1 / 1

Kun 3 dage tilbage - Se hele tilbuddet

Medlemspris
12.799,20 kr.15.999 kr.Spar 3.200,-
Optjen 1280 point hos Club Matas
20% på alt* til træning og ernæring. Træningstøj, udstyr, proteinpulver og meget mere.
Forventet levering mellem d. 4. og d. 8. december
Varen kan kun købes online
Du har fri fragt
FR30 Floatride har det nyeste indenfor løbebåndsteknologi for at forbedre løbeoplevelsen i hjemmet. FR30-løbebåndet er designet i et stilfuldt og minimalistisk design og bygget til at passe ind i ethvert hjemmemiljø.
FR30-løbebåndet har den nyeste øko-kinetiske motor fra Reebok, der trækker strøm fra en kompakt og energieffektiv strømforsyning.
Motoren kan nå en maksimal ydelse på 4,0 Hk, hvilket styrer løberen til højere hastigheder på op til 20 km/t (12,4 mph). Motorens udholdenhed er testet grundigt for at sikre maksimal pålidelighed gennem hele løbebåndets levetid.
Med inspiration fra den prisbelønnede Floatride-løbesko har FR30-løbebåndet Floatride + har løbebåndet dæmpningszoner langs dækket, som reducerer belastningen på leddene og forbedrer energiens effektivitet for at give en bedre løbeoplevelse.
Løbebåndet har 15 hældningsniveauer, 24 fitnessprogrammer og 3 pulsstyrkningsprogrammer, som alle bidrager til at gøre løbeturen mere enkel samt effektivt.
Løbebåndet kan tilmed synkroniseres med Reeboks Fitness App og derigennem kan der oprettes personlige træningsprogrammer. Det er således muligt at afspille musik og se TV ved koble mediedocken til smartenheden.Løbebåndet har også en justerbar blæser, som holder løberen nedkølet og komfortabel på løbeturen. løberen kan spore sine fremskridt via LED-konsollen, der inkluderer en række live feedbackmetrics såsom hastighed, afstand, tid, kalorier, puls og mere.
Yderligere data kan spores og analyseres ved hjælp af den kompatible Reebok Fitness App for at hjælpe løberen med at udvikle deres fitnessrejse og nå deres mål.
Indhold1 stk
Enhedspris12.799,20 kr./stk
MærkeReebok træningsudstyr
SerieReebok Fitness- og Træningsudstyr
KategoriLøbebånd
Se altReebok træningsudstyr Løbebånd
Se altReebok Fitness- og Træningsudstyr Løbebånd
Varenummer779198
LeverandørMatas Operations A/S
Rørmosevej 1
3450 Allerød

Dette produkt er en bestillingsvare, hvorfor købsaftalen først er bindende for Matas, når vi sender dig en bekræftelse. Læs mere om køb af bestillingsvarer .

Levering

Vi tilbyder følgende leveringsformer:

 • PostNord med omdeling
 • PostNord Vælg Selv udleveringssted
 • DAO - Levering til privatadresse (Kun brofaste øer og Bornholm)
 • GLS Pakkeshop - GLS Erhvervslevering
 • GLS til privatadressen
 • Afhent i din lokale Matas butik

Forventet leveringstid er 1 - 2 hverdage, men leveringstid kan variere hvis man fx bestiller en vare som skal hentes hjem fra en leverandør først, eller under spidsbelastningsperioder som fx efter Black Friday.Ordrer indeholdende bestillingsvarer(Matas lagerfører ikke varen) har som udgangspunkt en længere leveringstid på 3 - 5 hverdage.Bestilte produkter sendes som udgangspunkt samlet - der efterleveres ikke.

Matas Webshop bærer ansvaret for varerne, indtil du har modtaget dem.Vi leverer kun i Danmark, dog ikke Grønland og Færøerne.

Fortrydelsesret

Du har 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag du;

Har modtaget din vare.

Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.

Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb.Meddelelsen skal gives ved at skrive til kundeservice@matas.dk eller ringe på 4816 5544. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse og her.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Hos Matas kan du betale med alle de måder du kender. Du vælger betaling i checkout.

 • Dankort
 • MobilePay
 • Visa
 • Mastercard
 • Anyday

Brug for hjælp?

Få rådgivning af vores farmakonomer til produkter lige nu.

Har du spørgsmål til produkter? Spørg en materialist, farmakonom eller frisør her.

Book en tid

Få personlig rådgivning, eller deltag i en af vores events.

Club Matas

Tips & tricks

Kundeanmeldelser

Vær den første til at anmelde dette produkt
Alle anmeldelser læses af Matas kundeservice før publicering. Læs mere
Brug for personlig rådgivning?
Brug for personlig rådgivning?

Få faglig rådgivning omkring sundhed og pleje. Chat eller tal med en farmakonom.