RAZ Skincare

Mest populære
Vælg filtre

Serier

Pris

Hudtype

Form

Specialbehov

Solfaktor

Indhold

Egenskaber

Bedømmelser

6 produkter
6 produkter
Sorter efter: Mest populære
RAZ Skincare Rich Face Creme SPF 30 50 ml
SPAR 20%
50 ml
RAZ SkincareRich Face Creme SPF 30
Medlemspris
555,96 kr.694,95 kr.
(12)
RAZ Skincare Coffee Face Peel 100 ml
SPAR 20%
100 ml
RAZ SkincareCoffee Face Peel
Medlemspris
183,96 kr.229,95 kr.
(12)
RAZ Skincare Skincare Repair Parfumefri 15 ml
SPAR 20%
15 ml
RAZ SkincareSkincare Repair Parfumefri
+ 1 størrelse
Medlemspris
115,96 kr.144,95 kr.
(35)
RAZ Skincare Calm Face Creme SPF 30 50 ml
SPAR 20%
50 ml
RAZ SkincareCalm Face Creme SPF 30
Medlemspris
555,96 kr.694,95 kr.
(15)
RAZ Skincare Skincare Repair Cooling Effect 15 ml
SPAR 20%
15 ml
RAZ SkincareSkincare Repair Cooling Effect
Medlemspris
115,96 kr.144,95 kr.
(7)

Hvorfor er det vigtigt med dagcreme?

Det er utrolig vigtigt at bruge dagcreme dagligt, da din hud hver dag bliver påvirket af frie radikaler såsom vind og vejr. Derfor er det afgørende at beskytte den med antioxidanter og solfaktor. En dagcreme anvendes som det sidste trin i din hudplejerutine, altså efter rens og serum. Raz Skincare har udviklet dagcremer, der både beskytter og plejer huden.

Hvilken dagcreme passer til mig?

Hvis du har tendens til en sart og irriteret hud, er det vigtigt at tilføre huden masser af fugt og beroligende ingredienser. Raz Skincare har udviklet cremen "Calm Face Cream", en creme der med sit indhold af bl.a. grævlingebær beroliger din hud og med brunalge bekæmper inflammation i huden. Udover at kunne berolige huden effektivt indeholder cremen også et grønt mineral, der kan dæmpe og udjævne rødme i huden. Cremen indeholder også SPF 30, så din hud opnår en følelse af ro og beskyttelse i løbet af hele dagen.

Har du en normal/kombineret til tør hud, bør du se nærmere på cremen "Rich Face Cream". Denne creme er ideel for en fugtfattig hud, da den over tid sørger for at binde fugt i huden. Denne dagcreme indeholder også persillefrø og multebær, der fungerer som antioxidanter og beskytter din hud mod forurening. B3-vitamin er også et essentielt ingrediens i denne dagcreme, hvor vi har et beroligende stof, der dæmper rødme og holder huden i ro. Denne creme indeholder også SPF 30, der holder din hud beskyttet i løbet af dagen.

Gå på opdagelse i Raz Skincares dagcremer her på Matas.dk.

Tættere på Raz Skincare og de populære produkter

Matas LIVE

Tættere på Raz Skincare og de populære produkter

Af Matas

Vidste du, at hyaluronsyre gør, at din hjerne og øjne ikke tager skade, når du hopper rundt? Og vidste du, at AHA-peeling kommer fra barken på Piletræet? Det vidste vi heller ikke. I denne LIVE gør Raz fra Raz Skincare os klogere på, hvad det helt præcist er, at en række af de mest populære hudplejeingredienser gør for vores hud. Vi byder indenfor hos Raz Skincare i København og kommer meget tættere på det superpopulære brand! Og så skal vi finde en vinder af præmie til en værdi af 1800 kroner.

Læs Mere
Skønhedseksperten Raz lancerer to nye Face Creme

Nyhed

Skønhedseksperten Raz lancerer to nye Face Creme

Af Matas

RAZspa Face Creme RICH og CALM er en opdagelse i den nordiske natur, med ingredienser som Revling, Jordskok, Åløbsalge, Hjulkrone, Multebær og Salturt, for bare at nævne få. Ingen anden end hele Danmarks skønhedsekspert Raz kan nørde så meget i vores Danske natur og sammensætte så effektive ansigtscremer. Og så beskytter han os endda med SPF30. Det er til at dåne over.

Læs Mere