet

Pharma Nord blev grundlagt i 1981 i Vejle af Eli Wallin og Sven Moesgaard. De to er stadig ejere af virksomheden. Med visionen om at udvikle kosttilskud, der supplerede moderne kostvaner, har Pharma Nord oplevet stor succes lige siden lanceringen af det første præparat, Bio-Selen+Zink®.

Som en innovativ virksomhed lancerede Pharma Nord Bio-Qinon Q10®, det første præparat med Q10 på markedet. Dette produkt er nu et af de mest populære i verden inden for sin kategori.

Der er gennemført over 300 videnskabelige studier med Pharma Nords produkter. Den omfattende forskning danner grundlag for virksomhedens produktudvikling. Takket være innovation og kvalitet har den jyske virksomhed vundet utallige priser i Europa.

Selvom Pharma Nord har sin produktion og hovedsæde i Danmark, er deres produkter anerkendt i Europa, Mellemøsten, USA og Asien.

Den højeste standard for kosttilskud

Pharma Nord er en atypisk virksomhed for branchen, fordi samtlige af deres produkter produceres under den gældende GMP-ordning (Good Manufacturing Practice), men også efter retningslinjerne for lægemiddelproduktionen.

Det er en fordel for dig som forbruger. Du er garanteret en ensartethed, sikkerhed og virkning ved alle produkter. For Pharma Nord medfører det, at læger, forskere og andre fagprofessionelle har tillid til produkterne – og endda vælger at anvende dem i videnskabelige undersøgelser.

Den gyldne morter

Deres logo forestiller en gylden morter, som er vist på alle produkternes emballage. 'Den gyldne morter' er lavet som et slags "kighul" ind til kosttilskuddet, mens der ikke er kighul til lægemidlerne. Sådan kan du altså kende forskel.

Er du usikker på, hvilke præparater du skal anvende, står vi klar til at vejlede dig både på Matas.dk og i vores Matas-butikker.

Bestsellerne

Pharma Nord har en meget bred vifte af produkter, som hovedsageligt består af kosttilskud og et par lægemidler. Herunder finder du en introduktion til nogle af deres mest solgte præparater.

  • D-Pearls® er et kosttilskud, hvor D-vitamin er kombineret med koldpresset olivenolie, hvilket sikrer god og dokumenteret optagelighed. D-vitamin er et yderst vigtigt vitamin, som bidrager til et stærkt immunforsvar og vedligeholdelsen af tænder, knogler og muskler. De små kapsler er nemme at sluge.
    ​​​​​​​
  • Bio-Quinone® Aktivt Q10 GOLD er et tilskud med Q10, som bidrager til at opretholde og stabilisere kroppens eget energiniveau. Effekten heraf øger andre energigivende præparaters effekt i kroppen. Dette produkt er meget velegnet til ældre, da kroppen gradvist producerer lavere mængder af Q10 med tiden.

  • Bio-Magnesium™ indeholder tre forskellige slags magnesiumsalte i én tablet. Det bidrager til vedligeholdelse af normale knogler og tænder samt normal nerve- og muskelfunktion. Velegnet til urolige ben. Kan med fordel tages med Pharma Nord calcium.

  • Multivitamin Pharma Nord® indeholder 18 vitaminer og mineraler og er uden jern. Den styrker din krops funktioner og beskytter mod oxidativt stress. Det er en rigtig god idé at tage en multivitaminpille, før du begynder på andre kosttilskud. Herved bliver de andre præparater, du tager, optaget og udnyttet bedre i kroppen.

  • Bio-Selen® + Zink er et kosttilskud med den patenterede SelenoPrecise selengær. Her i Danmark har vi en meget selen-fattig jord, så der er mange af os, som mangler dette mineral. Selen bidrager til en normal skjoldbruskkirtelfunktion. Zink og de udvalgte vitaminer bidrager til et normalt immunsystem.

  • Glucosamin Pharma Nord® er et meget velkendt lægemiddel, som sælges som håndkøbsmedicin. Det lindrer symptomer ved mild til moderat slidgigt i knæet. Kontakt din læge, før du indtager dette præparat.
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.