Pharma Nord

Danske Pharma Nord er en af Europas førende virksomheder inden for produktion af kosttilskud og lægemidler. Pharma Nord har et bredt sortiment af præparater, og du kan være sikker på høj optagelighed, sikkerhed og dokumentation ved hvert enkelt produkt.​​​​​​​

Danske Pharma Nord er en af Europas førende virksomheder inden for produktion af kosttilskud og lægemidler. Pharma Nord har et bredt sortiment af præparater, og du kan være sikker på høj optagelighed, sikkerhed og dokumentation ved hvert enkelt produkt.

Mærker
Mest populære

Pris

Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

På abonnement

35 produkter
35 produkter
Sorter efter: Mest populære
Malene
Materialist
Malene blev i 2017 uddannet materialist i Gråsten. Hun har en stor interesse for både hudpleje og helse, og hun sætter en ære i at lære og uddanne sig selv i produkter, så hun altid kan vejlede kunderne med stor faglighed. Malene ser ikke blot sit job som et arbejde, men også som en hobby hun er passioneret omkring. Ma...

Historien og udviklingen af dansk kvalitet

Pharma Nord blev grundlagt i 1981 i Vejle af Eli Wallin og Sven Moesgaard med visionen om at udvikle kosttilskud, der supplerede de moderne kostvaner, som ofte manglede næring, vitaminer og mineraler. Deres virksomhed har været en succes lige siden det første præparat, Bio-Selen+Zink®.

Pharma Nord har vist sig at være en innovativ virksomhed. Da virksomheden lancerede Bio-Qinon Q10®, havde de, som de første på markedet, udviklet et præparat med Q10. Det er i dag et af de mest foretrukne produkter i verden i sin kategori.

Der er foretaget mere end 300 videnskabelige studier med Pharma Nords produkter. Virksomheden har en kæmpe database med forskning, som er grundstenene for hele deres produktudvikling. Gennem årene har den jyske virksomhed da også vundet mange priser i hele Europa for sine innovative produkter og den høje kvalitet.

Pharma Nord har produktion og hovedsæde i Danmark, men deres produkter er kendt i Europa, Mellemøsten, USA og Asien.

Den højeste standard

Pharma Nord er en atypisk virksomhed for branchen, fordi samtlige af deres produkter produceres under den gældende GMP-ordning (Good Manufacturing Practice), men også efter retningslinjerne for lægemiddelproduktionen. Det er en fordel for Pharma Nord, men også for dig som forbruger. Du er garanteret en ensartethed, sikkerhed og virkning ved alle produkter. For Pharma Nord medfører det, at læger, forskere og andre fagprofessionelle har tillid til produkterne – og endda vælger at anvende dem i videnskabelige undersøgelser.

Den gyldne morter

Deres logo forestiller en gylden morter, som er vist på alle produkternes emballage. 'Den gyldne morter' er lavet som et slags "kighul" ind til kosttilskuddet, mens der ikke er kighul til lægemidlerne. Sådan kan du altså kende forskel. Er du usikker på, hvilke præparater du skal anvende, står vi klar til at vejlede dig både på Matas.dk og i vores Matas-butikker.

Bestsellerne

Pharma Nord har en meget bred vifte af produkter, som hovedsageligt består af kosttilskud og et par lægemidler. Herunder finder du en introduktion til nogle af deres mest solgte præparater.

  • D-Pearls® er et kosttilskud, hvor D-vitamin er kombineret med koldpresset olivenolie, hvilket sikrer god og dokumenteret optagelighed. D-vitamin er et yderst vigtigt vitamin, som bidrager til et stærkt immunforsvar og vedligeholdelsen af tænder, knogler og muskler. De små kapsler er nemme at sluge.
    ​​​​​​​
  • Bio-Quinone® Aktivt Q10 GOLD er et tilskud med Q10, som bidrager til at opretholde og stabilisere kroppens eget energiniveau. Effekten heraf øger andre energigivende præparaters effekt i kroppen. Dette produkt er meget velegnet til ældre, da kroppen gradvist producerer lavere mængder af Q10 med tiden.

  • Bio-Magnesium™ indeholder tre forskellige slags magnesiumsalte i én tablet. Det bidrager til vedligeholdelse af normale knogler og tænder samt normal nerve- og muskelfunktion. Velegnet til urolige ben. Kan med fordel tages med Pharma Nord calcium.

  • Multivitamin Pharma Nord® indeholder 18 vitaminer og mineraler og er uden jern. Den styrker din krops funktioner og beskytter mod oxidativt stress. Det er en rigtig god idé at tage en multivitaminpille, før du begynder på andre kosttilskud. Herved bliver de andre præparater, du tager, optaget og udnyttet bedre i kroppen.

  • Bio-Selen® + Zink er et kosttilskud med den patenterede SelenoPrecise selengær. Her i Danmark har vi en meget selen-fattig jord, så der er mange af os, som mangler dette mineral. Selen bidrager til en normal skjoldbruskkirtelfunktion. Zink og de udvalgte vitaminer bidrager til et normalt immunsystem.

  • Glucosamin Pharma Nord® er et meget velkendt lægemiddel, som sælges som håndkøbsmedicin. Det lindrer symptomer ved mild til moderat slidgigt i knæet. Kontakt din læge, før du indtager dette præparat.