1 / 1
Farve:Caramel Choc & Peanut 50 g
stk. 22,95 kr.

Bemærk: Minimumskøb er 3 stk. Prisen er pr. stk.

Udsolgt online

Udsolgt i butikker

Glutenfri
Caramel Choc & Peanut protein bar.
Lækker protein bar med chokoladestykker og karamelsmag. Den er rigtig god til den lille sult.

Den er desuden særdeles velegnet til veganere. De lækre chokoladestykker i baren er sødet med xylitol.
Indeholder sødemiddel - overdreven indtagelse kan virke afførende.
Med et naturligt indhold af sukker.

Indeholder 13 g protein pr. bar, fra peanuts, ærteprotein og risprotein. De tre typer af protein komplementerer hinanden.

Specifikationer
  • Glutenfri
  • Vegansk
  • Højt indhold af fibre
SmagChokolade, Karamel
Næringsdeklaration (indhold pr. 100 gram):
Energi1989 kJ (475 kcal)
Fedt27,8 g
- heraf mættede fedtsyre8,3 g
Kulhydrater25,2 g
- heraf sukkerarter16,5 g
Kostfibre10,8 g
Protein25,6 g
Salt0,51 g
JORDNØDDER 28 % , Brun rismalt, Ærteprotein, Cikorie fibre, Chokoladestykker* (kakaomasse, sødemiddel (xylitol), kakaosmør, emulgator (solsikke lecithin)) 8 % , JORDNØDdesmør 6 %, Agave nektar, Kakaosmør, Risprotein , JORDNØDdemel 3 %, Koncentreret druejuice, Risstivelse, Emulgator: Solsikkelecithin, Naturlig aroma, Antioxidant (vitamin C, vitamin E). *=Chokoladestykkerne indeholder minimum 72% kakao.
Indhold50 g
Enhedspris459 kr./kg
MærkePulsin
KategoriEnergi- og Proteinbarer
Se altVegansk Energi- og Proteinbarer
Se altGlutenfri Energi- og Proteinbarer
Se altPulsin Energi- og Proteinbarer
Varenummer827893
EAN886054002210

Hos Matas kan du betale med alle de måder du kender. Du vælger betaling i checkout.

  • Dankort
  • MobilePay
  • Visa
  • Mastercard
  • Anyday
Bemærk: Der er minimumsantal på dette produkt i webshoppen. Du kan fortsat købe enkelt styk i vores butikker hvis det er på lager i butikken.

Personlig rådgivning

Book en tid

Få personlig rådgivning, eller deltag i en af vores events.

Club Matas

Inspiration

Kundeanmeldelser

Vær den første til at anmelde dette produkt
Alle anmeldelser læses af Matas kundeservice før publicering. Læs mere