• Afsendelse 1-3 hverdage
 • Mere end 1000 brands
 • Byt i 260 butikker
 • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
 • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

REMINGTON

Remington er et fashion & beauty brand med fokus på kvalitet og innovation. Remington beskæftiger sig med elektriske plejeprodukter inden for hårpleje, grooming, barbering, hårfjerning samt skønhed & velvære. Remington er eksperter i hår og styling og udvikler produkter samt hjælper med tips & tricks, der gør hverdagen lettere.  

SHOP ALT REMINGTON

Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/4
Vælg filtre

Serier

Pris

Bedømmelser

Aktuelt

123 produkter
123 produkter
Sorter efter: Mest populære
Forrige
Gå til side
1
ud af 4
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180

Remington

Remington er et fashion & beauty brand med fokus på kvalitet og innovation. Remington beskæftiger sig med elektriske plejeprodukter inden for hårpleje, grooming, barbering, hårfjerning samt skønhed & velvære.Remington er eksperter i hår og styling og udvikler produkter samt hjælper med tips & tricks, der gør hverdagen lettere.  

Hos Remington finder du både hårfjerning, hårpleje, grooming og barbermaskiner til skønhed og velvære. Så uanset om du er ude efter produkter, der gør det lettere for dig at fjerne dit hår eller style dit hår, kan du nemt finde noget, der passer til dit behov hos Remington.

Du kan også optimere dine daglige rutiner ved at dykke ned i Remingtons verden af skønhed og velvære. Her finder du elektroniske produkter, som kan hjælpe dig i din hverdag. Du kan altid stole på, at Remington giver dig et lille stykke af fremtiden med deres innovative elektroniske produkter.

Produktserier


 • Grooming: Remington har et stort udvalg af forskellige produkter. Deriblandt grooming til mænd, herunder findes der hårklippere, skægtrimmere, personlige groomingsæt, krops - og hårtrimmere, næse-og øretrimmere og permanent hårfjerning.

 • Dertil findes der roterende barbermaskiner og barbermaskiner med folie.

 • Hårpleje: Hårstyling er også en af Remingtons store passion, her findes der glattejern, stylers, hårtørrer, hårbørster, curlere og selvfølgelig krøllejern og krøllestave.

 • Hårfjerning: Når det kommer til hårfjerning er remington også med på moden, de leverer produkter til enhver smag. Du finder permanent hårfjerning / IPL, epilatorer, trimmere og ladyshavers i deres sortiment.

 • Hudpleje: Når det handler om huden er vi alle gode til at passe på den med gode cremer osv. men vi kan faktisk tage dét ekstra skridt for en god hudplejerutine, specielt når vi renser vores hud. Remington laver f.eks. microdermabrasion, rensebørster til ansigtet og produkter til fod- og håndpleje.
  ​​​​​​​

Du finder det store udvalg af Remington produkter på Matas.dk

Mette Line
Materialist
Mette Line blev i 2012 uddannet Materialist og Helserådgiver, og har efter sine 10 år i Matas masser af erfaring og viden inden for skønhedsverdenen. Hun elsker at holde sig opdateret på nye trends og produkter - både inden for helse, hudpleje og makeup, så hun altid kan give kunderne den bedste rådgivning. Ifølge Mett...